|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st srpen 10, 2011 5:25 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | Konec vln.... dole cca 12kg a 15cm v pase. | A teď máš kolik? Pamatuju si ze všech asi 10 logů a několika nicků, že jsi měl snad 70kg a moc ti to nešlo. Už to jde? _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: st srpen 10, 2011 5:31 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | MAST3R napsal: | | Konec vln.... dole cca 12kg a 15cm v pase. | A teď máš kolik? Pamatuju si ze všech asi 10 logů a několika nicků, že jsi měl snad 70kg a moc ti to nešlo. Už to jde? |
Kdo je MAST3R? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st srpen 10, 2011 5:36 pm Předmět: |
|
|
Od té doby co si nevedu log a cvičim s kámošem co má už odcvičeno přes 5 ket tak to jde na mé poměry jde. :)
No minulej rok jsem začínal na 68kg, pak jsem měl 87kg a teď mám těch 75kg a v lepší kvalitě jak v těch 68kg, ale samožřejmě by to chtělo ještě trochu dolu, ale až přístí rok.Jinak díky za optaní, jak válčíš ty? :) _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st srpen 10, 2011 5:58 pm Předmět: |
|
|
Já válčím v logu :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st srpen 10, 2011 6:02 pm Předmět: |
|
|
No ja taky přemejšlel zase nad logem.
Zkusim to. Jdu udělat první zápis.
Nebo ne, kašlu na to, akorát by mě to přestalo bavit zase psát. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: ne srpen 14, 2011 7:21 pm Předmět: |
|
|
Dneska večer jsem se vážil a poprvé jsem viděl 80 kg  . Sice ráno, nalačno budu mít o 1-2 kg méně, ale i tak. Za chvíli se k tomu dopracuju. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt srpen 18, 2011 12:05 am Předmět: |
|
|
FC Barcelona....
famozní fotbal, Messi 2+1 - vyhrál zápas... Barcelona si mě vyhrála zas na začátku sezóny a hráči Realu ukázali, že jsou to faulující no-brainers...
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: čt srpen 18, 2011 8:00 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | FC Barcelona....
famozní fotbal, Messi 2+1 - vyhrál zápas... Barcelona si mě vyhrála zas na začátku sezóny a hráči Realu ukázali, že jsou to faulující no-brainers... |
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt srpen 18, 2011 8:10 pm Předmět: |
|
|
| Reiben napsal: | Dneska večer jsem se vážil a poprvé jsem viděl 80 kg . Sice ráno, nalačno budu mít o 1-2 kg méně, ale i tak. Za chvíli se k tomu dopracuju. |
Bomba, taky o tom snim :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: pá srpen 19, 2011 8:10 pm Předmět: |
|
|
Po dni plném psychického vyčerpávání organismu jsem porazil sám sebe a i díky YUDa jsem dokázal odcvičit plánovaný trénink, na který jsem se původně chtěl vykašlat. Potřeboval jsem si připomenout, že ta bolest za to stojí (: _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: pá srpen 19, 2011 10:12 pm Předmět: |
|
|
Parada, Berdych ma skalp Federera ! Nevim jaky je ted pavouk, ale jen doufam ze nedostane Djokovice nebo Fishe
Dneska hral fakt paradne, uplne jinak. Mam pocit ze je trosku jako Jekkyl a Hide, jednou hraje agresivne, utocne a koncentrovane tak jako dnes, jindy (bohuzel castej) naopak.
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: pá srpen 19, 2011 10:24 pm Předmět: |
|
|
Jsem rád, že tu tenis sledují i ostatní  Dneska to byl skvělý tenis a Tomáš zaslouží absolutorium. Už se těším na SF... Mimochodem Berďa bude hrát s někým z dvojice Monfils/Djokovič, kteří hrají za cca 2 hodiny. _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá srpen 19, 2011 11:26 pm Předmět: |
|
|
Berdych hlavně na Federera umí... lepší není, takže né, že by ho pořážel furt. Ale už třeba na olympiádě ho vyřadil a na GS se mu to povedlo taky.
Já jsem rád, že se zvedá před US Open, chtělo by to tam zas 1/4finále určitě... samozřejmě větší úspěch by byl supr.
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: so srpen 20, 2011 8:47 pm Předmět: |
|
|
Kdy se hraje ten zapas Berdych vs Djokovic? Ma to byt od 9 ale nikde nic : (
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|