|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Gohan

|
Zaslal: pá srpen 19, 2011 10:37 pm Předmět: |
|
|
Opicoide, naběhla tady zmínka o tom že jsi troll atp., takže jestli nejsi, nebude problém vyfotit fotku,, ze ktere bude jasne poznat ze jsi to ty a budes drzet papir s citelne napsanym ronnie.cz ze ne?
Hodne lidi (hlavne ja) je skeptickych vuci nove (relativne - 12 prispevku) memberum, kteri argumentuji strasnymi hovny, protoze v minulosti byl nejeden takovy jedinec fake, vymyslena osoba, atp.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Majesty

|
Zaslal: pá srpen 19, 2011 10:43 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
opicoid
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá srpen 19, 2011 10:47 pm Předmět: |
|
|
a na tom obrázku si bol ty, či nejaký random chlapík z hlbín internetu, hm? _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
opicoid
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: pá srpen 19, 2011 10:49 pm Předmět: |
|
|
Abych řekl pravdu, ten obrázek mi taky trochu smrdí, hlavně se mi nezdá ten rozměr, nebo nevím co, prostě mi to nesedí, takže co kdyby jsi sem postl ten obrázek, tuhle kapitolu uzavřem a je to?
|
|
| nahoru |
|
 |
opicoid
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: pá srpen 19, 2011 10:52 pm Předmět: |
|
|
To bylo myšleno na tebe, aby jsi postl tu mnou zminenou fotku, aby jsi dokazal ze nejsi dalsi vymysleny magor.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá srpen 19, 2011 10:52 pm Předmět: |
|
|
opicoid: výška váha? _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
opicoid
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: pá srpen 19, 2011 10:59 pm Předmět: |
|
|
Takže ta fotka nebude. Děkuji. Takže toto můžeme uzavřit, nejlépe banánem opicoida aby se předešlo dalším flamům.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: so srpen 20, 2011 7:15 am Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | Takže ta fotka nebude. Děkuji. Takže toto můžeme uzavřit, nejlépe banánem opicoida aby se předešlo dalším flamům. |
Ty Gohan podivej se prvne na sebe, tys mel dostat banana uz hodne davno, z tech tvyh 2559 prispevku je minimalne pulka samy sracky tak co tady porad delas ramena ??
|
|
| nahoru |
|
 |
Samec

|
Zaslal: so srpen 20, 2011 9:23 am Předmět: |
|
|
Nic proti opicoid, ale jestli jsi na té fotce vážně ty, tak vypadáš že už si absolvoval né jednu kůru. :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: so srpen 20, 2011 9:36 am Předmět: |
|
|
| petr616 napsal: | | Gohan napsal: | | Takže ta fotka nebude. Děkuji. Takže toto můžeme uzavřit, nejlépe banánem opicoida aby se předešlo dalším flamům. |
Ty Gohan podivej se prvne na sebe, tys mel dostat banana uz hodne davno, z tech tvyh 2559 prispevku je minimalne pulka samy sracky tak co tady porad delas ramena ?? |
Já myslel že byla dohoda o ignorování. Ale asi jsi zapomněl, no já se nedivím s mozečkem jako ty. Tak si flamuj, já budu spokojeně ignorovat
Samec: Nemyslím si že by to byl on, kdyby byl tak udělat tu fotku s důkazem je záležitost tak na pět minut.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|