|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
marcos23
|
Zaslal: st srpen 10, 2011 7:39 pm Předmět: obvod pasu |
|
|
chci se zeptat jestli 85 cm přes pas není moc vzhledem k mojí váze 80 kg na 180 cm. Tedkom jsem jel ze 75 kg na 80 kg a celkem je vidět výsledek, ale když si sednu nebo něco tak se mi zdá, že mám dost špeků na břiše. Jel jsem 3 x až 4 x týdně trénink a za každý měsíc jsem přibral 2 kg, což je podle mě standard.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kubaz

|
Zaslal: st srpen 10, 2011 7:41 pm Předmět: |
|
|
opravdu si myslis ze to odhadneme podle cisel lepe nez ty v zrcadle ?
|
|
| nahoru |
|
 |
marcos23
|
Zaslal: st srpen 10, 2011 7:45 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | | opravdu si myslis ze to odhadneme podle cisel lepe nez ty v zrcadle ? |
To ne, jen jsem myslel, jestli 85 není příliš třeba.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
marcos23
|
Zaslal: st srpen 10, 2011 7:58 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | je to tak akorat , ja napr. nikdy nemel pod 90 |
JJ ale ty můžeš mít o dost kil třeba víc než já zas....no to je jedno, kdyžtak dám ted míň sachrů.
|
|
| nahoru |
|
 |
refresh

|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st srpen 10, 2011 8:15 pm Předmět: |
|
|
No, tohle je dost inviduální...
Budu se už asi po 50opakovat:
Já třeba měl 87kg na 174cm, a když jsem změřil pas a vyskočilo na mě cca 98cm pokud se dobře pamatuju, tak jsem byl zděšen, jelikož když jsem zatl tak jsem měl vidět prostřední řadu břišáků, tak jsem řikal, že dám dolu 5kg a budu mít plážovku a ono prd chtělo to dolu tak těch 15kg. :) _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: st srpen 10, 2011 8:18 pm Předmět: |
|
|
Kubazz má pravdu. Podívej se nejdřív do zrcadla, pak si teprve něco měř a pak teprve něco važ. (co se týče hubnutí)
POdle mě je těch tvých 85cm moc, ve chvíli kdy se budeš chtít píchnout prstem do žeber a nebudeš je moci najít :D
Zeptej se sám sebe: Připadá ti, že tam máš hodně tuku?...Odpověz si sám a podle toho se chovej :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Enn

|
Zaslal: st srpen 10, 2011 8:38 pm Předmět: |
|
|
Výškově a váhově jsem na tom podobně jako ty - teď zrovna "jen" 78kg na 182cm, jestli Ti jde náhodou o "kostky", tak Tě se svojí zkušeností zklamu, protože v pase jsem schopný naměřit pod 70cm (bez zatnutí a narovnaný to je +- 73) a nic moc teda, asi špatná genetika.
|
|
| nahoru |
|
 |
redvous

|
Zaslal: st srpen 10, 2011 8:42 pm Předmět: |
|
|
postni fotku a spíš ti lidi odpoví jeslti je tvůj pas moc nebo málo, ted jsem skončil dietu 178cm 82kg a pas 76cm, začínal jsem na 89 a čekal jsem že kolem 80cm budou krásně vysekané kostky ale ani pri 76 nejsou. _________________ "Uhni z cesty, jestli chceš zestárnout."
|
|
| nahoru |
|
 |
refresh

|
Zaslal: st srpen 10, 2011 9:23 pm Předmět: |
|
|
No teď se teda ještě zeptám, v kterých místech měříte. Mám problém v tom že mám trochu šírší pánev, takže přes boky mám těch 83, v pase bych určitě naměřil o dost míň.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st srpen 10, 2011 9:25 pm Předmět: |
|
|
Já to měřim jak cca pupík. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Enn

|
Zaslal: st srpen 10, 2011 10:47 pm Předmět: |
|
|
Měřit se má tam, kde je to nejužší:) Přes boky ti je meření na nic, protože pokud nejsi obalen extra vrstvou tuku, tak si tak opravdu maximálně změřiš velikosti svých kostí:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: pá srpen 12, 2011 6:57 am Předmět: |
|
|
tak měříš břicho nebo boky ? _________________ nevzdávám se
|
|
| nahoru |
|
 |
refresh

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|