4/ 180 -> 5op. už jen dosed -> takže jsem po chvilce sezení požádal o pomoc, zajímavej cvik na střed těla :-)
Proc si neposedet se 180kg na zadech, ze jo? A doufam, ze to bylo alespon 5 minut nez te nekdo vysvobodil a ze sis to uzil
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
4/ 180 -> 5op. už jen dosed -> takže jsem po chvilce sezení požádal o pomoc, zajímavej cvik na střed těla :-)
Proc si neposedet se 180kg na zadech, ze jo? A doufam, ze to bylo alespon 5 minut nez te nekdo vysvobodil a ze sis to uzil
Nechtělo se mi s tím bojovat a zbytečně riskovat, že bych to tahal spodníma zádama, který jsou unavený. Naštětsí jsem si poseděl jen chvilku, protože vedle na multipressu zrovna někdo cvičil.
Ikdyž jsem měl celkem štěstí, protože jsem nevěděl, jak dál a k zarážkách v tu chvíli bylo daleko :-)
Ale tvoje mrtvoly s urvaným mozolem se s tím vůbec nedají srovnávat, takovej masochismus.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
To Kouba odsud z fora mel vetsi pud sebezachovy nez ty a 4. opakovani si rozmyslel, kdyz citil, ze by si asi taky posedel edit: i kdyz on si pak posedel, jen bez te cinky na zadech
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Tak to je moc. Ten měl kurva štěstí, že su mu nic nestalo. Nebo aspoň to vypadalo, že mu nic není. Akorát nechápu, proč si tu lavku dával tak daleko a běhal s 355kg na zádech přes celou posilku.
Kde mu je vlastně konec?
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Akorát nechápu, proč si tu lavku dával tak daleko a běhal s 355kg na zádech přes celou posilku.
Kardio ne? Byl tlustej, chtel zhubnout, tak si to dal do superserie
To silně pochybuju. Nic neříkám na 100%, ale u tohoto bych udělal výjimku. Ikdyž osobně bych bral, kdyby tam místo půlky strojů byl jen klece.
Jako já sem zvyklej teď dřepovat v kleci.... je šance, že by mohla v BG na podzim bejt?
To snad nemyslis vazne tu otazku? To je myslim ta posledni vec, co by tam porizovali.
Asi konec madcowa, protože už mě nebaví a vrátím se ke své rutince se střídáním objemu, intenzity a dynamiky + doplňky, protože to mě baví víc a není to tak jednotvárný. Ještě si to musím akorát trošku víc rozmyslet, jak by to mohlo bejt. Od příštího týdne začínají zas tréninky basketu a po měsíci nic nedělání to asi bude tělo chvilku cítit. :-)
veslo
přemístění silou 3x3x95
asi je to taková hraniční váha, protože kolem té 100 a 95 bývá motačka, ani nevím, jestli jsem už přemístil 105 (silou, techicky neumím, do polo asi taky ne)...
bp 5x125
4x125
3x125
dosed 3x3x185
dneska radši s jištěním :-)
military 4x8x55
břuch + protahování + vykecávání
Včerejší posilka. V plánu byly lehký dosedy, těžká mrtvola + nějakej bench + něco. Vzhledem k tomu, že mě "lehký" dosedy vyšťavily, tak mrtvola stála za houby...
veslo
dosed 4x10x140
bp 3x10x95
8x95
chtěl jsem 4x10, ale nějak rychle jsem u těch vyšších op. tuhl, jak na ně nejsem zvyklej
mrtvola 3x3x175
chyběl start z noh
spodní kladka 8/ 55 - 65 - 75 - 85 - 95
5/ 105 - 115
nebo tak nějak
břuch + strečink
Naposledy upravil madball dne st srpen 24, 2011 5:47 am, celkově upraveno 1 krát
Zatím zjišťování, jak na tom jsem silově, abych věděl jak si nastavit poč. váhy, ale ještě stejně nejsem rozhodnutej, jak pojedu, ale asi něco hodně podobnýho, co na začátku.
veslo
blbnutí s velkou osou
dosed 5x5x165
asi určitě letoční PR na 5x5, řekl bych i s rezervou a nohy byly ještě lehce KO po 10kách a ztuhlý, takže celkem spokojenost, moc jsem si na to nevěřil
bp 2x135 <- určitě PR na 2RM , třetí s dopomocí, ale nasranost, protože jsem doufal, že už tam je aspoň 3x3x135
1x135 - druhý op. s dopomocí, takže nasrat, shodit a 5ky
asi 6x5x105
shyby na úzko, podhmat
military
strečink + břuch
Kdybych neměl z magnézka tekutý, který jsem si nekupoval, tak by mi to vedro ani nevadilo, jinak gut.
veslo
dl (15ky) 3x5x155
(15ky) znamenají menší průměr kotoučů, tzn. asi 2,5cm deficit :-), řekl bych, že váha nastavená snad dobře na další přidávání v lehčím objemu, o 2,5cm hlouběji a už se k tomu hned hůř skládá... chtěl jsem zkusit vše nadhmat, ale vzledem k vedru mi magézko stíkalo z ruk, takže radši nic
bp 3x5x105
všechno stopky, který jsem dlouho nedělal, takže to nebylo úplně nejlehčí, ale díky této změně by stejně měl být prostor pro nějaký přidávání
dosed s výskokem 8x3x95
rychlost šneka, takže tady je taky opět, co zlepšovat
spodní kladka 4x6x95
military 4x6x55
nad plán, protože mi toho připadalo málo, což je dobrý znamení, že jsou váhy dobře nastavený na přidávání...
strečink + břuch
bp 3x10x95
8x10x95
chtěl jsem 4x10, ale nějak rychle jsem u těch vyšších op. tuhl, jak na ně nejsem zvyklej
Pockat, ty jsi jel 11 serii benche po 10 opakovanich, to je asi preklep ne? Tam bude asi 1x8x95 a jen se ti tam asi trochu pomotaly cisla a pribyla nula :) Pokud to preklep neni, tak se svet asi uz fakt uplne zblaznil
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru