|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
c87

|
Zaslal: čt srpen 18, 2011 1:15 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Rostič
|
Zaslal: čt srpen 18, 2011 8:33 pm Předmět: |
|
|
Trochu jsem tušil, že někdo musí přijít s názorem "roste jako z vody" a používá "jen" extrifit...Mě se topic líbí a neřeším reklamu i když tady na webu je to pořádná extrifit "masáž"  Ale nemám s tím problém, sám mám doma 3 krabice 80% proteinu a jsem max spoko s chutí a nepěnivosti a neprašnosti takže pokud budou sem tam akce pod 900 není důvod si jej zase nekoupit.
Jinak topic sleduju hlavně kvůli tréninku, který se mi líbí a trochu jej kopíruju _________________ Ride hard, die free...
|
|
| nahoru |
|
 |
over

|
Zaslal: pá srpen 19, 2011 7:59 am Předmět: |
|
|
Koukám, že Extrifit na některé působí jak červený hadr na býka :-) Pro mě osobně je zrovna tenhle log a pár dalších naopak hodně motivující. Doufám, že se Frei nenechá otrávit a bude v něm dál pokračovat. Držím palce.
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: so srpen 20, 2011 12:23 pm Předmět: . |
|
|
 (vrátil jsem se po 3 dnech k internetu)
Proč si myslíte, že se u té fotky s těmi aminy tak směju  ? Přesně tohle jsem totiž čekal, mám to před sebou na stole a přesně jsem si říkal, že když si to vezmu na poslední foto do ruky, tak to někdo neustojí  ... žádného sponzora opravdu nemám, proto ten smích na fotce  A ano, místo Petra Březny teď budu na pixlách já
Co se týče Extrifitu jako takového, když projdete můj log z roku 2009, tak jsem se tam při jedné peprné diskusi mezi Ronniem a čtenáři (tehdy za to někdo dostal ban) také fotil a to s WPC 80 :). Jde o to, že jsem jen na české výrobky a vzhledem k tomu, že s výrobky firmy Extrifit přijdu do styku proto, že nám jako jediná firma dává něco na soustředění mládeže, která pořádáme, a od roku 2009 tak máme na soustředěních vždy jejich doplňky, tam jsem je vyzkoušel, byl spokojený a nyní už nic jiného než Extrifit moc nekupuji. Co se týče slev, tak ano, jako redaktor mám na vše jistou % slevu v shopu, ale to je snad moje věc.
No ale zpět k logu. Byl jsem 3 dny u babičky v Litomyšli bez netu, kdy jsem jedl jen hovězí a hovězí, krásné  A také dort a tu a tam i něco méně kvalitního, ale to jsou zkrátka prarodiče. Na tréninku jsem byl až včera a ačkoliv nálada nic moc, po odpoledním tréninku mám až do teď krásný pocit :). VKládám zápis, abych na ten včerejší trénink do zítra nezapomněl a odjíždím na sever, až do zítra budu opět mimo internet.
Trénink:
nadhoz
1x6x40 kg
1x4x50 kg
1x3x60 kg
3x1x65 kg
silové přemístění + výrazové tlaky
3x3x55 kg
shyby
5x6
kliky na bradlech
5x6
dřep
5x5x65 kg
upažování v předklonu
3x8x7 kg
břicho
Naposledy upravil Freimen dne so srpen 20, 2011 12:27 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so srpen 20, 2011 12:27 pm Předmět: |
|
|
A je po bublině
P.S. předpokládám, že sleva v e - shopu není jen na extrifit, ale i na jiné produkty. To že je Freimen na české výrobky jsem zaznamenal - dlouho používal produkty Promilu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: po srpen 22, 2011 7:10 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | A je po bublině
P.S. předpokládám, že sleva v e - shopu není jen na extrifit, ale i na jiné produkty. To že je Freimen na české výrobky jsem zaznamenal - dlouho používal produkty Promilu. |
Ale tak zas nadruhou stranu proč ne, pokud je tomu tak, jak Freimen píše a Extrifit dělá něco pro mládež, jsem pro.
Mimochodem nedám dopustit na Promil a chystám si založit svůj log, jenom doufám, že to čte někdo z vedení společnosti
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: po srpen 22, 2011 12:00 pm Předmět: |
|
|
| Rostislaw napsal: | | Deadlift napsal: | A je po bublině
P.S. předpokládám, že sleva v e - shopu není jen na extrifit, ale i na jiné produkty. To že je Freimen na české výrobky jsem zaznamenal - dlouho používal produkty Promilu. |
Ale tak zas nadruhou stranu proč ne, pokud je tomu tak, jak Freimen píše a Extrifit dělá něco pro mládež, jsem pro.
Mimochodem nedám dopustit na Promil a chystám si založit svůj log, jenom doufám, že to čte někdo z vedení společnosti |
Je to jak píše deadlift, dal jsem si tu práci a našel to, rok 2009, Nutrend:
https://forum.ronnie.cz/post703823.html#703823
preferuji opravdu české výrobce, tím bych to prosím již skutečně uzavřel
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: po srpen 22, 2011 12:04 pm Předmět: . |
|
|
Dnes to byl v tomto počasí skutečně těžký trénink, kdybych neměl log, šel bych raději s kamarádem do stromovky na inline a na pivo, na tréninku jsem ke konci myslel, že to je moje poslední hodinka, opravdu to není počasí na tvrdý trénink.
Trénink:
dřep
1x10x40 kg
1x8x60 kg
1x6x70 kg
1x4x80 kg
1x3x85 kg
1x2x90 kg
3x5x60 kg (dynamické provedení)
benchpress
1x12x40 kg
8x5x60 kg
zdvihy velké činky ve stoje
1x10x30 kg
1x8x40 kg
2x8x37,5 kg
1x8x35 kg
francouzský tlak vleže s rovnou činkou
1x10x30 kg
1x8x40 kg
1x8x37,5 kg
1x8x35 kg
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: po srpen 22, 2011 12:14 pm Předmět: |
|
|
Co myslis tim nadhozem v minulem treninku? Nadhoz je preci premisteni + vyrazovy tlak, ale jako druhy cvik uz mas silove premisteni + vyrazovy tlak.. tak co presne myslis tim nadhozem? _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: po srpen 22, 2011 1:34 pm Předmět: |
|
|
''kdybych neměl log, šel bych raději s kamarádem do stromovky na inline a na pivo''
to je skutecne jen log duvod proc dodrzujes stravu a chodis cvicit ? Co budes delat, az si splnis to co si napsal na prvni strane, zase se na to vykasles ? Nejak teda nechapu smysl tohohle vseho...
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: po srpen 22, 2011 1:35 pm Předmět: |
|
|
| magion napsal: | | Co myslis tim nadhozem v minulem treninku? Nadhoz je preci premisteni + vyrazovy tlak, ale jako druhy cvik uz mas silove premisteni + vyrazovy tlak.. tak co presne myslis tim nadhozem? |
je tam nadhoz, tím myslím nadhoz a pak tam je silové přemístění+výrazové tlak y , čili jako druhý cvik jsem to přemístil již jen jednou a udělal pracovní sérii výrazových tlaků
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: po srpen 22, 2011 1:40 pm Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | ''kdybych neměl log, šel bych raději s kamarádem do stromovky na inline a na pivo''
to je skutecne jen log duvod proc dodrzujes stravu a chodis cvicit ? Co budes delat, az si splnis to co si napsal na prvni strane, zase se na to vykasles ? Nejak teda nechapu smysl tohohle vseho... |
to víš, jsem povaha, která to buď dělá na 100% nebo raději vůbec ne a na 100% dělá něco jiného (např. studium), rád si dám nějaký cíl, dělám to jedenáctý rok, několik let soutěží, takže ano, abych se přiznal, kdybych neměl log, tak si opravdu jdu raději zabruslit a dám si pivko, protože je 31 stupňů a modrá obloha, ale mám teď takový cíl a dosáhnu ho...a jen proto, že ti není milý můj humor s pixlou nemusíš hned nyní rýt do všeho, co zde napíšu.
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: po srpen 22, 2011 1:45 pm Předmět: |
|
|
ja rejpu ? Ja sem se normalne zeptal a odpoved sem nedostal. Tzn. furt nevime co bude po ''premene'' ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: po srpen 22, 2011 2:02 pm Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | | ja rejpu ? Ja sem se normalne zeptal a odpoved sem nedostal. Tzn. furt nevime co bude po ''premene'' ... |
"furt nevíme" - ty tu zastupuješ nějaké imaginární fluidum? Ptáš se na to ty a já ti na to neumím odpovědět, protože to sám nevím.
Mám rád sport a v tomhle počasí kdy je 31 stupňů bych si nebýt časově omezeného logu více užil inline než dřepy, tak to zkrátka je. Co bude potom, nevím, nastupuji na doktorské studium na ČVUT. Ale co dost dobře vím, že hned po soustředění začnu jíst mnohem méně kvalitně a půjde mi o to nabrat tak, abych dobře vypadal, je to poplatné prostředí (soutěže, rozhovory) ve kterém se pohybuji, čili mým dalších cílem bude nejspíše se postupně dostat na trojboj kolem 400 kg, vážit mezi 82-84 kg v co možná nejrozumnější kvalitě a budu pravděpodobně cvičit 2-3x týdně. Rozhodně netuším, jestli pak budu pokračovat v logu. Cílem tohoto bylo a je dostat se z formy naprosto hubené do formy, která odpovídá tomu, že se kulturistice (aktivně, jako redaktor, funkcionář) věnuji.
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: út srpen 23, 2011 11:27 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|