|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
01Smajdalf

|
Zaslal: ne srpen 07, 2011 8:47 am Předmět: |
|
|
Kdo si tu psal, že je to sračka, tak nevim...Se to rozebíralo v jakém si topicu. _________________ RANDO, já na drogy moc nejsem, ale ten model co jsi měl, CHCI ZKUSIT TAKY! :D CIZOPASNIK
|
|
| nahoru |
|
 |
Redshank

|
Zaslal: po srpen 08, 2011 1:00 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: po srpen 08, 2011 1:02 pm Předmět: |
|
|
kvalitni protein za velmi dobrou cenu , ocekavej ze trosku prasi , penivost u cokolady neni nejaka extra vyrazna , prichut vem vanilku nebo cokoladu , budes spokojen  ps : zde si h lavne vsimni , ze se vice vyplati koupit 1kg sacky za 400kc , nez 2,3kg za 1200kc!
k druhemu whey core , kvalita porovnatelna (doufejme) s nadprumernejsima proteinama na trhu , je velmi prasny a opravdu hodne peni , z me vlastni zkusenosti je super malina
|
|
| nahoru |
|
 |
Redshank

|
Zaslal: po srpen 08, 2011 1:14 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | kvalitni protein za velmi dobrou cenu , ocekavej ze trosku prasi , penivost u cokolady neni nejaka extra vyrazna , prichut vem vanilku nebo cokoladu , budes spokojen ps : zde si h lavne vsimni , ze se vice vyplati koupit 1kg sacky za 400kc , nez 2,3kg za 1200kc!
k druhemu whey core , kvalita porovnatelna (doufejme) s nadprumernejsima proteinama na trhu , je velmi prasny a opravdu hodne peni , z me vlastni zkusenosti je super malina |
Díky moc, do čokolády se mi už moc nechce, když jsem měl předtim cosi od extrifitu, když si jen vybavim tu čokoládovou chuť... odradilo mě to docela, a to byl zpočátku docela dobrej.. viděl bych to na ten od Promilu, když to tak porovnávam, tak těch 5g bcaa ve whey core bych asi ani moc neřešil, ne?
E: jojo, na tu cenu 1kg a 2,3 uz jsem taky koukal
|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
Zaslal: po srpen 08, 2011 1:47 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil duke.dukem dne so prosinec 29, 2012 11:41 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Redshank

|
Zaslal: út srpen 09, 2011 9:14 am Předmět: |
|
|
jo jo tu slevu už tu taky mám, tak Vám děkuju, beru ten od Promilu, pěnivost mi nějak nevadí, spíš nemam rád když to musim míchat 5 minut aby se to rozpustilo
|
|
| nahoru |
|
 |
max100
|
Zaslal: út srpen 09, 2011 9:18 am Předmět: |
|
|
tak zrovna ten Promil budeš michat celkem dlouho
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út srpen 09, 2011 10:50 am Předmět: |
|
|
| Redshank napsal: | jo jo tu slevu už tu taky mám, tak Vám děkuju, beru ten od Promilu, pěnivost mi nějak nevadí, spíš nemam rád když to musim míchat 5 minut aby se to rozpustilo |
A co to dat treba do sejkru? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostič
|
Zaslal: út srpen 09, 2011 11:25 am Předmět: |
|
|
Ja teda Whey Core 100 chci nekdy zkusit jen kvuli maline, muze to byt dobre zpestreni.
Jinak cokolada aminostar jsem musel vyhodit, to neslo.
Pak Amix 85 jahoda - best co jsem kdy mel
Amix 85 cokolada - taky se s tim peru (mozna to je mnou a coko mi nejede)
Uz dlouho Extrifit 80 - jahoda, banan, vanilka (jahoda je slabsi, ale to bude asi tou skvelou Amix jahodou, jinak super). _________________ Ride hard, die free...
|
|
| nahoru |
|
 |
Beast34
|
Zaslal: út srpen 09, 2011 7:39 pm Předmět: |
|
|
Ja osobne nechapem ako niekto moze vyhodit protak len za to ze mu nechuti  Mal som samozrejme aj ja take ze sa mi to hnusilo (Biotech Iso Whey - Raspberry Yoghurt) ale ked uz som za to vysolil cash (ktory nemam na rozdavanie) tak by som to nevyhodil. :)
Prinajhorsom to do seba hodin naraz a je to :) ked uz sa to neda vychutnavat alebo jest s vlockami
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út srpen 09, 2011 8:04 pm Předmět: |
|
|
Rostič - jestli budeš mít nutkání něco vyhodit, napiš mi PM, dojedu po celý ČR nebo mi to pošleš a zaplatim poštovný, diky :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út srpen 09, 2011 9:56 pm Předmět: Long 80 - 7 Hours a Whey Core 100 |
|
|
Long 80 - 7 Hours (čokoláda)
- v mléku (studeném z ledničky) ... rozpustnost perfektní, poměrně hustý, nádherná pěna (pěna mi nevadí mám ji rád), čokoláda chutná fajnově,
- ve vodě (studené z ledničky) ... rozpustnost OK, málo pěny, a chuť o třídu horší než v mléku, ale není špatná i tak mi chutná, akorát není rozhodně tam kde je, když se Long 80 udělá v mléku
- konzistence je OK nepráší, prostě jak má být
Whey Core 100 (čokoláda-kakao)
- v mléku (studeném z ledničky) ... chuť perfektní, krásně pění, rozpustnost trošku horší, musí se pořádně protřepat
- konzistence je děs běs (už jsme to psal), kvůli ní si ho už nekoupím (leda v nějaké hyperakci), práší to jak nejjemnější vápno a přenést to z pixle do šejkru je práce pro robota a uzavřenou místnost kde se nepohne ani molekula vzduchu.
Whey Protein 80 (vanilka)
- ve vodě (studené z ledničky) ... takový obyčejný, průměr, ani špatný ani dobrý, jak chuť tak hustota.
- konzistence je nic moc, dost práší, ale ne tak jako Whey Core 100
- tenhle už si nekoupím, nepřesvědčili mě ani chuťově, práší a používají Aspartam ... naštěstí jsme měl jenom 250g sáček a to ještě v akci :o)
|
|
| nahoru |
|
 |
jiri.moravicek
|
Zaslal: st srpen 10, 2011 5:05 am Předmět: |
|
|
| Redshank napsal: | | kubaz napsal: | kvalitni protein za velmi dobrou cenu , ocekavej ze trosku prasi , penivost u cokolady neni nejaka extra vyrazna , prichut vem vanilku nebo cokoladu , budes spokojen ps : zde si h lavne vsimni , ze se vice vyplati koupit 1kg sacky za 400kc , nez 2,3kg za 1200kc!
k druhemu whey core , kvalita porovnatelna (doufejme) s nadprumernejsima proteinama na trhu , je velmi prasny a opravdu hodne peni , z me vlastni zkusenosti je super malina |
Díky moc, do čokolády se mi už moc nechce, když jsem měl předtim cosi od extrifitu, když si jen vybavim tu čokoládovou chuť... odradilo mě to docela, a to byl zpočátku docela dobrej.. viděl bych to na ten od Promilu, když to tak porovnávam, tak těch 5g bcaa ve whey core bych asi ani moc neřešil, ne?
E: jojo, na tu cenu 1kg a 2,3 uz jsem taky koukal |
Ještě bych to upravil, složením průměrné proteiny, s nevalnou chutí ... radši bych šel jiných značek pří. jiných proteinů. Whey core se dle mého moc nepovedl ,to stejně 80 od Promilu. Jsou velmi podobné.
|
|
| nahoru |
|
 |
jiri.moravicek
|
Zaslal: st srpen 10, 2011 5:07 am Předmět: Re: Long 80 - 7 Hours a Whey Core 100 |
|
|
| eagle napsal: | Long 80 - 7 Hours (čokoláda)
- v mléku (studeném z ledničky) ... rozpustnost perfektní, poměrně hustý, nádherná pěna (pěna mi nevadí mám ji rád), čokoláda chutná fajnově,
- ve vodě (studené z ledničky) ... rozpustnost OK, málo pěny, a chuť o třídu horší než v mléku, ale není špatná i tak mi chutná, akorát není rozhodně tam kde je, když se Long 80 udělá v mléku
- konzistence je OK nepráší, prostě jak má být
Whey Core 100 (čokoláda-kakao)
- v mléku (studeném z ledničky) ... chuť perfektní, krásně pění, rozpustnost trošku horší, musí se pořádně protřepat
- konzistence je děs běs (už jsme to psal), kvůli ní si ho už nekoupím (leda v nějaké hyperakci), práší to jak nejjemnější vápno a přenést to z pixle do šejkru je práce pro robota a uzavřenou místnost kde se nepohne ani molekula vzduchu.
Whey Protein 80 (vanilka)
- ve vodě (studené z ledničky) ... takový obyčejný, průměr, ani špatný ani dobrý, jak chuť tak hustota.
- konzistence je nic moc, dost práší, ale ne tak jako Whey Core 100
- tenhle už si nekoupím, nepřesvědčili mě ani chuťově, práší a používají Aspartam ... naštěstí jsme měl jenom 250g sáček a to ještě v akci :o) |
Proč sem dáváš odkaz zrovna na tři značky, které jsou tu tak velmi často propagované. Jediným rozumným proteinem je zde Long80, ale ta cena je horší.
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostič
|
Zaslal: st srpen 10, 2011 7:30 am Předmět: |
|
|
Ja vcera otevrel pharma-blend-6-hr za 2,3kg 1099,- a beru ho jako nocnak. mam jahodu a pohoda. S maltou by to byla pecka, ale vecer do sebe maltu sypat nebudu a pres den ho budu jist max kdyz nebudu stihat jidlo.
To all: uz vyhazovat nic nebudu, protoze ctu recenze, coz jsem kdysi nedalal, je to par let zpet... _________________ Ride hard, die free...
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|