Divnej Drejprd

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 94, 95, 96 ... 225, 226, 227  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Divnej Drejprd
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: út srpen 23, 2011 4:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Slyšel jsem jen o Draperově kolenu, ale nic víc než že s tím něco máš nevím :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: út srpen 23, 2011 4:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:

2 a pul roku zpet, zlomena patella, strhany vazy, srouby, draty, 2 operace, moji vinou posrana rehabilitace, dosud neudelam drep s vlastni vahou tela, nerozbehnu se, neklednu si atd... takze ted 3. oprerace, ktera to mozna spravi, mozna ale ne.
madball

PříspěvekZaslal: út srpen 23, 2011 6:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ta mrtvola je parádní
Na něco takovýho si ještě hodně dlouho počkám. Závist
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Draper

PříspěvekZaslal: út srpen 23, 2011 6:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
Ta mrtvola je parádní

Ty uznavas i 10ky na mrtvole? :-)
A zrovna ty, kdyby ses o tohle jen pokusil, coz samozrejme delat nebudes ,tak to das uplne s prehledem, si myslim.
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: út srpen 23, 2011 8:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Octopuss napsal:

2 a pul roku zpet, zlomena patella, strhany vazy, srouby, draty, 2 operace, moji vinou posrana rehabilitace, dosud neudelam drep s vlastni vahou tela, nerozbehnu se, neklednu si atd... takze ted 3. oprerace, ktera to mozna spravi, mozna ale ne.

Solidní. Cos prováděl?
Neuděláš dřep, protože to bolí, nebo je prostě nulová pohyblivost?
MAST3R

PříspěvekZaslal: út srpen 23, 2011 8:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kolik si tam měl na tom Legpressu? Já jen, že teď jsem celkem přidal, zatim jsem na 270kg, ale docela mi křupou kolena a občas si na tebe vzpomenu.
Draper

PříspěvekZaslal: út srpen 23, 2011 8:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss: Nepusti me to ani na paralel nebo sotva na paralel a jeste k tomu nakrivo a hodne pomalu. A bolest obcas take.

MAST3R: Byla to posledni asi 6. nebo 7. serie, predchozi serie byly neco malo nad 300kg, takhle "osudova" byla s 200-220kg, chtel jsem to jen dopumpovat, planoval jsem tak 15 opakovani a u 8. lehkeho to prdlo.
cipinek

PříspěvekZaslal: út srpen 23, 2011 8:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

co jsi dělal, žes dojebal rehabilitaci, to mi trochu uniklo..., hodně to bolelo tak ses na to vysral?
Beast34

PříspěvekZaslal: út srpen 23, 2011 8:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Octopuss: Nepusti me to ani na paralel nebo sotva na paralel a jeste k tomu nakrivo a hodne pomalu. A bolest obcas take.

MAST3R: Byla to posledni asi 6. nebo 7. serie, predchozi serie byly neco malo nad 300kg, takhle "osudova" byla s 200-220kg, chtel jsem to jen dopumpovat, planoval jsem tak 15 opakovani a u 8. lehkeho to prdlo.

Ja som tu tiez pomerne kratko ale tvoj log sledujem hadam najviac, tak by ma zaujimal co sa ti to teda stalo? Prdlo ti koleno pocas legpressu.. fu tak to musel byt masaker.. stihol si tam potom dat tu "brzdu" ci co to tam je .. ako to prebiehalo.. ta stadial hadam museli aj vyberat nie? dost masaker.. mohol by si to popisat co sa dialo a tak aj s tou rehabilitaciou..
Draper

PříspěvekZaslal: út srpen 23, 2011 8:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:
co jsi dělal, žes dojebal rehabilitaci, to mi trochu uniklo..., hodně to bolelo tak ses na to vysral?

Rehabilitace bolela ku*evsky, to mas pravdu, ale s tou fyzioterapeutkou me to celkem bavilo, ale taknejak to porad stalo za ho*no, sval misto aby rostl, tak porad jakoby atrofoval, neustale se mne tam delaly vypotky a noha otikala, v te dobe jsem se take stehoval zpet do Brna a uz na to nejak nebyl cas a misto toho jsem zacal chodit do posilovny (i kdyz ze zacatku jeste s franc. holema a ortezou pres celou nohu, pak uz jen s tou ortezou ) A druha vec, ze jsem tam moc dlouho nechal ty srouby a draty.
Jo jsem blbej, vim to, to mne nemusite rikat
cipinek

PříspěvekZaslal: út srpen 23, 2011 9:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

o šroubech a drátech snad měl rozhodovat lékař, ne? nebo to nechal na tobě? a nebo to byl kokot a dojebal ti to, že ti to nevyndal dříve, mě taky doktor nechal stehy v těle, ale ony ty stehy tak nějak vyhnily, prostě jsem jeden vytáhl a vlastně vytrhl se sukem, takže se nerozmotal, v té dírce, kde byl steh to bylo takové mokré a červenalo to, tak jsem to všechno vytahal, přečetl jsem si na netu, že se to vytahuje asi po 7 dnech, doktor mi to tam chtěl ještě nechat...
Draper

PříspěvekZaslal: út srpen 23, 2011 9:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Beast34 napsal:
Draper napsal:

Ja som tu tiez pomerne kratko ale tvoj log sledujem hadam najviac, tak by ma zaujimal co sa ti to teda stalo? Prdlo ti koleno pocas legpressu.. fu tak to musel byt masaker.. stihol si tam potom dat tu "brzdu" ci co to tam je .. ako to prebiehalo.. ta stadial hadam museli aj vyberat nie? dost masaker.. mohol by si to popisat co sa dialo a tak aj s tou rehabilitaciou..

Kdyz ta patella prdla, coz jsem samozrejme necekal , tak to byl zvuk, jak kdyz pod tebou prdne silna vetev (jestli jsi nekdy slysel zvuk zlomene kosti, tak to bylo ono) a jeste k tomu jak kdyz se trha najeky hadr nebo neco, co si pomatuji, coz byly asi vazy. Tu brzdu jsem tam dat nestihl a celou vahu jsem peknou chvili drzel jen jednou nohou, protoze v posilovne byly v te dobe jen 3 mlade holky a vsechny na spinnerch. Pak si me vsimly, jak tam rvu a gestikuluji, koleno bylo mezi tim uplne mimo a jakoby vyvalene do strany. Holky to zavazi stezi sundaly ale uz to bylo na posledni chvili, protoze mne to pekne drtilo a zdrava noha uz pomalu odumirala :) . Samozrejme jsem se nemohl ani hnout, jen jsem cekal na zachranku, jenze tenkrat jsem mel skoro 115kg a problem byl me z toho legpressu dostat, protoze jakykoliv pohyb byl pres strasnou bolest. Pak se to asi po 40 minutach povedlo, takze do nemocnice, na sal (srouby ,draty), pak 14 dni v nemocnici, pak asi 3-4 mesice o holich a asi pul roku s ortezou pres celou nohu. Dodnes mam nohu jen napul funkcni.
Draper

PříspěvekZaslal: út srpen 23, 2011 9:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:
o šroubech a drátech snad měl rozhodovat lékař, ne? nebo to nechal na tobě? a nebo to byl kokot a dojebal ti to, že ti to nevyndal dříve, mě taky doktor nechal stehy v těle, ale ony ty stehy tak nějak vyhnily, prostě jsem jeden vytáhl a vlastně vytrhl se sukem, takže se nerozmotal, v té dírce, kde byl steh to bylo takové mokré a červenalo to, tak jsem to všechno vytahal, přečetl jsem si na netu, že se to vytahuje asi po 7 dnech, doktor mi to tam chtěl ještě nechat...

Jo lekar asi po 3-4 mesicich rekl, at se prijedu domluvit na extrakci kovu, jenze co myslis, ze jsem udelal? Ridil jsem se svym oblibenym heslem co muzes udelat dnes, odloz na zitrek a to jsem si rikal kazdy den, az uplynul vic jak rok, draty uz zacaly vylizat a protrhavat kuzi na noze a to jsem si rekl, ze uz by bylo na case konecne toho doktora navstivit.
Beast34

PříspěvekZaslal: út srpen 23, 2011 9:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Beast34 napsal:
Draper napsal:

Kdyz ta patella prdla, coz jsem samozrejme necekal , tak to byl zvuk, jak kdyz pod tebou prdne silna vetev (jestli jsi nekdy slysel zvuk zlomene kosti, tak to bylo ono) a jeste k tomu jak kdyz se trha najeky hadr nebo neco, co si pomatuji, coz byly asi vazy. Tu brzdu jsem tam dat nestihl a celou vahu jsem peknou chvili drzel jen jednou nohou, protoze v posilovne byly v te dobe jen 3 mlade holky a vsechny na spinnerch. Pak si me vsimly, jak tam rvu a gestikuluji, koleno bylo mezi tim uplne mimo a jakoby vyvalene do strany. Holky to zavazi stezi sundaly ale uz to bylo na posledni chvili, protoze mne to pekne drtilo a zdrava noha uz pomalu odumirala :) . Samozrejme jsem se nemohl ani hnout, jen jsem cekal na zachranku, jenze tenkrat jsem mel skoro 115kg a problem byl me z toho legpressu dostat, protoze jakykoliv pohyb byl pres strasnou bolest. Pak se to asi po 40 minutach povedlo, takze do nemocnice, na sal (srouby ,draty), pak 14 dni v nemocnici, pak asi 3-4 mesice o holich a asi pul roku s ortezou pres celou nohu. Dodnes mam nohu jen napul funkcni.

Fu tak to s tebou sucitim :) Normalne som sa do toho vzil. Je to velmi neprijemne. Ja som si odfajcil meniskus a natrhol vazy v kolene v decembri 2003 pocas hokejbaloveho turnaja (som brankar) vtedy som este neposiloval... tiez ma museli kriesit, problem bol hlavne s tymi vazami lebo som nemohol pokrcit nohu kurevsky to bolelo (plakal som ako dazd, nohu som nemohol ani pokrcit ani vystriet len po operacii som sa zobudil a vravim si fasa noha vystreta tak hadam ok :)... musim poklopat, nastastie mam pokoj aj ked dneska som ho trosku citil pri treningu noh ale fakt som rad ze som rad

Tak ale na tvoju hardcore prihodu a zranenie sa nechytam, to muselo byt kurevsky neprijemne kurna, to mi vzdycky tak lepi ked som pod legpressom ze sa mi nieco take stane To musis mat dost problem aj vstat z postele alebo ked si ides sadnut nie? Musi ta to fest obmedzovat pri normalnom zivote...

Dufam ze sa operacia uspesne podari!
madball

PříspěvekZaslal: út srpen 23, 2011 9:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
madball napsal:
Ta mrtvola je parádní

Ty uznavas i 10ky na mrtvole? :-)
A zrovna ty, kdyby ses o tohle jen pokusil, coz samozrejme delat nebudes ,tak to das uplne s prehledem, si myslim.

Uznávám jakoukoliv dřinu :-)
Akorát mám na vyskoký počty opkakování názor jako má někdo na nízkej počet op.. Tzn., že tak hrozí riziko zranění díky únavě, která se projeví horší technikou. Krom toho pro sílu a rychlost vysoký počty op. mají menší přínos, což je moje priorita. Ale neříkam, že se čas od času zařazovat nemají.
O tom, že bych to dal v pohodě silně pochybuju. Já to mám přesně naopak, jak ty. Ty uděláš milión sérií s nějakou váhou, a pak řekneš, že bys pár kilo navíc nedal. Já, co zvednu párkrát, tak na milión sérií musím být o hodně níž...
Od dětství u mě převažovala spíš rychlost a dynamika a vytrvalost byla na okraji, z čehož plyne 8x10x160 je pro mě super výkon . (u mě možná za 1/2 roku, když půjde všechno výborně)
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 94, 95, 96 ... 225, 226, 227  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: