|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Reiben

|
Zaslal: so červenec 30, 2011 3:16 pm Předmět: |
|
|
pokud myslel váhu, což pochybuju, tak tady je fotka, kde jsem skoro těch 65 kg měl :
pr!nc - 62 cm, od dubna to šlo o 5 cm nahoru _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Rostislaw

|
|
| nahoru |
|
 |
BartoSKo
|
Zaslal: ne červenec 31, 2011 12:18 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: po srpen 01, 2011 5:38 pm Předmět: |
|
|
Tak to tleskám! Co jsem viděl tvou poslední formu někdy z objemu, tak jsi to hezky pročistil a dostal se o pěkný kus dopředu. Nebo se pletu a podobnou hmotu co se objemu a kvality týče jsi už někdy měl? _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
ripperr

|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: po srpen 01, 2011 5:56 pm Předmět: |
|
|
| Zacharo napsal: | | Tak to tleskám! Co jsem viděl tvou poslední formu někdy z objemu, tak jsi to hezky pročistil a dostal se o pěkný kus dopředu. Nebo se pletu a podobnou hmotu co se objemu a kvality týče jsi už někdy měl? |
Právě procházim všechny fotky co mám a neměl. Loni jsem končil s dietou před baracudou a váha byla 85 Kg, teď to je 83 a vypadá to daleko lépe. Zdá se, že jsem z těch třiceti nějaký to kilo svaloviny přibral*a20* Prakticky je to nejnižší váha za posledních 8 let, před osmi lety jsem to dotáhnul na 77 Kg asi ze 100 ale to jsem byl ještě takovej mlaďas
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: po srpen 01, 2011 5:58 pm Předmět: |
|
|
| ripperr napsal: | chcelo by to foto spredu |
je na straně 101 je tam cca o 2 kila víc
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: po srpen 01, 2011 7:16 pm Předmět: |
|
|
fakt mazec, pekny zada. Chtelo by to fotky zepredu a zezadu aj s nohama v nejakych pozach. Mel by sis jit zazavodit je to fakt hodne dobry... Btw skoda ze si nevedes log, zajimalo by me jak cvicis a jak se stravujes...
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: po srpen 01, 2011 7:20 pm Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | | fakt mazec, pekny zada. Chtelo by to fotky zepredu a zezadu aj s nohama v nejakych pozach. Mel by sis jit zazavodit je to fakt hodne dobry... Btw skoda ze si nevedes log, zajimalo by me jak cvicis a jak se stravujes... |
moc děkuju všem za chávalu
S logem jsem to zkoušel ale nevyšlo to ....třeba zas začnu
tréninku a stravě by ses asi divil....
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: po srpen 01, 2011 8:15 pm Předmět: |
|
|
jari vyzerá to super _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: po srpen 01, 2011 8:33 pm Předmět: |
|
|
Tak aspoň prozraď Jari, kterej cvik ponejvíc stojí za tvým rozvojem zad?
Jsi fanda MT, přítahů, nebo hrazdy? Nebo důsledně dbáš na vyrovnaný poměr těchto způsobů zatížení?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|