|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
xien
|
Zaslal: pá srpen 12, 2011 8:16 am Předmět: pas |
|
|
195cm 133 Kg, pas 108 cm  , ale nevadí, jak říkal můj děda víc brad víc ví _________________ rozdělení mužů
do 80 kg - žena nebo chlapeček
80-100kg - chlapec nebo dorostenec
100-120kg - průměrný chlap
120-140kg - obrovský chlap
140-160kg - dinosaur
nad 160kg ideální chlap
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
refresh

|
Zaslal: pá srpen 12, 2011 8:23 am Předmět: Re: pas |
|
|
| xien napsal: | 195cm 133 Kg, pas 108 cm , ale nevadí, jak říkal můj děda víc brad víc ví |
Na obvod pasu se nehraje, viz. tvůj podpis, který je bohužel v můj neprospěch
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá srpen 12, 2011 9:00 am Předmět: |
|
|
Na soutěži jsem měl k 191 cm 95 kg a 82,5 cm pas. Teď zcela jistě kolem stovky. Hodně hrubé měřítko je výška v cm - 100 = přibližně Tvůj obvod pasu, aby to vypadalo slušně. Samozřejmě tento triviální vzoreček neřeší to, zda nějaké svaly máš, kolik máš % podkožního tuku, tělesnou hmotnost, poměr pas / boky / ramena apod.
|
|
| nahoru |
|
 |
max100
|
Zaslal: pá srpen 12, 2011 9:00 am Předmět: Re: pas |
|
|
| xien napsal: | 195cm 133 Kg, pas 108 cm , ale nevadí, jak říkal můj děda víc brad víc ví |
dobrej medved
|
|
| nahoru |
|
 |
xien
|
Zaslal: pá srpen 12, 2011 9:43 am Předmět: Re: pas |
|
|
dobrej medved  [/quote]
spíš líné tlusté prase, které místo diety raši žere kachničku, řízeček, ovárek, pivínko...... _________________ rozdělení mužů
do 80 kg - žena nebo chlapeček
80-100kg - chlapec nebo dorostenec
100-120kg - průměrný chlap
120-140kg - obrovský chlap
140-160kg - dinosaur
nad 160kg ideální chlap
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: pá srpen 12, 2011 11:16 am Předmět: |
|
|
No nevim, ale na 133kg mi 108cm v pase neprijde hodne. Moc tuku tam nebude.
|
|
| nahoru |
|
 |
max100
|
Zaslal: pá srpen 12, 2011 11:31 am Předmět: |
|
|
tuku tam asi bude dost ale neni to tak katastroficky
|
|
| nahoru |
|
 |
xien
|
Zaslal: pá srpen 12, 2011 12:12 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | tak s tim neco udelej a nebrec tu |
mě to nevadí, žena dokonce chce abych přibral, líbí se jí mohutní chlapi. Já se zatím cítím dobře, zdraví mám super, jsem schopný si zahrát fotbálek a tak, takže mě to neomezuje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá srpen 12, 2011 1:40 pm Předmět: |
|
|
Na tu výšku a hmotnost je to celkem v normálu - nebude vypadat tlustě - bude to typ postavy slušně vypadající lifter:o)...nejspíš.
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: pá srpen 12, 2011 1:59 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Na tu výšku a hmotnost je to celkem v normálu - nebude vypadat tlustě - bude to typ postavy slušně vypadající lifter:o)...nejspíš. |
Tak nejak. Mam za to, ze Zdenek Sedmik mel v pase podobne a vahu take obdobnou. Ze by zrovna on byl tlustej by asi nikdo nerekl....
|
|
| nahoru |
|
 |
Ben

|
Zaslal: pá září 02, 2011 8:53 pm Předmět: Re: obvod pasu |
|
|
| marcos23 napsal: | | chci se zeptat jestli 85 cm přes pas není moc vzhledem k mojí váze 80 kg na 180 cm. Tedkom jsem jel ze 75 kg na 80 kg a celkem je vidět výsledek, ale když si sednu nebo něco tak se mi zdá, že mám dost špeků na břiše. Jel jsem 3 x až 4 x týdně trénink a za každý měsíc jsem přibral 2 kg, což je podle mě standard. |
to cislo 85 nerika vubec nic. z hlediska estetiky ti vic rekne zrcadlo a z hlediska zdravotniho ti vic rekne pomer pas/boky. tusim ze 0.8 - 0.9 je ok.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: so září 03, 2011 5:31 am Předmět: |
|
|
když už jsme u toho pasu - dá se nějak cíleně zmenšit bez toho aby se držela nějaká dieta nebo to je čistě genetický předpoklad?
|
|
| nahoru |
|
 |
Ben

|
Zaslal: po září 05, 2011 7:27 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | když už jsme u toho pasu - dá se nějak cíleně zmenšit bez toho aby se držela nějaká dieta nebo to je čistě genetický předpoklad? |
člověče, "cíleně" a "dieta" jsou v tomto kontextu pro mě skoro synonyma... přijde mi, že si protiřečíš. jenom cvičením (jakože trénink bez diety - to máš na mysli?) to je asi blbost, to prostě nemůže jít.
jedině nějaká liposukce? :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: po září 05, 2011 7:35 pm Předmět: |
|
|
jasně - prostě bez diety - tak jsem to myslel.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|