|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Komu má být věnován můj příští "tribute"? |
| Ronnie Coleman |
|
33% |
[ 88 ] |
| Kevin Levrone |
|
31% |
[ 82 ] |
| Flex Wheeler |
|
11% |
[ 30 ] |
| Shawn Ray |
|
8% |
[ 22 ] |
| Dexter Jackson |
|
14% |
[ 38 ] |
|
| Celkem hlasů : 260 |
|
| Autor |
Zpráva |
70mMyW!53
|
Zaslal: st srpen 17, 2011 9:59 pm Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | | nejak nechapu, kde furt vidis ty spatne tvary brisaku ? Pro me sou brisaky Cutlera jedny z nejlepsich mezi profikama... |
No mozna sem to mel napsat jinak, protoze to je vec ktera je subjektivni, me se proste nelibi, ja davam predost prave takove zelve nindze jako ma Dexter, proste geometricky 6 uplne stejnych vyrovnanych policek vedle sebe, to u Cutlera nevidim.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
70mMyW!53
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st srpen 17, 2011 10:27 pm Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | Asi tak nejak, i kdyz zrovna Dexter ma ty brisaky podle me jeste propracovaejsi , ale Wolf ma na teto fotce pekny stihly pas a nadhere Vcko, proto sem davam tuto fotku.
|
spíš geneticky srovnaný :D
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: st srpen 17, 2011 10:33 pm Předmět: |
|
|
myslel sem to tak jak sem psal, prijdou me ze maji jeste hlubsi zarezy, ale ma je i srovnanejsi pekne do linii.
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnold Strong
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: čt srpen 18, 2011 6:49 am Předmět: |
|
|
Wolfovo břišní svaly jsou daleko horší než Cutlerovo a to nemluvím o kontrole břišní stěny. Tomy, na to tvoje véčko se v póze břicho stehna opravdu nehraje.
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: čt srpen 18, 2011 8:23 am Předmět: |
|
|
| jari napsal: | | Wolfovo břišní svaly jsou daleko horší než Cutlerovo a to nemluvím o kontrole břišní stěny. Tomy, na to tvoje véčko se v póze břicho stehna opravdu nehraje. |
tvuj nazor, ja zas vidim Cutlerovy brisni svaly jako jedny z nejhorsich.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt srpen 18, 2011 8:27 am Předmět: |
|
|
Chtěl bys, aby to kvůli genetice, která se ti nelíbí, zabalil?
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt srpen 18, 2011 8:32 am Předmět: |
|
|
tommy - tak to vidi 99% odbornikov na kulturistiku,aj preto je to uradujuci Mr.Olympia _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: čt srpen 18, 2011 10:04 am Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | | tommy - tak to vidi 99% odbornikov na kulturistiku,aj preto je to uradujuci Mr.Olympia |
proc je mr. Olympia? Protoze ma siroky pas? Bavime se tady o jeho pase a brisnich svalech, minimalne pas je jeho obrovska slabina a v profi spicce ho nema snad nikdo sirsi a ty reknes ze diky tomu je Mr. Olympia :D
guruhonza: no kdybych to melo byt na me tak bych ho poslal delat nejaky silovy sport :D
jari: Nevim jak se na to divaji rozhodici ale to je mne celkem jedno, pro me je i co se pasu a brisnich svlu dulezite i celkova koncepce postavy, jak to bricho vypada pri celkovem pohledu na postavu a zrovna pri poze bricho stehna je to Vcko u me dulezite, pas potom vypada mnohem uzzsi.
Toto je presne to proc se mi Cutler nelibi, hranata stavba postavy, siroky pas jak krava, celkove vypada strasne kratky kvuli tomu pasu, kdyz do toho pridam jeho masu a objem vypada jak siroka lednice :D
Naposledy upravil 70mMyW!53 dne čt srpen 18, 2011 2:42 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt srpen 18, 2011 10:09 am Předmět: |
|
|
zase sa ti rodia v hlave blbe myslienky tommy,ako vzdy.on nie je mr.olympia VDAKA tomu pasu,ale vdaka tomu ze je proste najkomplexnejsi a dokaze ten pas kontrolovat _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: čt srpen 18, 2011 10:09 am Předmět: |
|
|
Jako vitez Mr. Olympia by mel s borcem ktery zkoncil na 5. miste dominovat i v jedne poze jako je ta na te fotce bricho- stehna, neni tomu tak, ba naopak.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
lipidek

|
Zaslal: čt srpen 18, 2011 10:57 am Předmět: |
|
|
Konečně zas jednou diskuze, která je trochu zajímavá..:-) Já osobně souhlasím s Tommym. Mě se Cutlerovo břicho taky nelíbí. Ale souhlasim s Jarim, že břišní stěnu kontrolovat umí. Jedinnej Cutler a snad ještě Phill s Dexterem nevypadaj jak těhotný... Ale to odbočuju. Co se šířky pasu týče, taky mi Cutler přijde širokej. A jeho nesymetrie břišáků se mi taky nelíbí.. Nepřijde mi to jako estetický, symetrický a vyvážený..a to myslím v tomhle sportu poměrně jde.. I když je to jeho genetika, je to prostě tak. A to, že je Mr. Olympia jen díky své muskulatuře, v tom bych byl taky opatrnej.. Neříkám, že je to s**č, to ani náhodou...Respekt si rozhodně zaslouží.. Hlavně když bral svou třetí sošku, natrhnul všem pr**le zaslouženě. Ale jeho čtvrtá socha byla... no i Mr. Olympia je zkrátka politika, buďme upřímní.. Já jen doufám, že třeba Phila nečeká stejnej osud, jako potkal např. Levroneho..
Ještě než se do mě pustíte: nejsem žádnej odborník a tak můj názor i berte..zkrátka to tak vidím.. _________________ you don´t need muscles to be great...
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: čt srpen 18, 2011 11:55 am Předmět: |
|
|
tommy a o co se tady jako snazis s tema fotkama z roku 2007 kde Cutler opravdu nemel vyhrat ? Ze je Wolf lepsi kulturista ? V cem ? Jay Cutler je bez debat tam kde ma bejt a po Ronniem je to dustojnej nastupce. Snad by jsi nechtel, aby byl vyslanec pro kulturistiku ve svete Wolf s tim jeho beee eeee :) Si furt neuvedomujete co on dokazal a dokazuje, jak dlouho se pohybuje mezu prvnima dvema na Olympii 10/12 let ? Nonstop na vrcholu kulturistiky, kde je ten tvuj Wolf a dalsi s '' uzkym pasem a lepsima brisakama ? '' Kulturistika neni jen o Vecku a podle tebe hezkych brisaku, tak se spamatuj...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|