|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
01Smajdalf

|
Zaslal: út únor 15, 2011 1:20 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | 01Smajdalf napsal: | | guruhonza napsal: | | http://tv.ronnie.cz/ |
Jak to mám vložit přes youtube? |
Tak dej jen odkaz ježišmarjá ne?
Nebo přes youtube to hodíš tak, že máš link na youtube.
okopíruješ tuto část http://www.youtube.com/watch?v= n7KNBW0YUpY &feature=feedrec_grec_index, to n7KNBW0YUpY je ID Videa.
Pak to ID vložíš do zprávy, označís to myší a klidneš na to tlačítko youtube co se nachází nahoře nad tím oknem co píšeš tuhle zprávu. Easy. |
Dík Už hodně dlouho jsem nad tím přemýšlel :D (Jsem si toho nevšiml)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Rachela

|
Zaslal: út únor 15, 2011 1:53 pm Předmět: |
|
|
Hm halvne, ze tu to video uz je par prispevkov predtym, nez si sa opytal, ako ho vlozit...
edit: ma zmysel na to podo mnou odpovedat? _________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
Naposledy upravil Rachela dne út únor 15, 2011 2:11 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
Zaslal: út únor 15, 2011 1:58 pm Předmět: |
|
|
| Rachela napsal: | | Hm halvne, ze tu to video uz je par prispevkov predtym, nez si sa opytal, ako ho vlozit... |
to je jedno... já jsem ho tu nenašel a aspoň jsem zjistil, jak přidat video
Ty si asi strašně veliký týpek co? Když ti je za těžko poradit.... A když poradíš tak splno blbejma kecama co nikoho nezajímají..!! Chtěl bych vidět tebe, když si tu byl novej
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út únor 15, 2011 2:54 pm Předmět: |
|
|
| Rachela napsal: | Hm halvne, ze tu to video uz je par prispevkov predtym, nez si sa opytal, ako ho vlozit...
edit: ma zmysel na to podo mnou odpovedat? |
=) na řečnickou otázku se neodpovídá, že?
|
|
| nahoru |
|
 |
BartoSKo
|
Zaslal: út únor 15, 2011 4:26 pm Předmět: |
|
|
| 01Smajdalf napsal: | | Rachela napsal: | | Hm halvne, ze tu to video uz je par prispevkov predtym, nez si sa opytal, ako ho vlozit... |
Ty si asi strašně veliký týpek co? Když ti je za těžko poradit.... A když poradíš tak splno blbejma kecama co nikoho nezajímají..!! Chtěl bych vidět tebe, když si tu byl novej |
Novacikovia nahanaju posty
|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
Zaslal: st únor 16, 2011 1:26 pm Předmět: |
|
|
| BartoSKo napsal: | | 01Smajdalf napsal: | | Rachela napsal: | | Hm halvne, ze tu to video uz je par prispevkov predtym, nez si sa opytal, ako ho vlozit... |
Ty si asi strašně veliký týpek co? Když ti je za těžko poradit.... A když poradíš tak splno blbejma kecama co nikoho nezajímají..!! Chtěl bych vidět tebe, když si tu byl novej |
Novacikovia nahanaju posty |
?
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
|
| nahoru |
|
 |
AzzY

|
Zaslal: čt srpen 11, 2011 8:13 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt srpen 11, 2011 8:26 pm Předmět: |
|
|
2.,3., fotka klasika
4. mi přijde trochu smutná
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt srpen 11, 2011 9:27 pm Předmět: |
|
|
| c87 napsal: | mozno blba otazka, ale myslite si ze braval steoridy ? |
v době, co byl u WWF/WWE 96-03 a co hrával fotbal, tak podle mě ne
Jinak... The Rock má absolutně famozní genetiku, jeho stavba těla je pro svaly jako dělaná.
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: čt srpen 11, 2011 10:25 pm Předmět: |
|
|
myslet si ze nesype je fakt tezka naivita...
|
|
| nahoru |
|
 |
marash
|
Zaslal: čt srpen 11, 2011 10:36 pm Předmět: |
|
|
ta bradka je hrozná, vypadá s ní starej
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: čt srpen 11, 2011 11:06 pm Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | | myslet si ze nesype je fakt tezka naivita... |
mozno jo, jeho postava mi nepride nejako hardcore nabusena,tvrda, skor taka typicky atleticka, preto sa pytam
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: pá srpen 12, 2011 6:45 am Předmět: |
|
|
nosil na sebe x kil svalov ked trenoval kazdy den,co myslis? _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|