Společenská témata ll.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 186, 187, 188 ... 426, 427, 428  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Společenská témata ll.  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> Společenská témata ll.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
U.B0B

PříspěvekZaslal: po srpen 01, 2011 5:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak samozrejme - VB/SNB nebo jak se to jmenovalo, byl jeden z nastroju KSC, jak drzet lidi v lati. proto byli jiste hyckani a meli vseho dostatek. jak chces rezat lidi, kdyz tam nejses schopnej dojet autem neb neni na benzin??
"stari veterani" hmm, pro tebe .... pro me, hajzlove .... (muj fotr tam taky byl - no a je/byl to hajzl)
dodnes bych nepodal ruku fizlum co si je pamatuju pred revoluci. pro me to budou vzdy komunisticni nochsledi.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mysH

PříspěvekZaslal: út srpen 02, 2011 10:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

EQ20002

PříspěvekZaslal: út srpen 02, 2011 12:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je jedno jakou stranu volíš... vždy tam jsou ti stejní.

kamarád mi nadával že jsem volil tu a tu stranu... a já mu na tom povídám: promiň ale co s tím mám dělat? Ty lidi co jsou teď u koryta jsem já nevolil, volil jsem jiné kteří už tam teď nejsou.

Tudíž pokud by se mělo něco změnit tak volební zákon... volim toho a toho člověka a né stranu... Vždyť by to tady vypadalo úplně stejně i kdyby u moci teď bylo ČSSD nebo ODS, nebo TOP09, VV... Ale Huml je pryč a proč?
U.B0B

PříspěvekZaslal: út srpen 02, 2011 1:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mysH napsal:
pravdive ..

http://karmodi.blog.ihned.cz/c1-52445260-pravicova-antipodnikatelska-koalice

pise:" Jestli v jiných zemích symbolické postavy jsou královna jako v Velké Británii nebo prezident jako v Německu, v Česku, jako v jediném na světe, je symbolickou postavou premiér " - nevim vubec jak se jmenuje nemecky prezident. slysim jen a pouze o německe kancléřce.
idoktor

PříspěvekZaslal: út srpen 02, 2011 7:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jestli má Mach pravdu - a jeho argumenty vypadají přesvědčivě, pak se v následujících dnech rozhoduje o přesunu ČTVRT TERA čechopeněz na "záchranu eurozóny". Bez povšimnutí médií.
Bombay

PříspěvekZaslal: st srpen 03, 2011 2:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.novinky.cz/domaci/240832-paroubek-zaklada-novou-stranu.html A kruci
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: čt srpen 04, 2011 8:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.novinky.cz/krimi/240866-zlocin-v-brnenske-policii-ma-obludne-rozmery-podoba-se-berdychovu-gangu.html

pomáhat a chránit...za poslednich 14 dni je vic zadrzenych a obvinenych fizlu, nez civilistu....bravo hosi, byt fizlem je holt prace narocna
mysH

PříspěvekZaslal: čt srpen 04, 2011 9:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Anketa

Důvěřujete české policii?
Ano
10%
Ne
90%

Celkem hlasovalo 3015 čtenářů.
Gohan

PříspěvekZaslal: čt srpen 04, 2011 6:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.pixiq.com/article/muslim-woman-punches-photographer

Uříznout ruku kterou ho praštila. Pilkou, bez umrtvení.
U.B0B

PříspěvekZaslal: pá srpen 05, 2011 4:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hájek: Karneval gayů je nátlaková akce deviantů - ceskenoviny.cz

"Nátlaková akce homosexuálů, která proběhne v Praze pod pěkným českým názvem gay parade, totiž není nevinnou legráckou. Je vážnou politickou demonstrací určitého hodnotového vidění světa. Světa, v němž klasická rodina již nehraje žádnou roli. V němž hluboké národní tradice a kulturní kořeny ožírá obluda multikulturalismu. Světa, v němž sexuální či jakákoli jiná deviace je povýšena na ctnost, abnormalita na normu, destrukce společnosti na posvátný pokrok," napsal Hájek. Poznamenal také, že ve světě, který účastníci akce prosazují, je jediným "ohroženým druhem typicky běloch, heterosexuál a křesťan ".
mysH

PříspěvekZaslal: so srpen 06, 2011 8:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: so srpen 06, 2011 9:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

U.B0B napsal:
Hájek: Karneval gayů je nátlaková akce deviantů - ceskenoviny.cz

"Nátlaková akce homosexuálů, která proběhne v Praze pod pěkným českým názvem gay parade, totiž není nevinnou legráckou. Je vážnou politickou demonstrací určitého hodnotového vidění světa. Světa, v němž klasická rodina již nehraje žádnou roli. V němž hluboké národní tradice a kulturní kořeny ožírá obluda multikulturalismu. Světa, v němž sexuální či jakákoli jiná deviace je povýšena na ctnost, abnormalita na normu, destrukce společnosti na posvátný pokrok," napsal Hájek. Poznamenal také, že ve světě, který účastníci akce prosazují, je jediným "ohroženým druhem typicky běloch, heterosexuál a křesťan ".

99% souhlas ( až na toho křesťana ) Jinak absolutní pravda.
ygg

PříspěvekZaslal: so srpen 06, 2011 10:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:

Jako já nevím... seru na nějaký hábit či víru, ale považuju prostě za elementární slušnost, aby fotograf nefotil lidi, kterým to vyloženě vadí, popřípadě ty jejich snímky na jejich přání smazal. Svoboda je fajn, ale právo na soukromí by mělo být ctěno na prvním místě, protože ono je tou nejzákladnější svobodou. Nakonec, když třeba Topol nějak "umravnil" nějakého toho fotodebila, co ho fotil jak divý, když jel s prckem v kočárku, tak jsem s ním výjimečně souhlasil.

To Supp .... Hájek je mimo, na rozdíl od Vaška jako obvykle, protože matlá dohromady tři věci, které spolu fakticky nesouvisí. Víru=křesťanství, sexuální orientaci=homosexulaitu, a postavení rodiny v moderní společnosti. Jen by mě zajímalo, jak mu do jeho rozhorlení pasují naříklad ty tak četné průsery katolického kléru, který krom toho, že vlastní rodiny nemá a nesmí, se ještě tak často realizuje šukáním nezletilých ministrantů .
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: so srpen 06, 2011 3:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Gohan napsal:

Jako já nevím... seru na nějaký hábit či víru, ale považuju prostě za elementární slušnost, aby fotograf nefotil lidi, kterým to vyloženě vadí, popřípadě ty jejich snímky na jejich přání smazal. Svoboda je fajn, ale právo na soukromí by mělo být ctěno na prvním místě, protože ono je tou nejzákladnější svobodou. Nakonec, když třeba Topol nějak "umravnil" nějakého toho fotodebila, co ho fotil jak divý, když jel s prckem v kočárku, tak jsem s ním výjimečně souhlasil.

To Supp .... Hájek je mimo, na rozdíl od Vaška jako obvykle, protože matlá dohromady tři věci, které spolu fakticky nesouvisí. Víru=křesťanství, sexuální orientaci=homosexulaitu, a postavení rodiny v moderní společnosti. Jen by mě zajímalo, jak mu do jeho rozhorlení pasují naříklad ty tak četné průsery katolického kléru, který krom toho, že vlastní rodiny nemá a nesmí, se ještě tak často realizuje šukáním nezletilých ministrantů .

jiste sis vsiml te zavorky dedo...ale jinak neni mimo ani trochu
Gohan

PříspěvekZaslal: so srpen 06, 2011 5:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Gohan napsal:

.

Ja povazuju za elementarni slusnost nedat nekomu jen tak pesti. Kazdy to vnimame jinak. Podle toho co popisoval ten fotograf, tak zkouseli novy fotak na namesti, kdyz pribehla zenska, ktere vysvetlil (nedelal zadne dalsi fotky) ze je na verejnem prostranstvi a fotit muze co chce a kdy chce (coz je naprosta pravda, nikde sem nevycetl ze by fotil a zoomoval jenom na ty muslimy) kdyz mu pristala na obliceji rana a byl obklicen skupinkou muslimu. Tohle pro me treba elementarni slusnost neni.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Společenská témata ll. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 186, 187, 188 ... 426, 427, 428  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: