|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
Zaslal: ne srpen 21, 2011 5:17 pm Předmět: |
|
|
OT:
Jsem jen nepřispívající fanoušek, ale věř mi a asi tě hodně zklamu - takhle nikdy vypadat nebudeš.
// měl by ses spokojit s něčím menším.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: ne srpen 21, 2011 5:19 pm Předmět: |
|
|
proste kdyz se podivam na tz fotkz toho jidla co si mel za celej den, tak tech kvalitnich komplexnich sacharidu je tma proste hrozne malo. Mas tam vseho vsudy 2 jidla kde je rejze a tam je kolik 200g ? To je na 80/90kg borce sakra malo... Rikas, ze rano nic zaludek neda, ale hlavne ze tam vidim bebe susenky, tycinku a nejaky platky ? To me jako chces rict, ze kdyz da tohle, tak neda 100/150g vlocek ? Proste urcite ses pohodlnej a jis co ti chutna a nechces to nejka hrotit. Ok to je v pohode, pak ale necekej nejaky zasadni zmeny na sve postave... Prost to neni zadarmo.
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: ne srpen 21, 2011 5:21 pm Předmět: |
|
|
| BruceBlbstajn napsal: | OT:
Jsem jen nepřispívající fanoušek, ale věř mi a asi tě hodně zklamu - takhle nikdy vypadat nebudeš.
// měl by ses spokojit s něčím menším. |
si vubec neuvedomuje co clovek musi podstupovat, aby takhle vypadal, nehlede na to, ze tenhle borec mel sakra predpoklady... :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: ne srpen 21, 2011 5:26 pm Předmět: |
|
|
tyčinku jsem měl poprvé ( dostal jsem je k narozkám ) plátky sním za 30 minut . když si dám třeba vajíčka , tak je celej den v čudu ,protože se akorát poseru . Od zítra chci zkusit , míchaná vajíčka z 5 bílků a jednoho celého vejce, 2 celozrnné rohlíky - mam volno ,tak můžu sedět doma na záchodě
Vločky to je říše snů zkoušel jsem několikrát a ty prostě nedám ,ani ve vodě ani v jogurtu a ani jako placky .. Jinak ty plátky nejsou 2x dobrý . _________________ nevzdávám se
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: ne srpen 21, 2011 5:31 pm Předmět: |
|
|
tak tady něco ( někdo ) menšího
a neříkejte ,že to nejde za rok udělat váhu měl tuším 78kg
_________________ nevzdávám se
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: ne srpen 21, 2011 5:32 pm Předmět: |
|
|
no a co ta rejze ? Aspon se snazit jist tu rejzu misto tech nesmyslu. Jako piskoty se tvarej jako super sacharidy, ale ono to tak moc neni. Vysokej GI jak prase, sezeres to, vystreli ti inzulin a vetsina jde do tuku samozrejme. Potrebujes aspon tech 400g komplexnich sacharidu na den, coz tam rozhodne nemas...
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: ne srpen 21, 2011 5:40 pm Předmět: |
|
|
ok , tím ,že nejdu 2dny do práce tak otestuju -
Snídaně : míchaná vajíčka z 5 bílků a jednoho celého vejce, 2 celozrnné rohlíky
Svačina 1 : 1-2 banány, proteinový koktejl cca 30g 80%
Svačina 2: tady netuším -
Oběd: tuňák, pytlík rýže
Svačina 3 : tvarůžky 120g, celozrnný chléb
Večeře : 250g poctivý hovězí steak (hovězí zadní, svíčková), 150g brambor či rýže, zelenina
večeře 2 :tvaroh _________________ nevzdávám se
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: ne srpen 21, 2011 5:44 pm Předmět: |
|
|
furt s tema sacharidama je to silena slabota. Kolik si myslis, ze maj ty 2 rohliky sacharidu ? Pak mas 2 banany, to je taky smesna davka sacharidu, pak tma vidim zase chleba a pak brambory, ktery maj na svuj objem taky malo sacharidu...
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: ne srpen 21, 2011 5:48 pm Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | | furt s tema sacharidama je to silena slabota. Kolik si myslis, ze maj ty 2 rohliky sacharidu ? Pak mas 2 banany, to je taky smesna davka sacharidu, pak tma vidim zase chleba a pak brambory, ktery maj na svuj objem taky malo sacharidu... |
Záleží na tom, kolik važí.
Mně by spíš zajímalo, podle čeho si vybíráte to celozrnný pečivo. Po vlastních zkušenost, co jsem nějakou dobu v jedné pekárně s t rávil, to zas tak neřeším a spíš uvažuju o pekárně domácí.... _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Naposledy upravil madball dne ne srpen 21, 2011 5:54 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: ne srpen 21, 2011 5:52 pm Předmět: |
|
|
domácí pekárna je super _________________ nevzdávám se
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: ne srpen 21, 2011 5:53 pm Předmět: |
|
|
ja pecivo beru jako cheat meal :) je me jasny, ze vetsina tech rohleku je obarvena a pridaj tam par nejakych zrnicek...
Naposledy upravil hovnival dne ne srpen 21, 2011 5:53 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: ne srpen 21, 2011 5:53 pm Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | | furt s tema sacharidama je to silena slabota. Kolik si myslis, ze maj ty 2 rohliky sacharidu ? Pak mas 2 banany, to je taky smesna davka sacharidu, pak tma vidim zase chleba a pak brambory, ktery maj na svuj objem taky malo sacharidu... |
nechci mít pupek ,tak se bojím _________________ nevzdávám se
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: ne srpen 21, 2011 5:55 pm Předmět: |
|
|
aha a proto jis piskotz a bebe susenky misto rejze atd. ze :) je me to jasny
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: ne srpen 21, 2011 6:00 pm Předmět: |
|
|
 , pokusím se to změnit a dám vědět jak to šlo . _________________ nevzdávám se
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: ne srpen 21, 2011 6:02 pm Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | | ja pecivo beru jako cheat meal :) je me jasny, ze vetsina tech rohleku je obarvena a pridaj tam par nejakych zrnicek... |
Asi tak. Třeba všechny ty kukuřičný, grahamový apod. chleby byly jen hladka bílá mouka + směs + droždí a voda.
Neřekl bych, že mouka je špatnej zdroj sacharidů oproti obyč. rejži. Obojí obsahuje komplexní sachry a obojí má vysoký GI. Problém by spíš byl třeba v alergii na lepek nebo tak něco...
Pokud si člověk chce hlídat GI, tak musí dávat pozor i u rejže, jakou vybere, jak ji uvaří... _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|