Pěnivost proteinů (hlasování)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pěnivost proteinů (hlasování)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Pěnivost proteinů (hlasování)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Máte rádi pěnivé proteiny? (viz. Whey Core)
Ano mám.
13%
 13%  [ 12 ]
Je mi to jedno.
30%
 30%  [ 28 ]
Nemám rád.
56%
 56%  [ 51 ]
Celkem hlasů : 91

Autor Zpráva
Beast34

PříspěvekZaslal: so červenec 30, 2011 10:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
myval napsal:
Že vy tu pěnitost tolik řešíte :) Kdo nemá rád pěnu, at si kupuje nepěnivý proteiny a kdo ji má rád, tak ať si kupuje ty pěnivý

ale rekni kterej nepeni!!!

Matrix, Scitec Whey Professional, MyoFusion, Syntha, Champion Nutrition (z tych ktore som mal resp. mam)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
bigflex

PříspěvekZaslal: so červenec 30, 2011 10:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jenom trochu přileju do ohně. Z proteinů co jsem měl možnos ochutnant sem našel nechutnou pěnu akorát u whey core a promilu. Jinde sice byla ale nebylo jí tolik, nevím proč bych měl žrát vzduch, být z toho nafouklej jak kačena a pak mít ještě problém s plynatostí. Jestli to tady někdo považuje za záměr výrobců, tak jsou ti výrobci dementi. Nechápu jak můžou něco takového jako např. whey core pustit do světa.
max100

PříspěvekZaslal: so červenec 30, 2011 10:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

a jak to kua,dyt podle ronnie.cz je whey core nejchutnejsi a nejlepsi protein vsech dob
ygg

PříspěvekZaslal: so červenec 30, 2011 11:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

petr616 napsal:

Jinak je to jednoduchy jak facka, nektery proteiny peni vic nektery min, kdyz to nekomu vadi, nechat odstat, priste nekupovat . Ale co by se tady pak na tom foru resilo, moc jahodova jahoda a slabsi pena

No, a o tom tady, mimo jiné, ta diskuze překvapivě je .... CO příště nekupovat, a co například ano. Takže Nutrend a Promil, sbohem a nikdy více .
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: so červenec 30, 2011 11:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Promil dělá kvalitní produkty. S chutí a rozpustnostíje to horší.

Mě pěna vadí. Kupuji Scitec, protože dělá solidní produkty s výbornou chutí.

Nutrend neberu spíš ze setrvačnosti. Před lety to nebylo spolu s s PENCO nic moc. Teď se třeba zlepšili, ale jsem v tomto asi rigidní. Překvapili mě kluci z Brna s hydrem - v dobrém slova smyslu. Takto si představuji protein ( i když osobně nejvíc kupuji sáčky od Scitecu ).
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: so červenec 30, 2011 11:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdo jsou kluci z Brna, Smartlabs? Já znám totiž jen Kluci v akci, asi koukáme na jiné pořady.

a vůbec v tom nehledej dvojsmysl
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: so červenec 30, 2011 11:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

V SR nemám TV - takže nesleduji vůbec nic Jen zprávy na seznamu. Jo - SMARTLABS.
masternay

PříspěvekZaslal: so červenec 30, 2011 12:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To hydro by mě zajímalo. Jak je to ve srovnání s hydrem například od extrifitu? Za tu cenu je to bomba.. U popisu produktu píší že peptidy tvoří více jak 80% bílkoviny a u hydra delicate více jak 25%. Čím je teda tvořenej ten zbytek? A stupeň hydrolýzy u obou produktů se taky liší.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: so červenec 30, 2011 12:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

masternay napsal:
To hydro by mě zajímalo. Jak je to ve srovnání s hydrem například od extrifitu? Za tu cenu je to bomba.. U popisu produktu píší že peptidy tvoří více jak 80% bílkoviny a u hydra delicate více jak 25%. Čím je teda tvořenej ten zbytek? A stupeň hydrolýzy u obou produktů se taky liší.
To Ti nepovím. Extrifit jsem netestoval. Nejlépe si napsat o info do firmy.
Rostislaw

PříspěvekZaslal: so červenec 30, 2011 1:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak kluci, už se tady řešila chuť, pěnivost, teď pojďme řešit, kdo kaká jaký hovínka po proteinu
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: so červenec 30, 2011 1:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

masternay napsal:

V tom, ze Hydro od Smartlabs tady bylo mnohem driv nez od Extrishitu ( ačkoli se chlubi nazvem ,,prvni Hydro v ČR ) Hydro Delicate je dochucena varianta klasickyho Hydra, ktery se zdalo nekterym lidem hořký, proto je tam aji jinej poměr mezi Hydrem klasickym a Hydrem Delicate .
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: so červenec 30, 2011 1:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rostislaw napsal:
Tak kluci, už se tady řešila chuť, pěnivost, teď pojďme řešit, kdo kaká jaký hovínka po proteinu

Zeptej se Drapera, kdysi tady postoval o konzistenci produktů ze svýho výtrusníku
Draper

PříspěvekZaslal: so červenec 30, 2011 1:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AniCitronAniBanan napsal:
Rostislaw napsal:

Zeptej se Drapera, kdysi tady postoval o konzistenci produktů ze svýho výtrusníku

Kua uz mne to tu nekolik lidi psalo, ale ja si na to vubec nepomatuju. Asi to byl nejakej momentalni skrat, jinak nevim, co a proc vubec bych psal o svych vykalech
wondra

PříspěvekZaslal: so červenec 30, 2011 1:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

asi jsi napsal něco ve smyslu že máš z nového proteinu sračku a doteĎ z toho mají někteří vánoce
Draper

PříspěvekZaslal: so červenec 30, 2011 1:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

wondra napsal:
asi jsi napsal něco ve smyslu že máš z nového proteinu sračku a doteĎ z toho mají někteří vánoce

neboj, ja se jen tak z neceho nepo*eru a uz vubec ne z proteinu :)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pěnivost proteinů (hlasování) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: