Aktuální formy VI.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 119, 120, 121 ... 230, 231, 232  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VI.  Úvodní stránka -> Fotografie -> Aktuální formy VI.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
c87

PříspěvekZaslal: st srpen 03, 2011 9:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

saleb napsal:
Diky vsem za pochvalu, velmi si toho vazim.

Toto video bylo natoceno behem normalnich treninku, nejsou to maximalni vahy, vzdycky je vystrizeno jen jedno opakovani, aby to melo dynamiku. Vazim 70kg, mrtvy tah je na videu 170kg (maximalni jsem zkousel 210), bench-press z mrtveho startu (ne dotlak) je na videu 120kg (maximalne 150).

Jeste muzu ukazat jedno starsi video:

robis aj nejaky sport ?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tomas3P

PříspěvekZaslal: st srpen 03, 2011 10:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hovnival napsal:
mandor napsal:
Bít tě budou všude, v MMA to aspoň není furt do hlavy, je to pestřejší
Jinak forma opravdu super.
presne tak, jako box to je slusna demence. Znam 2 borce, oba boxovali na top CR urovni a jeden umrel na nador na mozku a druhej je uplne vyrizenej, vidivam ho jen jak chodi do obchodu a taky to vypada na nejaky problem s mozkem, protoze ma neprirozene pohyby, je nahnutej na jednu stranu, no proste des a jakej to byl frajer pred 10 rokama... Box fakt neni nic moc sport, to MMA se me zda opravdu lepsi, tam se ten demage rovnomerne rozlozi po celem tele :) Ale v boxu nonstop pecky do hlavy a jeste k tomu je to hrozna nuda...

Co má společného box s nádorem na mozku??
Gohan

PříspěvekZaslal: čt srpen 04, 2011 12:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tomas3P napsal:
hovnival napsal:
mandor napsal:
presne tak, jako box to je slusna demence. Znam 2 borce, oba boxovali na top CR urovni a jeden umrel na nador na mozku a druhej je uplne vyrizenej, vidivam ho jen jak chodi do obchodu a taky to vypada na nejaky problem s mozkem, protoze ma neprirozene pohyby, je nahnutej na jednu stranu, no proste des a jakej to byl frajer pred 10 rokama... Box fakt neni nic moc sport, to MMA se me zda opravdu lepsi, tam se ten demage rovnomerne rozlozi po celem tele :) Ale v boxu nonstop pecky do hlavy a jeste k tomu je to hrozna nuda...

Nevim jestli nador, ale myslim si ze tolik ran do hlavy urcite neni zdrave
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: čt srpen 04, 2011 7:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
Tomas3P napsal:
hovnival napsal:
mandor napsal:

Nevim jestli nador, ale myslim si ze tolik ran do hlavy urcite neni zdrave
nechcu kecat, ale myslim, ze mel krvaceni do mozku nebo neco a s toho se mu to udelalo...
Jayson

PříspěvekZaslal: čt srpen 04, 2011 7:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak to je ale krevní sraženina ne?

Stejně, pokud to člověk nedělá profesionálně kdo ví kolik let, tak to uškodit nemůže. Stejný nebezpečí může být třeba u hokeje.
Martin.L

PříspěvekZaslal: čt srpen 04, 2011 10:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jayson napsal:

Stejně, pokud to člověk nedělá profesionálně kdo ví kolik let, tak to uškodit nemůže. Stejný nebezpečí může být třeba u hokeje.

to ani snad nema cenu komentovat hele, clovek se zmini ze chce rekreacne delat box a mistni odbornici z toho udelaj zivotu nebezpecnej hazard :D ja kdyz sem cetl ty hovnivalovy bludy tak sem smichy malem spadnul ze zidle.
AHOLA

PříspěvekZaslal: pá srpen 05, 2011 6:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Martin.L napsal:
Jayson napsal:

to ani snad nema cenu komentovat hele, clovek se zmini ze chce rekreacne delat box a mistni odbornici z toho udelaj zivotu nebezpecnej hazard :D ja kdyz sem cetl ty hovnivalovy bludy tak sem smichy malem spadnul ze zidle.

+ 1, To su take reci ako neposiluj, nevyrasties, alebo ked kulturisti prestanu cvicit, vsetko maso na nich ovisne....

Damage pri boxe skutocne je, ale povedal by som, ze trebars ladovy hokej je naozaj nebezpecnejsi sport ako box. Boxovanie na kondicnej urovni s rozumom (nie stylom nalozme si, ved sme chlapi).
V pripade mma je skutocne vacsinou menej uderov na hlavu, na drhej strane v sranda rukavickach, v pripade gnp navyse casto hlava nema kam zahnut a otrasy su o to horsie...
redis

PříspěvekZaslal: pá srpen 05, 2011 9:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdarec:),
sice to není fotka, ale tak jsem byl po 3 měsících cca zase na mereni na InBody a chtel bych probrat vysledky:)

PŘED 3 MĚSÍCEMA
Hmotnost = 80.4kg
Svaly = 41.4kg
Tuk = 8.6kg (10.7%)
Pas:Boky = 0.81

Trenink: velka zatez horni casti tela jak silova, tak vytrvalostni, mensi zatez spodku tela.

PO 3 MĚSÍCÍCH
Hmotnost = 79.0kg
Svaly = 40.8kg
Tuk = 7.6kg (9.9%)
Pas:Boky = 0.81

Vysledek:
Svaly: Zvyseni svaloviny na pazich (+0.1kg), zvyseni svaloviny na stredu tela (+0.2kg), snizeni svaloviny na nohach (-0.25kg)
celk. +0.05kg
Tuky: Snizeni tuku na pazich (-0.1kg), Snizeni tuku na stredu tela (-0.5kg), snizeni tuku na spodku tela (-0.2kg)
celk. -0.35kg

(při měření jsem měl údajně o cca 0.6kg méně vody v těle, takže to bude ten větší váhový skok, kterej dorovnává otázku svaloviny a tuků)

Cítím se líp, určitě se zlepšila technika, ale i síla a vytrvalost, pokrok je vidět ve výsledkách kdy jsem byl schopný vylézt to, co jindy ne.

Nohy jsem ztratil z důvodu, který tu uváděl hovnivál -> pokud v dietě nebo redukční fázy tréninku nepoužíváte nějakou svalovou partii, tak se do ní tělo nekompromisně pustí, jinak je to myslím krásný důkaz toho, že jde nabírat a hubnout zároveň, ale pomalu :)
lotto

PříspěvekZaslal: pá srpen 05, 2011 9:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nechci rýpat, ale relativně "naberu" víc svalů, když se ráno vylulám a vyseru.
redis

PříspěvekZaslal: pá srpen 05, 2011 9:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

lotto napsal:
nechci rýpat, ale relativně "naberu" víc svalů, když se ráno vylulám a vyseru.

nebejt svaloviny na nohou tak jsem nabral půl kila čistý svaloviny a to, že jsem ji ztratil na nohou je moje vina, protože jsem na nohy nekladl důraz (horolezec), teď se mi to v místech, kde nohy potřebuju vymstilo a tedy opět budu nabírat.

edit. a jestli naberes 0.3kg svalů vyčůráním tak to máš dobrý ,) já se na to dřu holt tři měsíce a jsem na to hrdej :) Protože dle statistiky je to přibírání cca 1.2kg za rok do vršku čistých svalů s tím, že ztrácím ještě tuk. (nohama se nezaobírám jelikož ochabnuli hlavně z toho, že jsem je necvičil vůbec)
nanobeast

PříspěvekZaslal: pá srpen 05, 2011 3:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

aktualni forma pro rok 2011...vic fotek v logu..

EDIT: tak jeste uprava..tamta fotka byla dost mala tak sem dal jinou a resize..
mutagenn

PříspěvekZaslal: pá srpen 05, 2011 6:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

01Smajdalf

PříspěvekZaslal: pá srpen 05, 2011 6:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dost dobrý chlape
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: pá srpen 05, 2011 7:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nanobeast nauc se ovladat zadove svaly, coz ti asi podle tech fotek moc nejde, pak se ti budou aj odost lepe cvicit...
Draper

PříspěvekZaslal: pá srpen 05, 2011 7:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hovnival napsal:
nanobeast nauc se ovladat zadove svaly, coz ti asi podle tech fotek moc nejde, pak se ti budou aj odost lepe cvicit...

jestli tam vubec nejaky jsou takhle to vypada, jak kdyby mu amputovali kridla

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VI. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 119, 120, 121 ... 230, 231, 232  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: