|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
idoktor

|
Zaslal: čt září 01, 2011 2:22 pm Předmět: |
|
|
jj _________________ ---------
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kid
|
|
| nahoru |
|
 |
Tradewind

|
Zaslal: čt září 01, 2011 6:42 pm Předmět: |
|
|
Jako všechno, i tohle půjde obejít myslím ... např já bych si klidně připlatil za "anonymní" ošetření. Věřím tomu, že u soukromých lékařů nebude problém.
Kde je poptávka, bude i nabídka. :)
Anonymita prostě není zadarmo a v budoucnu nebude pro všechny. Jde jen o to se jen přizpůsobit.
Celý tenhle mechanismus, že aparát stát udělá opatření je (pro něj) nevýhodný v tom, že všechny nařízení vstoupí do praxe až po nějaké době, kdy už je dávno vymyšlených X kliček, jak to obejít.
Stát je prostě pomalý v tomhle a lidé mají náskok. Nebál bych se toho.
Jen takový můj pohled, samozřejmě to může být všechno jinak. Jak jinak. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt září 01, 2011 8:09 pm Předmět: |
|
|
| Tradewind napsal: |
Stát je prostě pomalý v tomhle a lidé mají náskok. Nebál bych se toho.
|
Problém je v tom, že jednak to stojí dost času, energie a peněz, protože takových kurváren je čím dál víc, a ani jednoho nemá většina lidí nazbyt. Druhý problém je samotná proměna vztahu stát-občan, kdy se z užitečného a smysluplného nástroje postupem času stává víc a víc jen prudící buzerant a zloděj .... občané se potom nemají šanci se se státem identifikovat a společnost jde krásně do hajzlu. Celá EU, ale nejen ta, je toho zářným příkladem..... _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: pá září 02, 2011 8:33 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: pá září 02, 2011 10:00 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá září 02, 2011 4:37 pm Předmět: |
|
|
Já myslím, že to je krok správným směrem ... stejně snad všechny kauzy, i když některé volaly do nebe, skončily zametené pod koberec. Akorát by to mohli vzít rovnou z jedné vody načisto, a korupci legalizovat. Každý by pak znal sazebník, věděl na čem je, a byl by klid .... nevím proč mi to tak připomíná vekslování s bony za totáče. Bylo to samozřejmě trestné, a všichni současně věděli že bon je za bůra, a nebyl problém je sehnat.
Jj, dobře už holt bylo...za R-U. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Zeleny Jëlen

|
Zaslal: so září 03, 2011 4:57 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | Já myslím, že to je krok správným směrem ... stejně snad všechny kauzy, i když některé volaly do nebe, skončily zametené pod koberec. Akorát by to mohli vzít rovnou z jedné vody načisto, a korupci legalizovat. Každý by pak znal sazebník, věděl na čem je, a byl by klid .... nevím proč mi to tak připomíná vekslování s bony za totáče. Bylo to samozřejmě trestné, a všichni současně věděli že bon je za bůra, a nebyl problém je sehnat.
Jj, dobře už holt bylo...za R-U. |
:-))) _________________ Squat: Because somewhere out there a girl is warming up with your max.
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: so září 03, 2011 8:49 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: so září 03, 2011 8:58 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil ShawnRay dne so září 03, 2011 9:06 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: so září 03, 2011 9:12 pm Předmět: |
|
|
mně se líbí, jak ten článek končí na novinkách.cz
"... O 14 dnů později pak údajně zaútočila skupina až 20 Romů na mnohem menší skupinku mladíků v Rumburku."
takže ti mladíci mají jenom "údajný" zranění a povedlo se to zahrát do autu
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: so září 03, 2011 9:27 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|