Zapomněl jsem pogratulovat k mrtvolám, ta 210 už je super.
Jen tak dál.
Tak tak, taky gratulace .. btw, teď máš maxko jako já, tak se budeme batlovat :) Ale já teď dlouho max. zkoušet nebudu, tak spíš 3-5 reps. PRka :)
_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
Morico: Noooo ja sa chystam za tri tyzdne na dovolenku do Bulharska na 14 dni, cize asi trochu vypadnem z rytmu, ale potom, ked sa vratim, tak to nakopnem a urobim vsetko pre to, aby som ti nedal sancu
Budeme si davat vediet, ako nam to ide :D
madball: Aj na tvoje vykony si brusim zuby, muhaha :D (okrem benchu, ten me netrapi)
_________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
Prej dovolená. Jen jede zjišťovat, jestli nevymysleli nějaký lepší metody tréninku, pak se vrátí a vytře nám všem zrak.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Však počkajte všetci vospolok, keď sa konečne prinútim začať aspoň ako-tak dodržovať nejakú rozumnejšiu životosprávu.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Morico: Noooo ja sa chystam za tri tyzdne na dovolenku do Bulharska na 14 dni, cize asi trochu vypadnem z rytmu, ale potom, ked sa vratim, tak to nakopnem a urobim vsetko pre to, aby som ti nedal sancu
Budeme si davat vediet, ako nam to ide :D
Máš úplně v klidu čas, já teď budu trochu podsekávat, takže až se pak dostaneš zpátky do formy, tak můžeme začít se soubojem :D
_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
Však počkajte všetci vospolok, keď sa konečne prinútim začať aspoň ako-tak dodržovať nejakú rozumnejšiu životosprávu .
Ok, ok, ale co to je?
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
nepiť pomaly každý víkend (holt je leto no) a kalorický príjem navýšiť minimálne na 3000 a viac denne, nie jak doteraz dobre, že nie 2000 a pod...
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
_________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
Dnes som mal taky pokusny trening, dokopy som toho vela nespravil, ale unaveny som neskutocne
V plane bolo si dnes odskusat Log Lift a Farmers Walk s nejakymi poriadnymi kuframi. S logom to slo nap*cu, ten log ma fakt velky priemer a naozaj strasne nasiroko uchopy. Premiestnenie mi slo uplne hravo, ani som sa nezadychal, ale akonahle som siel vyrazit log nad hlavu, zacal sa mi stacat okolo osy... Neviem co s tym, kazdopadne to ma cas, skusenost to bola cenna.
- rozcvicka
Najprv som pred logom sa rozcvicil s osou:
Power Clean + Push Press:
3x40kg
3x60kg
3x70kg
3x80kg
Log Clean & Press:
1+0 x 90kg
1+0 x 90kg
1+0 x 90kg
1+0 x 90kg
1+0 x 90kg
Po piatich pokusoch ma to prestalo bavit, a rozhodol som sa prejst na 115kilove kufriky. Najprv trochu tahov na zahriatie:
Deadlift:
3x100kg
3x140kg
3x180kg
1x200kg btw nemozem uverit tomu, s akou lahkostou sa mi ta 200ka dviha uz, som stastny :)
Farmer's Walk:
6m x 115kg+115kg
6m+6m x 115kg+115kg
6m x 115kg+115kg
Omg. Som dead! Zodvihol som to lahko, uchop nebol vobec problem, problem bolo udrzat stabilitu. Ked som spravil dlhsi krok, vaha kufrika ma prevazila na bok a spadol mi. CHce to asi dopilovat techniku, uvidim, toto mozno budem robit castejsie. Pripajam video:
Pekne som sa rozbehol a potom vzdy, ked som zacal predlzovat kroky, tak ma to prevazilo.
Tak sa s vami lucim, trening dost o nicom, ale napriek tomu ma vsetko boli
Musim povedat, ze vo vseobecnosti mam z dnesneho treningu velmi zly pocit, lebo som si uvedomil, ze tomu chyba hlava a pata. Nechcel som zacat nic nove, ziadny novy cyklus, lebo viem, ze ma caka za dva tzdne dovolenka a nakoniec to vyzera tak, ze nerobim nic poriadne :/
Takisto prilozim nejake fotky aktualnej pseudoformy z dnesneho dna. Akurat teraz som sa cvakol po sprche.
Kedze niesom ziadny kulturista, fotil som sa len tak nenapnuty, ako som sa postavil
Jo a sorry za trenky, v tychto akurat spim a uz sa chystam do postele pracovat
stretol som tohto borca piatok a naživo vyzerá nabitý jak tank, takže okrem iného má podobný spôsob tréningu zjavný vplyv na rozvoj svalovej hypertrofie hehe
"Conor Bless"
stretol som tohto borca piatok a naživo vyzerá nabitý jak tank, takže okrem iného má podobný spôsob tréningu zjavný vplyv na rozvoj svalovej hypertrofie hehe
Ha-ha-ha
Neviem co ty, ale ja tam vidim len zaliate prasa . Ono, ked to napnem vyzera to celkom gut, ale napnuti chodia po verejnosti len kkti :D:D
Ono, ja by som skusil aj dietu, ale potom by som zase rychlo sa sprasil, radsej sa snazim experimentovat so stravou a mozno jedneho dna najdem sposob, ako sa stravovat a dlhodobo si drzat lepsiu formu, nez toto :/
Naposledy upravil Rachela dne st srpen 17, 2011 8:25 am, celkově upraveno 1 krát
Otazka je, co chces, silu nebo formu. Oboji asi jen tak snadne ziskat nebude pokud nejsi supertalent. Silu uz mas paradni a pred tou smekam forma je trochu tucnejsi no, neni to nic strasneho, ale asi bych zacal trochu zkvalitnovat. Mimochodem jakym tak zhruba tempem nabiras?
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Jak říká Draper, síla tam je pěkná a formu poladíš, když budeš chtít.
Já mám momentálně okolo 105kg při 175cm výšky a takovej vepřoid jako teď jsem ještě nikdy nebyl. Na druhou stranu takový silový výkony jako mám teď jsem taky nikdy neměl.
Otazka je, co chces, silu nebo formu. Oboji asi jen tak snadne ziskat nebude pokud nejsi supertalent. Silu uz mas paradni a pred tou smekam forma je trochu tucnejsi no, neni to nic strasneho, ale asi bych zacal trochu zkvalitnovat. Mimochodem jakym tak zhruba tempem nabiras?
Zaprve dakujem. No a mna forma nikdy nejak extremne nezaujimala, prioritou bol vzdy vykon, ci uz v minulosti dynamika, vydrz, tak v poslednom pol roku ma zaujima sila.
Forma sa mi dost sprasila, to je pravda, ono ked si pozries zaciatok tohto logu, bol som zvyknuty na omnoho viac kardia pocas tyzdna, dokonca myslim, ze v marci som chodil do posilky len dvakrat tyzdenne a inak som preferoval medicinbal, svihadlo a plavanie. Teraz mi tento kaloricky vydaj ocividne chyba, tak sa musim zamysliet, ako to sklbit.
Ziadny supertalent rozhodne niesom, prave naopak, cize oboje (sila aj forma) urcite nepojde Aktualne vazim 98 kilo, myslim, ze na takych 92 by mi bolo najlepsie.
Oh a ako rychlo priberam, to neviem, vazim sa len sporadicky, to musim zmenit!
spekounP: Teraz sa bojis zhubnout, co? :D Hlavne, aby nam tie kila z vykonu neodisli :D
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru