Zaostávající prsa, jak na ně

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Zaostávající prsa, jak na ně  Úvodní stránka -> Trénink -> Zaostávající prsa, jak na ně
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Korny

PříspěvekZaslal: st srpen 24, 2011 11:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift má recht...chtěl bych vidět, kterýmu začátečníkovi by fungovaly například Warrenovi polotlaky s divně vytočenýma rukama U sportů jako je fotbal, hokej atd. se dá řídit se tréninky profíků (samozřejmě s nižším objemem a kvalitou), ale v kulturistice to nemá smysl, protože jejich postupy jsou úplně jinde...kdyby začínali tím co jedou dnes tak z nich profíci nejsou...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: st srpen 24, 2011 11:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jee to je zase kupa srandy, clovek napise 20 serii na partii a vseci se muzou posrat hehehe. Btw magione tak ukaz formu, jak cvicis efektivne, kdyz ja co cvicim hodne serii cvicim neefektivne... Tady nikdo nepise o nejakem bezhlavem zniceni partie. (to mozna tak Draper provozuje :)) Btw deadlifte proc by jako nemohlo fungovat to co sem mu napsal ? At zaradi v tydnu jeste jeden lehci trening, at tam dostane krev s zivinama ? Kdybych tam nenapsal to slovo "profici" tak mlcis co ? Btw mate pocit, ze je zakladatel topiku zacatecnik ? Myslim, ze vesina z vas si muze o takove postave nechat leda tak zdat a muzete jezdit korte do konce zivota, ale stejne budete furt stejni heh...
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st srpen 24, 2011 11:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ne hovnivále ...nemlčím a už mě polemiky s Tebou unavují.
Seva98

PříspěvekZaslal: st srpen 24, 2011 12:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zada od zakladatele po 31 mesicich cviceni neefektivniho treningu, on zas tak neefektivni nebude

https://www.zonetraininglog.com
YUD

PříspěvekZaslal: st srpen 24, 2011 1:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Koukám, že pro někoho jsou Hovniválovy příspěvky jak červenej hadr na býka:-D Přitom má celkem pravdu. Nikdo nemluví o ničení partie 20 shazovanýma sériema pec-decku.
Neřekl Deadlifte náhodou skoro to samý co ty? Víc tréninků zaostávající partie týdně? S tím, že druhej trénink bude s nižší vahou a více opakováníma? Není to podobný princip jako u těžko-lehkého splitu?
Nebuďte zblblí všema těma rutinama a občas poslouchejte i to, co říkají lidi, cvičící jako "ti blbí kultíci".

A mimochodem:Warrenov Y "polotlaky" jsou celkem dobrej způsob, jak obejít ramena a soustředit se na práci prsních svalů (i když v jeho podání je to už poněkud extrémní forma)-tím myslím pozici dlaně (malíková hrana stočená víc k tělu). Na stejným principu funguje i tzv. zdravotní tlak.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st srpen 24, 2011 1:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jediný kdo použil slovo neefektivní byl hovnivál. Jinak - nikdo se přece tazateli nesměje. Od skoro každého dostl námět. To co nadhodil hovnivál by nebylo špatné, kdyby to byla rada pro někoho kdo cvičí např 3x týdně celé tělo a pár sérií na sval. Hovnivál, pokud jsem to dobře pochopil, navrhuje trénink nechat prakticky tak jak je ( kosmetické změny ) a přidat jeden lehký trénink navíc. OK - má to svou logiku a tento typ tréninku se jmenuje heavy - light trénink...resp. to co navrhuje, je z něj dodvozeno. Co jsem tím chtěl říct ? Pokud někdo cvičí 15 sérií na sval, tak nemůže čekat, že mu zařazení např. pěti lehkých sérií o 3 dny později nějak zásadně pomůže. Obzvlášť není správná myšlenka " aby se tam dostali živiny"...ty se tam dostanou ať chceš či nechceš. Hrudník nemá žádný zvláštní krevní oběh přeci.

Prostě tělo, partie...když stagnuje, znamená to, že z dosavadní tréninkové rutiny a jídelníčku vyčerpalo vše - tj. je čas na změnu !

Jaká je změna nechat tréninkový systém podobný ?

Nechci se nikoho z vás dotknout.

Taky jsem cvičil 20 sérií na záda a 15 na hrudník...stačilo to naturálně na 4. místo v mládežnických soutěžích v kulturistice. Teď cvičím polovinu a objemy se začínají dostávat tam , kde jsem byl před dvacátým rokem života...což je ostuda, ale i tak i když to není moj prioritou, tak sleduju svalový progres - tj. dosahuji podobných výsledků s tím, že nejsem ve fitku celý den a necvičím 5x týdně. Prostě k cíli vede hodně cest a je nesmysl si zavírat ostatní kvůli jediné.

To je moje zkušenost.
Hovnivál má jinou - těžko říct jak moc validní. Pokud kdokoliv sype, můžeš cvičit sebepitoměji a alespoň nějaké výsledky vždy dosáhneš ( není mířeno na Tebe hovnivále, tak sniž krevní tlak a v klidu chlape ).

Z toho co jsem zatím vysledoval, tak tazatel stejně nemá v úmyslu nic moc zásadního měnit a tím bych to taky uzavřel.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st srpen 24, 2011 1:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

YUDův příspěvek je s nadhledem!
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: st srpen 24, 2011 1:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

deadlift
"Jediný kdo použil slovo neefektivní byl hovnivál"

magion
"jo kasli na ne, jsou to tvrdohlavy kultici :D at si odpali partii jednou tydne milionem serii.. kdyz neefektivne cvicit tak poradne"
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st srpen 24, 2011 2:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dobře...ty a magion. Spokojen?
Culda13

PříspěvekZaslal: st srpen 24, 2011 3:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a co nasadit jinou kůru ? Třeba to pomůže
Draper

PříspěvekZaslal: st srpen 24, 2011 4:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Culda13 napsal:

A jakou culdo? :-)
Jakub.M

PříspěvekZaslal: st srpen 24, 2011 6:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten 3x týdně fullbody mi prostě nic neřiká, to že tam hodim každej trénink 5 sérií, to ty prsa ani pořádně nanapumpuju, k tomu todle obecně fullbody je podlemě spíš pro začátečníky co s cvičením začínaj, který nepotřebujou ty svaly procvičit tolik, to je můj názor, ikdyž vim že vy máte třeba jinej.

Jinak bezhlavý ničení partie? To je trochu blbost, nikdo tu neřiká že budu partii bezhlavě ničit. Co tu pár lidí psalo ohledně procítění a spojení svalu s myslí tak to je jasně nejdůležitější, proto cviky jako je rovnej bench, vůbec necvičiim, po něm prsa vůbec necejtim.

Jinak pokaždý co cvičim prsa tak je mám na konci tréninku napumpovaný k prasknutí, druhý i třetí den mě bolej, takže že bych je cvičil špatně, to je prostě blbost. A co se týče jídelníčku, bílkoviny držim na 3-3,5g/kg, sachry 6-8g/kg. Ted mě hlavně neukamenujte, vím že je to hodně. Ale v jídelníčku taky problém neni. Je to ta za....ná genetika, a já jen hledám možnost jak tomu pomoct a aspon z části ji obejít.

Zatim to vypadá že zkusim v to pondělí zvýšit váhy, né na úkor techniky, a posunout to na 6-8 opakování, 14-16 sérií, a v ten čtvrtek tam hodim 6 lehkých izolovaných sérií o vyšším počtu opakování.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st srpen 24, 2011 7:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jen drobnost - když jsem cvičil partii 1x týdně...vždy mě bolela 2 - 3 dny...nohy i déle. Od té doby co to nedělám, mě svaly nebolí - rozuměj...každého kdo cvičí partii 1x za 7 dní ty svaly po tréninku bolí - není to úměrné např. nárustu svalů nebo tomu, že "cvičím dobře".

To že je fullbody pro začátečníky je samozřejmě blbost - ale chápu, že Ti ten systém nemusí být blízký.
Samec

PříspěvekZaslal: st srpen 24, 2011 7:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
To že je fullbody pro začátečníky je samozřejmě blbost - ale chápu, že Ti ten systém nemusí být blízký.

Přesně tak.
Culda13

PříspěvekZaslal: st srpen 24, 2011 7:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Culda13 napsal:

A jakou culdo? :-)

to mu můžeš poradit ty

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Zaostávající prsa, jak na ně Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: