|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: pá srpen 26, 2011 8:08 pm Předmět: |
|
|
aha takze ses stehoval a psychika zapracovala, to se mohlo dost podepsat to je fakt...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: so srpen 27, 2011 2:19 pm Předmět: |
|
|
| Mates-daoc napsal: |
Slavek je super , ano s koncem mi pomáhal ja ho poslechl ve všem , ale ,,,
Takže nevyšlo odvodněnní ,, nesedli racia jak jsem psal tedka jen rýže bez vody ,
dále trenoval jsem jak .... a aerobka byla vše vypadalo super , ale pak jsem se přetrenoval a šel jsem do kytek , Ti kteří mně viděli dva tydny před zavody se jasně zhodli šlo to do pr,,,, svaly šli rapidně dolu , zajímave je že jsem přibral ke konci tuk a to nechape nikdo , prostě zkušenost a víme jak dále,
Taky podle toho bude vypadat trenink jídelak a vše kolem, takže hmotu zvalitnit a ještě něco navíc hodit a vykreslit to , to bude naše priorita, jestli to vysekám na kost to nevíme takže zatím nic nechci předbíhat ale neboj pak tady postnu nějake bližší foto tak sám porovnáš , |
To by me take zajimalo. Nemohla to byt spis jen zadrzovana voda v tele v dusledku pretrenovani? Mne loni pri pretrenovani taky odesly svaly, ale pritim jsem na vaze pribral asi 2 kg a drzela se ve me voda a byl jsem silene natlakovanej. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: so srpen 27, 2011 5:19 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Mates-daoc napsal: |
Slavek je super , ano s koncem mi pomáhal ja ho poslechl ve všem , ale ,,,
Takže nevyšlo odvodněnní ,, nesedli racia jak jsem psal tedka jen rýže bez vody ,
dále trenoval jsem jak .... a aerobka byla vše vypadalo super , ale pak jsem se přetrenoval a šel jsem do kytek , Ti kteří mně viděli dva tydny před zavody se jasně zhodli šlo to do pr,,,, svaly šli rapidně dolu , zajímave je že jsem přibral ke konci tuk a to nechape nikdo , prostě zkušenost a víme jak dále,
Taky podle toho bude vypadat trenink jídelak a vše kolem, takže hmotu zvalitnit a ještě něco navíc hodit a vykreslit to , to bude naše priorita, jestli to vysekám na kost to nevíme takže zatím nic nechci předbíhat ale neboj pak tady postnu nějake bližší foto tak sám porovnáš , |
To by me take zajimalo. Nemohla to byt spis jen zadrzovana voda v tele v dusledku pretrenovani? Mne loni pri pretrenovani taky odesly svaly, ale pritim jsem na vaze pribral asi 2 kg a drzela se ve me voda a byl jsem silene natlakovanej. |
možný to je , to fakt nevím , ale vím co jsem udělal na pytel . a tak tomu se chci vyvarovat ,
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: po září 12, 2011 4:46 pm Předmět: Pondělí 12.9 |
|
|
Pondělí 12.9
Tak a je to tu znova , jak bylo napsáno po odpočinkové pauze nic nedělání
sem se nažhavil a šel do posilovny drtit tělo na další moji pout ,
pondělí ,
Latissimus Dorsi & Teres Major
cable pulover ( kladka na pullover )
Weighted Chin-up ( Hrazda na široko )
Erector Spinae
Barbell Deadlift ( mrtvolka )
Triceps Brachii
Barbell Lying Triceps Extension ( francouzky zdvih v leže )
Weighted Triceps Dip ( bradla se závažim )
Rectus Abdominis ( bříško )
Cable Kneeling Crunch ( andělíček )
Weighted Vertical Leg-Hip Raise ( zvedaní nohou )
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: po září 12, 2011 9:44 pm Předmět: |
|
|
mates co to tam pises za ulety u toho Wolfova videa ? :) Zaprve to video je tocene cca 3,5 tydne do souteze a za druhe me vysvetli co je spatneho na kecupu bez cukru a cole bez cukru ? To ti tam vadi ten sodik ? Nekteri zavodnici vysazujou sul tesne pred zavodama treba den, dva pred a nehlede na to, ze vetsina prave ten mesic pred zvedne prijem soli. Takze nechapu cem use tam tlemis v tech komentarich :)) To ze nekdo nedodrzuje postup, kterej tobe nekdo rekl, ze je spravenj neznamena, ze to ostatni delaj blbe. Nehlede na to, ze tohle sou profici, kteri zavodi nejakych 20 let a vedi co si muzou a nemuzou dovolit...
Naposledy upravil hovnival dne po září 12, 2011 9:48 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: po září 12, 2011 9:48 pm Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | | mates co to tam pises za ulety u toho Wolfova videa ? :) Zaprve to video je tocenne cca 3,5 tydne do souteze a za druhe me vysvetli co je spatneho na kecupu bez cukru a cole bez cukru ? To ti tam vadi ten sodik ? Nekteri zavodnici vysazujou sul tesne pred zavodama treba den, dva pred a nehlede na to, ze vetsina prave ten mesic pred zvedne prijem soli. Takze nechapu cem use tam tlemis v tech komentarich :)) To ze nekdo nedodrzuje postup, kterej tobe nekdo rekl, ze je spravenj neznamena, ze to ostatni delaj blbe. Nehlede na to, ze tohle sou profici, kteri zavodi nejakych 20 let a vedi co si muzou a nemuzou dovolit... |
v poho ja si jen vzpomněl jak jsem vše toto mněl zakázano .
tak proto se tlemím , ale myslím že to zrovna na stul nepatří . ale to už je jina,
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: po září 12, 2011 9:51 pm Předmět: |
|
|
heh myslis, ze tihle frajeri jedou to u nas zname schema, ze po, ut, st 0 sacharidu hodne pit a pak nepit a cukrovat ? :) To je uplne jinej level, to nemuzes brat podle sebe naturala. Ty jejich tela pracujou uplne jinak :))
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: út září 20, 2011 5:21 am Předmět: Patek 16. zaří |
|
|
16.9
Pectoralis Major, Clavicular
Dumbbell Incline Bench Press ( rozpažky v leže ú
General or Pectoralis Major, Sternal
Barbell Bench Press ( Tlak v.č. v leže , rovná lavice )
Pectoralis Major, Clavicular
Dumbbell Incline Bench Press 30% ( Tlaky jednoručky na šikme lavici)
Lateral Deltoid
Dumbbell Lateral Raise ( rozpažky ve stoji )
Anterior Deltoid
Barbell Military Press ( tlaky v.č. ve stoji před hlavu )
Lateral Deltoid
Barbell Upright Row ( pžétahy v.č k bradě )
Biceps Brachii
Barbell Curl ( bic. zdvih , v.č )
Rectus Abdominis
Weighted Vertical Leg-Hip Raise Weighted ( zvedaní nožek )
Cable Kneeling Crunch ( andělíčci )
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: čt září 22, 2011 5:30 am Předmět: středa 21.9 |
|
|
středa
Latissimus Dorsi & Teres Major
cable pulover ( kladka na pullover )
Weighted Chin-up ( Hrazda na široko )
Erector Spinae
Barbell Deadlift ( mrtvolka )
Triceps Brachii
Barbell Lying Triceps Extension ( francouzky zdvih v leže )
Weighted Triceps Dip ( bradla se závažim )
Rectus Abdominis ( bříško )
Cable Kneeling Crunch ( andělíček )
Weighted Vertical Leg-Hip Raise ( zvedaní nohou )
váhy zatím nemá smysl psat , je to takový rozcvičovaní , s 50 % vahy co jsem drtil , jinak pauzy jsem zkratil na 60-120 sec , podle obtižnosti cviku atd .
a více se zaměřuji na procítění a procvičení daneho svalu než na velke vahy ,
Ty přijdou v jinem treninku kde bude jen zplně základní cviky s delšíma pauzama a velkýma vahama ,
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: st prosinec 07, 2011 8:06 pm Předmět: |
|
|
tak po delší době nějaka aktualka  , váha přes 125 kg , najeto na plnou oběmovku po odpočinku , treninky jsou hodně intenzivní a těžký, yle čekaj mně hodně těžší tak se na ně už těším ,
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: st prosinec 07, 2011 8:13 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt prosinec 08, 2011 1:28 pm Předmět: |
|
|
Nic ve zlem, ale fotka uplne o hovne. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt prosinec 08, 2011 1:49 pm Předmět: |
|
|
Co to máš na levém lokti za výron, něco prasklo? _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt prosinec 08, 2011 1:55 pm Předmět: |
|
|
podle mě zas moc velkej objem a opakování chyby, která nastala před minulou soutěží... ale tak já s závoděním nemám žádný zkušenosti, třeba je takovej objem normálka
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|