Dwayne "The Rock" Johnson

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Dwayne "The Rock" Johnson  Úvodní stránka -> Ostatní -> Dwayne "The Rock" Johnson
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
mandor

PříspěvekZaslal: pá srpen 12, 2011 8:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

asi to nejlepší shrnutí
ad. terapeutické dávky ve stáří, mi to připadá jako super možnost si prodloužit aktivní věk, ale ještě bych chtěl vidět nějakou studii jak moc to zvyšuje pravděpodobnost určitých onemocnění - prostata, rakovina...přeci jenom to dává tomu tělu impulsy k rychlému dělení buněk asi.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
CrazyLom

PříspěvekZaslal: pá srpen 12, 2011 8:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nevim, ale radši asi budu v důchodu nasypanej a užívat si ho, než abych byl rád, že dojdu na hajzl což je hodně zjednodušenej pohled, ale řekl bych, že to tak bude dělat za dvacet let každej...
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
kubaz

PříspěvekZaslal: pá srpen 12, 2011 8:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ale nasypanej terapeuticka davka 250mg testosteronu kazdy 21. den , z toho ti nenarostou svaly zadny a do stavu "nasypaneho" to ma velmi daleko , k tomu trosku viagry odhodit berlu a nekam do baru
CrazyLom

PříspěvekZaslal: pá srpen 12, 2011 8:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
ale nasypanej terapeuticka davka 250mg testosteronu kazdy 21. den , z toho ti nenarostou svaly zadny a do stavu "nasypaneho" to ma velmi daleko , k tomu trosku viagry odhodit berlu a nekam do baru

tomu říkám slova chlapa a eště prostenal, ať nemusíš řešit jestli cákat nebo močit
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: pá srpen 12, 2011 8:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madballe genetika u decek ? Ja to zase vidim tak, ze proste nektera decka dospejou driv, takze maj logicky vic testaku= jsou lepsi ve sportu. To ale neznamena, ze ten co byl v 15cti nedomrdlej se nemuze ve 20ti rozjet a toho co byl uz v 15cti vyspelej prejet. Kdyz budu brat treba kulturistiku a jak u ni vnimam pojem genetickej talent, tak to je to, jak snasi lidske telo a jak reaguje na doping. Protoze jakmile zacnes sypat, tak mas hormony v sobe uplne sprehazeny a vsechno se v tobe meni a je uplne jedno ze si byl v 15cti dobrej v teen kategorii, kdyz ve 20ti ti odrovna doping ledviny, pritom toho nedomrdleho to vystreli do profi asi tak...
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá srpen 12, 2011 8:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CrazyLom napsal:
nevim, ale radši asi budu v důchodu nasypanej a užívat si ho, než abych byl rád, že dojdu na hajzl což je hodně zjednodušenej pohled, ale řekl bych, že to tak bude dělat za dvacet let každej...

Já taky...
ale. .. ale potřebuju získat tu zkušenost, že bez toho to nejde. Nebo naopak, že znám tu rozumnou dávku, která mi neubližuje.
Je mi dvacet, cvičím dva roky... nemusím regenerovat 300 kilový dřepy ani 8 hodinový MMA tréningy, takže to zvládám. Nenosím na sobě 70kg svalů.
Třeba za 5 let budu říkat něco jinýho, ale bez toho, abych otom něco věděl díky vlastní zkušenosti si prostě netroufnu říkat, že sype.
Teď je to pro mě špičkovej sportovec, kterej má skvělý podmínky pro tréning/regeneraci/stravu a přitom nedosahuje postavy, kterou bych já sám považoval za nedosažitelnou naturálně.
CrazyLom

PříspěvekZaslal: pá srpen 12, 2011 8:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guru: jj, to je názor kterej respektuju
madball

PříspěvekZaslal: pá srpen 12, 2011 9:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hovnival napsal:
madballe genetika u decek ? Ja to zase vidim tak, ze proste nektera decka dospejou driv, takze maj logicky vic testaku= jsou lepsi ve sportu. To ale neznamena, ze ten co byl v 15cti nedomrdlej se nemuze ve 20ti rozjet a toho co byl uz v 15cti vyspelej prejet. Kdyz budu brat treba kulturistiku a jak u ni vnimam pojem genetickej talent, tak to je to, jak snasi lidske telo a jak reaguje na doping. Protoze jakmile zacnes sypat, tak mas hormony v sobe uplne sprehazeny a vsechno se v tobe meni a je uplne jedno ze si byl v 15cti dobrej v teen kategorii, kdyz ve 20ti ti odrovna doping ledviny, pritom toho nedomrdleho to vystreli do profi asi tak...

A co tvůj podpis?
Samozřejmě, že k dobré genetické výbavě patří i to, že člověk víc snese, stejně tak jako poměr svalových vláken, výška, somatyp, různý páky těla při různých výkonech, inteligence...
A jak poznáš talent u děcek? Třeba tak, že někdo trénuje 5 let, pak přijde někdo, kdo to v životě nedělal a je v tom lepší. BTW. děckama jsem nemyslel teen. Zas na to máš ten svůj BB pohled, jak píše Draper.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
ygg

PříspěvekZaslal: pá srpen 12, 2011 9:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:

Je mi dvacet, cvičím dva roky ... nemusím regenerovat 300 kilový dřepy ani 8 hodinový MMA tréningy, takže to zvládám. Nenosím na sobě 70kg svalů.
Třeba za 5 let budu říkat něco jinýho, ale bez toho, abych otom něco věděl díky vlastní zkušenosti si prostě netroufnu říkat, že sype.
Teď je to pro mě špičkovej sportovec, kterej má skvělý podmínky pro tréning/regeneraci/stravu a přitom nedosahuje postavy, kterou bych já sám považoval za nedosažitelnou naturálně.

Sám si odpovídáš .... je ti 20 a dva roky si tak nějak kondičně cvičíš. Kdyby TOHLE nešlo uregenerovat naturálně na mrkvi a pribiňáku, tak by to bylo hodně smutný . On toho má za sebou nicméně o trochu víc.
A samozřejmě že by jeho dnešní postavy bylo možno dosáhnout naturálně ... jen by to víc bolelo a životospráva by byla větší vopruz. A k čemu ... k prapodivnému pocitu, že jsem to dal bez něčeho, co nějací pánové z WADA, kteří mu mohou být zcela u zadku, zařadili na nějaký seznam? To by bylo hodně na hlavu ....

EDIT ... špičkový sportovec to samozřejmě není a nikdy nebyl, je to špičkový showman, což je trochu něco jiného.
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: so srpen 13, 2011 4:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

bishop XD
AzzY

PříspěvekZaslal: ne srpen 14, 2011 12:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

AzzY

PříspěvekZaslal: ne srpen 14, 2011 12:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ernandes

PříspěvekZaslal: ne srpen 14, 2011 8:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jn. Obzvláště na těch posledních dvou fotkách je ta špatná genetika hrozně vidět . Já chci taky špatnou genetiku kurva
01Smajdalf

PříspěvekZaslal: ne srpen 14, 2011 9:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ernandes napsal:
Jn. Obzvláště na těch posledních dvou fotkách je ta špatná genetika hrozně vidět . Já chci taky špatnou genetiku kurva

Taky by se mi hodila Náhodou jeho postava je suprová
nEcro

PříspěvekZaslal: ne srpen 14, 2011 9:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nwm co to ma za genetiku ale pride mi ze ma jen ruce, nohy vecne v kratasach a hrudnik ma jak 13leta holka ...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Dwayne "The Rock" Johnson Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: