znovu a pomalu

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 39, 40, 41  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - znovu a pomalu  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> znovu a pomalu
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: ne srpen 21, 2011 6:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Culdo pokud je vysledek tveho nekolikaleteho cviceni to,co jsi postnul na predchozi strance jako svoji aktualni formu, tak never tomu, ze za rok a myslim ze ani dele vybudujes takovou postavu, co jsi postnul jako tvuj vzor / sen. To bys musel zaprve nejspis zacit sypat a zadruhe sverit se do rukou opravdu dobreho trenera, protoze nezlob se na me, ale ty sam nejsi schopnej spravne jist a poradne makat, aniz bys nekoho nemel za zadkem, kdo by te trochu cepoval a vedl za rucicku.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Culda13

PříspěvekZaslal: ne srpen 21, 2011 6:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

necvičím několik let .když to sečtu tak zas tolik odcvičeno nemám . vždycky když se do toho dám , tak se něco posere . Doufám ,že teď to půjde déle . Trenér není problém ,ale problém je s tím jídlem . Doktor mi říkal ,že je zázrak ,že nehudnu ,protože lidi s Chronovou nemocí stále hubnou . Ale stejně díkuju všem , popravdě je to jednodušší , když někdo řekne co a jak a já pak jedu tak jak mám
Draper

PříspěvekZaslal: po srpen 22, 2011 4:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

S tim tvym jidelnickem je to jak pise hovnival, vetsina tech sacharidu jsou jednoduche a akorat ti to leze do tuku.

-celozrnne rohliky urcite nebudou celozrnne nebo ano? Myslim ze kupujes obycejne tmave pecivo s nejakyma seminkama navic, coz je sice o neco malo lepsi nez klasicke bile ale ne o moc
-ryze je ok, ale zase neni ryze jako ryze. Obcejne bile ryze maji celkem vysoky GI, takze bych spise volil tu natural nebo basmati, ty maji GI nejnizsi.
-celozrnny chleb. Celozrnny chleb, co by me take zajimalo, co to je. Kdysi jsem celozrnny chleb kupoval, byl celkem drahy a byl takovy tezky, mokry neco jak chleb moskva
-banany: Vitaminy sice potrebujes, ale zrovna banany jsou celkem bohatym zdrojem sacharidu, bohuzel ne tech nejlepsich. Banan si dej klidne na snidani, ale pozdeji uz ne.
-piskoty, BEBE o tom ani nemluve, to uz ti hovnival psal

Jak uz bylo receno, podle tech fotek byla lepsi ta vanocni forma, mozna ze jsi byl trochu zalitejsi, ale ty svaly vypadaly mnohem pevnejsi, kdezto na te aktualce jsi, jak sam pises, povadly. Pokud je rozdil 8kg, tak to vazne vypada, ze jsi ztratil vice hmoty nez tuku. Ty potrebujes pracovat predevsim na kvalite, osobne bych se na tvem miste vysral na nejaky korte, co mas ted v planu a kterym naberes akorat tak hrubou hmotu, ale dal si normalni split a kazdou partii procvicil vice cviky a poradne.
Culda13

PříspěvekZaslal: po srpen 22, 2011 8:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

super díky .

snídaně zatím ok - 3x bílek + 1 celé vajíčko + 2x celozrnná houska
( kaiserka) + 0,3 l vody
svačina - 2x banán + protein
oběd - kuřecí maso + rýže + zelenina
svačina - tyčinka ( byl jsem venku se psem )
svačina - vepřové maso + rýže
svačina - protein ( začal mi fakt chutnat )
večeře - kuřecí maso + rýže
večeře - tvaroh

to už je lepší ,né ?
edit - doplněné jídlo za celej den

Naposledy upravil Culda13 dne po srpen 22, 2011 4:03 pm, celkově upraveno 1 krát
Moocha

PříspěvekZaslal: po srpen 22, 2011 9:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Culda13 napsal:
nechápu ,že jak jsi psal vypadám nahoře "lépe " a tam jsem jídlo nedodržoval vůbec a voda ? Tak tu jsem viděl jen večer při koupání .

Sory za OT. Ale mam to stejně, když jsem jedl jako normální člověk, tak mi všechno šlo, nabíral jsem. Pak sem zařadil za posledních 10 dní "jídelníček" a nechtěně zhubl 3 kila (podle čísla na ranní váze).. To by si nejradši člověk utrhl hlavu, když to všechno snažení k ničemu neni.
Fandim ti a ta druhá snová fotka nevypadá až tak nereálně, snad se ti to splní :)
Mablung

PříspěvekZaslal: po srpen 22, 2011 10:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:

Sory za OT. Ale mam to stejně, když jsem jedl jako normální člověk, tak mi všechno šlo, nabíral jsem. Pak sem zařadil za posledních 10 dní "jídelníček" a nechtěně zhubl 3 kila (podle čísla na ranní váze).. To by si nejradši člověk utrhl hlavu, když to všechno snažení k ničemu neni.
Fandim ti a ta druhá snová fotka nevypadá až tak nereálně, snad se ti to splní :)

Pokud zařadí doplňky od Extrifitu, tak určitě šanci má
Culda13

PříspěvekZaslal: po srpen 22, 2011 4:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

trochu reklama - Extrifit je opravdu super , na žaludek nevadí ani protein a to je fakt co říc , takže s chutí do toho .Neuvěřitelný vypiju všechny příchutě a stačí to dát do vody . Když jsem tak zkou¨šel nutrend šel jsem blejt a ještě jsem měl zažívací potíže .
Culda13

PříspěvekZaslal: po srpen 22, 2011 8:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dnes spokojenost , dodržel jsem všechno jídlo a ani mi není špatně , takže super
Merrao

PříspěvekZaslal: po srpen 22, 2011 8:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já ti nějak nevím, asi je to můj subjektivní názor, ale
3 vajíčka a jedna bulka jsou lepší jak vajíčko, bílky a dvě housky...
Na předešlé jídelníčky jsem nekoukala.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: po srpen 22, 2011 8:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Culda13 napsal:
necvičím několik let .když to sečtu tak zas tolik odcvičeno nemám . vždycky když se do toho dám , tak se něco posere . Doufám ,že teď to půjde déle . Trenér není problém ,ale problém je s tím jídlem . Doktor mi říkal ,že je zázrak ,že nehudnu ,protože lidi s Chronovou nemocí stále hubnou . Ale stejně díkuju všem , popravdě je to jednodušší , když někdo řekne co a jak a já pak jedu tak jak mám
Culdo - asi to víš...Tvůj vzor na fotce se jmenuje Dan Pechánek a pokud se nepletu, byl mistrem světa v kulturistice. Tvůj cíl není zrovna skromný :o) Není nemožný, jen nepravděpodobný.
Culda13

PříspěvekZaslal: po srpen 22, 2011 9:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Merrao napsal:

takže zase špatně ? Ale když to napíše do objemového jídelníčku Freimen tak je to super snídaně ( nějak to nechápu ) . On teda píše 5 bílků a jeden žloudek ,ale pro 90kg borce
Culda13

PříspěvekZaslal: po srpen 22, 2011 9:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Culda13 napsal:
Culdo - asi to víš...Tvůj vzor na fotce se jmenuje Dan Pechánek a pokud se nepletu, byl mistrem světa v kulturistice. Tvůj cíl není zrovna skromný :o) Není nemožný, jen nepravděpodobný.

takže šance ,ale je :D
Draper

PříspěvekZaslal: po srpen 22, 2011 9:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo s AS a poradnym treninkem se tomu mozna priblizis, jinak se z toho snu probud :) A taky nezapomen ze ti tahne na 40 a neco jako geneticky talent nejsi bohuzel ani omylem.
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: po srpen 22, 2011 9:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Merrao napsal:
to mas pravdu, jeste k tomu se u nas prodavaj vetsinou pidi vajicka, takze to je amoleta jak pro 6leteho kluka :) Ale to pecivo bych mu urcite nebral, ba naopak bych k te snidani pridal nejake ovoce aspon, kdyz nemuze ty vlocky... Snidane ma bejt proste vydatna a tohle je fakt slabota... Btw culdo zapomen na to, ze budes nekdy vypadat jako soutezni kulturista na urovni Dana.
Culda13

PříspěvekZaslal: po srpen 22, 2011 9:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

upřímnost potěší . Ráno ovoce nemohu ,jinak vajíčka mam domácí a jsou to sakra vejce . A kdybych přidal sacharidák ?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - znovu a pomalu Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 39, 40, 41  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: