Mates-daoc konečně chci něco dokázat

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 44, 45, 46 ... 153, 154, 155  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Mates-daoc     konečně chci něco dokázat  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Mates-daoc konečně chci něco dokázat
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: pá srpen 26, 2011 8:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

aha takze ses stehoval a psychika zapracovala, to se mohlo dost podepsat to je fakt...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: so srpen 27, 2011 2:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mates-daoc napsal:

Slavek je super , ano s koncem mi pomáhal ja ho poslechl ve všem , ale ,,,
Takže nevyšlo odvodněnní ,, nesedli racia jak jsem psal tedka jen rýže bez vody ,
dále trenoval jsem jak .... a aerobka byla vše vypadalo super , ale pak jsem se přetrenoval a šel jsem do kytek , Ti kteří mně viděli dva tydny před zavody se jasně zhodli šlo to do pr,,,, svaly šli rapidně dolu , zajímave je že jsem přibral ke konci tuk a to nechape nikdo , prostě zkušenost a víme jak dále,
Taky podle toho bude vypadat trenink jídelak a vše kolem, takže hmotu zvalitnit a ještě něco navíc hodit a vykreslit to , to bude naše priorita, jestli to vysekám na kost to nevíme takže zatím nic nechci předbíhat ale neboj pak tady postnu nějake bližší foto tak sám porovnáš ,

To by me take zajimalo. Nemohla to byt spis jen zadrzovana voda v tele v dusledku pretrenovani? Mne loni pri pretrenovani taky odesly svaly, ale pritim jsem na vaze pribral asi 2 kg a drzela se ve me voda a byl jsem silene natlakovanej.
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: so srpen 27, 2011 5:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Mates-daoc napsal:

Slavek je super , ano s koncem mi pomáhal ja ho poslechl ve všem , ale ,,,
Takže nevyšlo odvodněnní ,, nesedli racia jak jsem psal tedka jen rýže bez vody ,
dále trenoval jsem jak .... a aerobka byla vše vypadalo super , ale pak jsem se přetrenoval a šel jsem do kytek , Ti kteří mně viděli dva tydny před zavody se jasně zhodli šlo to do pr,,,, svaly šli rapidně dolu , zajímave je že jsem přibral ke konci tuk a to nechape nikdo , prostě zkušenost a víme jak dále,
Taky podle toho bude vypadat trenink jídelak a vše kolem, takže hmotu zvalitnit a ještě něco navíc hodit a vykreslit to , to bude naše priorita, jestli to vysekám na kost to nevíme takže zatím nic nechci předbíhat ale neboj pak tady postnu nějake bližší foto tak sám porovnáš ,

To by me take zajimalo. Nemohla to byt spis jen zadrzovana voda v tele v dusledku pretrenovani? Mne loni pri pretrenovani taky odesly svaly, ale pritim jsem na vaze pribral asi 2 kg a drzela se ve me voda a byl jsem silene natlakovanej.

možný to je , to fakt nevím , ale vím co jsem udělal na pytel . a tak tomu se chci vyvarovat ,
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: po září 12, 2011 4:46 pm    Předmět: Pondělí 12.9 Odpovědět s citátem

Pondělí 12.9

Tak a je to tu znova , jak bylo napsáno po odpočinkové pauze nic nedělání
sem se nažhavil a šel do posilovny drtit tělo na další moji pout ,

pondělí ,

Latissimus Dorsi & Teres Major

cable pulover ( kladka na pullover )

Weighted Chin-up ( Hrazda na široko )

Erector Spinae

Barbell Deadlift ( mrtvolka )

Triceps Brachii

Barbell Lying Triceps Extension ( francouzky zdvih v leže )

Weighted Triceps Dip ( bradla se závažim )

Rectus Abdominis ( bříško )

Cable Kneeling Crunch ( andělíček )

Weighted Vertical Leg-Hip Raise ( zvedaní nohou )
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: po září 12, 2011 9:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mates co to tam pises za ulety u toho Wolfova videa ? :) Zaprve to video je tocene cca 3,5 tydne do souteze a za druhe me vysvetli co je spatneho na kecupu bez cukru a cole bez cukru ? To ti tam vadi ten sodik ? Nekteri zavodnici vysazujou sul tesne pred zavodama treba den, dva pred a nehlede na to, ze vetsina prave ten mesic pred zvedne prijem soli. Takze nechapu cem use tam tlemis v tech komentarich :)) To ze nekdo nedodrzuje postup, kterej tobe nekdo rekl, ze je spravenj neznamena, ze to ostatni delaj blbe. Nehlede na to, ze tohle sou profici, kteri zavodi nejakych 20 let a vedi co si muzou a nemuzou dovolit...

Naposledy upravil hovnival dne po září 12, 2011 9:48 pm, celkově upraveno 1 krát
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: po září 12, 2011 9:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hovnival napsal:
mates co to tam pises za ulety u toho Wolfova videa ? :) Zaprve to video je tocenne cca 3,5 tydne do souteze a za druhe me vysvetli co je spatneho na kecupu bez cukru a cole bez cukru ? To ti tam vadi ten sodik ? Nekteri zavodnici vysazujou sul tesne pred zavodama treba den, dva pred a nehlede na to, ze vetsina prave ten mesic pred zvedne prijem soli. Takze nechapu cem use tam tlemis v tech komentarich :)) To ze nekdo nedodrzuje postup, kterej tobe nekdo rekl, ze je spravenj neznamena, ze to ostatni delaj blbe. Nehlede na to, ze tohle sou profici, kteri zavodi nejakych 20 let a vedi co si muzou a nemuzou dovolit...

v poho ja si jen vzpomněl jak jsem vše toto mněl zakázano .
tak proto se tlemím , ale myslím že to zrovna na stul nepatří . ale to už je jina,
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: po září 12, 2011 9:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

heh myslis, ze tihle frajeri jedou to u nas zname schema, ze po, ut, st 0 sacharidu hodne pit a pak nepit a cukrovat ? :) To je uplne jinej level, to nemuzes brat podle sebe naturala. Ty jejich tela pracujou uplne jinak :))
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: út září 20, 2011 5:21 am    Předmět: Patek 16. zaří Odpovědět s citátem

16.9

Pectoralis Major, Clavicular

Dumbbell Incline Bench Press ( rozpažky v leže ú

General or Pectoralis Major, Sternal

Barbell Bench Press ( Tlak v.č. v leže , rovná lavice )

Pectoralis Major, Clavicular

Dumbbell Incline Bench Press 30% ( Tlaky jednoručky na šikme lavici)

Lateral Deltoid

Dumbbell Lateral Raise ( rozpažky ve stoji )

Anterior Deltoid

Barbell Military Press ( tlaky v.č. ve stoji před hlavu )

Lateral Deltoid

Barbell Upright Row ( pžétahy v.č k bradě )

Biceps Brachii

Barbell Curl ( bic. zdvih , v.č )

Rectus Abdominis

Weighted Vertical Leg-Hip Raise Weighted ( zvedaní nožek )

Cable Kneeling Crunch ( andělíčci )
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: čt září 22, 2011 5:30 am    Předmět: středa 21.9 Odpovědět s citátem

středa

Latissimus Dorsi & Teres Major

cable pulover ( kladka na pullover )
Weighted Chin-up ( Hrazda na široko )

Erector Spinae

Barbell Deadlift ( mrtvolka )

Triceps Brachii

Barbell Lying Triceps Extension ( francouzky zdvih v leže )
Weighted Triceps Dip ( bradla se závažim )

Rectus Abdominis ( bříško )

Cable Kneeling Crunch ( andělíček )
Weighted Vertical Leg-Hip Raise ( zvedaní nohou )

váhy zatím nemá smysl psat , je to takový rozcvičovaní , s 50 % vahy co jsem drtil , jinak pauzy jsem zkratil na 60-120 sec , podle obtižnosti cviku atd .
a více se zaměřuji na procítění a procvičení daneho svalu než na velke vahy ,

Ty přijdou v jinem treninku kde bude jen zplně základní cviky s delšíma pauzama a velkýma vahama ,
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: st prosinec 07, 2011 8:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak po delší době nějaka aktualka , váha přes 125 kg , najeto na plnou oběmovku po odpočinku , treninky jsou hodně intenzivní a těžký, yle čekaj mně hodně těžší tak se na ně už těším ,
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: st prosinec 07, 2011 8:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hnedka po ránu šup na vahu a přemeřit se
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: st prosinec 07, 2011 8:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper

PříspěvekZaslal: čt prosinec 08, 2011 1:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nic ve zlem, ale fotka uplne o hovne.
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt prosinec 08, 2011 1:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co to máš na levém lokti za výron, něco prasklo?

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt prosinec 08, 2011 1:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

podle mě zas moc velkej objem a opakování chyby, která nastala před minulou soutěží... ale tak já s závoděním nemám žádný zkušenosti, třeba je takovej objem normálka

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Mates-daoc     konečně chci něco dokázat Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 44, 45, 46 ... 153, 154, 155  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: