vychádzam čisto z toho, čo vraví o jeho zdrav. stave a bud. v mma, to, že tam popri tom rozmašíruje dákych pár prérijných psov či čo to, je mi je jedno, samozrejme ide o reklamu hlavne, ale ohlasoval to už den vopred aj na twiteri a fb a vždy hovorí veci na rovinu.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Turakam: Ale já ti rozumím, prostě jen nechápu tenhle styl prezentace: "Hej, už jsem zdravý, pojďme něco zabít a já to hodím na net!". :-)
hehe to je ten jeho chlapácko-redneck štýl, mňa to dosť pobavilo, cítiť z toho, že je v pohode, som zvedavý koho mu dajú či fakt Reema/alebo skor Mira, z čoho som už nadšený menej...
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Já to podle toho kanónu, pouště, oblečení a hromady (nesmyslně) zastřelených zvířat teda nepoznám... :-)
proc nesmyslne, treba se tema svistama zivi :-D :-D Ikdyz lov v americke podobe je...trochu ,,jinej,,
treba Warren s tech divocaku zere steaky, ale co by jako jedli na tech svistich nebo co to je, kdyz z nich niz nezustane, se vzdycky rozprskli :) Taky me to nepride moc ok a jeste to nataci...
Však je to primárně reklama na to střelivo "fusion ammunition", ne?
Jinak střílet zvířata pro srandu ne-e. Pokud zemědělci brečí, že jim černá zvěř niči pole tak chápu, že myslivci sníží stavy. Střílení hlodavců v pustině mi fakt hlava nebere.
Lesnar ovšem ví jak s kvérem, sluší mu to, bych ho rád viděl v akčním filmu jako ruského superpadoucha, ksicht na to má
Galavečer profiboxu 26.10. - Tesla Arena, Holešovice. První zápas Robert Rosenberg v profiboxu. Start jeho přípravy v Boxing Prague centru. Zápasy se uskuteční pod patronací GBA - Germany Boxing Association.
Nechystá sa niekto dnes pozerať Bellator? ja sa aj vcelku teším na dva hw matche:
Pat Curran (145) vs. Marlon Sandro (145) - featherweight-tourney finale
Champ Cole Konrad (264.5) vs. Paul Buentello (255.25) - heavyweight non-title fight
Seth Petruzelli (224) vs. Ricco Rodriguez (229.75)
Juan Barrante (155.25) vs. Rene Nazare (156)
Konrad 10 mesiacov bez zápasu, konečne opäť v ringu.
"Conor Bless"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru