|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
tucet

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jari

|
Zaslal: po srpen 01, 2011 9:06 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | Tak aspoň prozraď Jari, kterej cvik ponejvíc stojí za tvým rozvojem zad?
Jsi fanda MT, přítahů, nebo hrazdy? Nebo důsledně dbáš na vyrovnaný poměr těchto způsobů zatížení? |
možná to všechny překvapí ale hrazdu nedělám, protože se prostě a jednoduše nepřitáhnu....možná tak dvakrát, když mám teď míň
a MT mám rád a jezdim ho ale váha nepřesáhne 90 Kg. Ve svých začátcích jsem ho necvičil vůbec až to pak vedlo ke zranění z důvodu zanedbání svalového korzetu. Záda jsem měl vždycky slabý, dá se říct, že jsem je poslední 2 roky jel daleko důslednějc. Všechny možný cviky, těžký i lehký
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: po srpen 01, 2011 9:14 pm Předmět: |
|
|
u me ted vede jasne T bar rows, konecne tam kde cvicim maj ten dobrej drzak, takze nalozim jeden konec osy a jedu pritahy na uzko, boze to je dokonalej cvik. :) Btw ta veta "protože se prostě a jednoduše nepřitáhnu" me znicila, prislo me to hrozne srandovni nevim proc :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Vikio
|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
Zaslal: po srpen 01, 2011 9:29 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: po srpen 01, 2011 9:38 pm Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | | u me ted vede jasne T bar rows, konecne tam kde cvicim maj ten dobrej drzak, takze nalozim jeden konec osy a jedu pritahy na uzko, boze to je dokonalej cvik. :) Btw ta veta "protože se prostě a jednoduše nepřitáhnu" me znicila, prislo me to hrozne srandovni nevim proc :) |
já se ti nedivim, to přijde srandovní i mě
jóó T bar bude jistě super ale to u nás nemáme
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: po srpen 01, 2011 10:21 pm Předmět: |
|
|
No, bohužel nemáme ani tenhle držák....tedy spodní kladku na úzko jec můžeš ale ten držák je konstruovanej tak (filip sport), že to na tyč prostě nejde použít...
|
|
| nahoru |
|
 |
koudy.

|
Zaslal: po srpen 01, 2011 10:58 pm Předmět: |
|
|
jari: ty dobytku, to sou vrata jak hangár pro letadlo, čumim jako puk, vypadá to skvěle
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út srpen 02, 2011 6:13 am Předmět: |
|
|
| Reiben napsal: | |
Ty máš obrnu?
|
|
| nahoru |
|
 |
elrubio

|
Zaslal: út srpen 02, 2011 7:14 am Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: |
Ty máš obrnu? |
Zdá se, že ani svazek manželský tvou demenci výrazně nezlepšil..
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: út srpen 02, 2011 7:23 am Předmět: |
|
|
taky jsem ten vtip nějak nepochopil _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
Puritania
|
Zaslal: út srpen 02, 2011 7:26 am Předmět: |
|
|
Ty máš obrnu?  [/quote]
Tyhle hlášky mě celkem s*rou. Ten kluk na sobě evidentně maká a ty ho takhle shazuješ. Jasně, soutěžní kulturista z něj nikdy nebude, ale to je jen z velmi malého procenta lidí).
Za těch 7 měsíců tam progres jistě je a pokud vydrží tak se výsledky dostaví.
Taky může sedět doma prdeli, žrát brambůrky a chlastat lahváče, místo toho ale na sebě pracuje.....měl bys ho spíš podpořit!
|
|
| nahoru |
|
 |
koudy.

|
Zaslal: út srpen 02, 2011 8:29 am Předmět: |
|
|
myslim, že Octopuss chtěl jenom reagovat na nezvyklou pózu, konkrétně postavení rukou, které připomíná výše jmenovanou chorobu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Puritania
|
Zaslal: út srpen 02, 2011 8:54 am Předmět: |
|
|
| koudy. napsal: | | myslim, že Octopuss chtěl jenom reagovat na nezvyklou pózu, konkrétně postavení rukou, které připomíná výše jmenovanou chorobu. |
No když se na to dívám znovu, tak budeš mít asi pravdu. Jestli to tak je, tak se Octopussovi omlouvám.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|