sakra, dřív se tady mohl každej zbláznit z toho, že někdo sypal, byl za největšího parchanta a teď? Teď v tom budem ještě dnešní mládež pomalu podporovat, kam ten svět spěje?
ww w.navratdoreality.cz/?p=view&id=6141
tady se něco o těchto drogách můžete dozvědět, ať každej sypač (pro mě feťák) vůbec láduje za toxickej odpad
sakra, dřív se tady mohl každej zbláznit z toho, že někdo sypal, byl za největšího parchanta a teď? Teď v tom budem ještě dnešní mládež pomalu podporovat, kam ten svět spěje?
ww w.navratdoreality.cz/?p=view&id=6141
tady se něco o těchto drogách můžete dozvědět, ať každej sypač (pro mě feťák) vůbec láduje za toxickej odpad
daj si studenú sprchu a už nepíš, poprípade sa drž topicu aktuálne formy.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
to říká každej feťák :D , ale co já vim, třeba si taky došel k názoru, že fetovat tyhle léky je zbytečný, někteří už z toho fetu jsou tak zmagořený, že jsou schopný dávat den před soutěží (možná i celkově v dietě) psycho-stimulanty jen aby si urychlili metabolismus,odvodnili se a dotáhli to k dokonalosti :o)
_________________ EDIT: viz pravidla fora
[size=10:bfcda6cc54]Naposledy upravil Pakosta dne st únor 31, 2007 22:15, celkově upraveno 1 krát[/size:bfcda6cc54]
V podstate jo, zadna z tech drog neni silne navykova (trava vubec a extaze a toluen jen pri opravdu castem a dlouhodobem uzivani, dokonce alkohol je razen jako vic navykova latka nez extaze), a co se tyce me, ja mezi fetaky radi jen lidi kteri jsou opravdu zavisli, a to zpusobem ktery jim silne ovlivnuje osobnost a chovani, ma jasne videtelne abstinancni priznaky atd.
Steroidy se jako droga popsat neda at uz vezmes jakoukoliv definici, a tenhle clovek nahore je jen zaslepeny tzv. lidovou moudrosti a ve skutecnosti o steroidech nic nevi, jen bude dookola omylat veci ktere nekdy slysel od svych znamych nebo si precetl nekde na diskuznich forech nebo v komentarich na youtube u videu o kulturistech, psane samyma takovyma samojmenovyma chytrakama jako je on sam a to jen aby ze sebe mohl udelat radobychytreho/ vyvolal flame / pritahl pozornost.
Takovi lidi by se meli preventivne liskat.
mně bolest nevádí, já už dostal takovejch facek a furt to bylo nejspíš málo, jelikož mám na uživatele AS pořád stejnej názor... I kdyby mě to mělo stát třeba život, tak názor, že ,,sypač = feťák,, měnit nehodlám ...
Byl jsem mladej a blbej, naštěstí jsem zmoudřel, že život není jen o fetování sraček a že existujou daleko lepší sporty a využítí času.
A nevim co se tak vztekáte, já snad někomu zakazuju fetovat tyhle sračky... teda léky?
A která je podle tebe silně návyková droga kromě heroinu?
opicoid ok, už sme sa s tvojím názorom oboznámili, presvedčených naturálov je nás tu viac, o to strach mať nemusíš, čo však nemení nič na tom, že tu kecáš od veci o veciach, čo s týmto topicom nemajú absolútne nič spoločné, trebárs si založ nejaký topic inde a tam si to rieš alebo čo.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru