|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Máte rádi pěnivé proteiny? (viz. Whey Core) |
| Ano mám. |
|
13% |
[ 12 ] |
| Je mi to jedno. |
|
30% |
[ 28 ] |
| Nemám rád. |
|
56% |
[ 51 ] |
|
| Celkem hlasů : 91 |
|
| Autor |
Zpráva |
Beast34
|
Zaslal: so červenec 30, 2011 10:24 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | myval napsal: | Že vy tu pěnitost tolik řešíte :) Kdo nemá rád pěnu, at si kupuje nepěnivý proteiny a kdo ji má rád, tak ať si kupuje ty pěnivý
|
ale rekni kterej nepeni!!! |
Matrix, Scitec Whey Professional, MyoFusion, Syntha, Champion Nutrition (z tych ktore som mal resp. mam)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
bigflex
|
Zaslal: so červenec 30, 2011 10:37 am Předmět: |
|
|
Jenom trochu přileju do ohně. Z proteinů co jsem měl možnos ochutnant sem našel nechutnou pěnu akorát u whey core a promilu. Jinde sice byla ale nebylo jí tolik, nevím proč bych měl žrát vzduch, být z toho nafouklej jak kačena a pak mít ještě problém s plynatostí. Jestli to tady někdo považuje za záměr výrobců, tak jsou ti výrobci dementi. Nechápu jak můžou něco takového jako např. whey core pustit do světa.
|
|
| nahoru |
|
 |
max100
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: so červenec 30, 2011 11:03 am Předmět: |
|
|
| petr616 napsal: |
Jinak je to jednoduchy jak facka, nektery proteiny peni vic nektery min, kdyz to nekomu vadi, nechat odstat, priste nekupovat . Ale co by se tady pak na tom foru resilo, moc jahodova jahoda a slabsi pena |
No, a o tom tady, mimo jiné, ta diskuze překvapivě je .... CO příště nekupovat, a co například ano. Takže Nutrend a Promil, sbohem a nikdy více . _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so červenec 30, 2011 11:08 am Předmět: |
|
|
Promil dělá kvalitní produkty. S chutí a rozpustnostíje to horší.
Mě pěna vadí. Kupuji Scitec, protože dělá solidní produkty s výbornou chutí.
Nutrend neberu spíš ze setrvačnosti. Před lety to nebylo spolu s s PENCO nic moc. Teď se třeba zlepšili, ale jsem v tomto asi rigidní. Překvapili mě kluci z Brna s hydrem - v dobrém slova smyslu. Takto si představuji protein ( i když osobně nejvíc kupuji sáčky od Scitecu ).
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
|
| nahoru |
|
 |
masternay
|
Zaslal: so červenec 30, 2011 12:44 pm Předmět: |
|
|
To hydro by mě zajímalo. Jak je to ve srovnání s hydrem například od extrifitu? Za tu cenu je to bomba.. U popisu produktu píší že peptidy tvoří více jak 80% bílkoviny a u hydra delicate více jak 25%. Čím je teda tvořenej ten zbytek? A stupeň hydrolýzy u obou produktů se taky liší.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so červenec 30, 2011 12:52 pm Předmět: |
|
|
| masternay napsal: | | To hydro by mě zajímalo. Jak je to ve srovnání s hydrem například od extrifitu? Za tu cenu je to bomba.. U popisu produktu píší že peptidy tvoří více jak 80% bílkoviny a u hydra delicate více jak 25%. Čím je teda tvořenej ten zbytek? A stupeň hydrolýzy u obou produktů se taky liší. | To Ti nepovím. Extrifit jsem netestoval. Nejlépe si napsat o info do firmy.
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: so červenec 30, 2011 1:26 pm Předmět: |
|
|
| masternay napsal: | | To hydro by mě zajímalo. Jak je to ve srovnání s hydrem například od extrifitu? Za tu cenu je to bomba.. U popisu produktu píší že peptidy tvoří více jak 80% bílkoviny a u hydra delicate více jak 25%. Čím je teda tvořenej ten zbytek? A stupeň hydrolýzy u obou produktů se taky liší. |
V tom, ze Hydro od Smartlabs tady bylo mnohem driv nez od Extrishitu ( ačkoli se chlubi nazvem ,,prvni Hydro v ČR ) Hydro Delicate je dochucena varianta klasickyho Hydra, ktery se zdalo nekterym lidem hořký, proto je tam aji jinej poměr mezi Hydrem klasickym a Hydrem Delicate .
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: so červenec 30, 2011 1:27 pm Předmět: |
|
|
| Rostislaw napsal: | Tak kluci, už se tady řešila chuť, pěnivost, teď pojďme řešit, kdo kaká jaký hovínka po proteinu |
Zeptej se Drapera, kdysi tady postoval o konzistenci produktů ze svýho výtrusníku
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so červenec 30, 2011 1:37 pm Předmět: |
|
|
| AniCitronAniBanan napsal: | | Rostislaw napsal: | Tak kluci, už se tady řešila chuť, pěnivost, teď pojďme řešit, kdo kaká jaký hovínka po proteinu |
Zeptej se Drapera, kdysi tady postoval o konzistenci produktů ze svýho výtrusníku |
Kua uz mne to tu nekolik lidi psalo, ale ja si na to vubec nepomatuju. Asi to byl nejakej momentalni skrat, jinak nevim, co a proc vubec bych psal o svych vykalech _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: so červenec 30, 2011 1:39 pm Předmět: |
|
|
asi jsi napsal něco ve smyslu že máš z nového proteinu sračku a doteĎ z toho mají někteří vánoce
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so červenec 30, 2011 1:54 pm Předmět: |
|
|
| wondra napsal: | asi jsi napsal něco ve smyslu že máš z nového proteinu sračku a doteĎ z toho mají někteří vánoce |
neboj, ja se jen tak z neceho nepo*eru a uz vubec ne z proteinu :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|