|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Morico

|
Zaslal: pá srpen 19, 2011 9:47 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Frozz.

|
Zaslal: pá srpen 19, 2011 2:08 pm Předmět: |
|
|
Díky, budu brát 1 tabletu hodinu před treninkem. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: pá srpen 19, 2011 2:22 pm Předmět: |
|
|
| eschaia napsal: | | doporučit jsou kofeinové tablety, beru cca hodinu před tréninkem 1tbl 200mg kofeinu (extrifit) a hodně mě to nakopne |
Souhlasim, občas si vemu 1-2 ráno, když jsem ospalej a krásně mě to "nakopne".... _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út srpen 23, 2011 10:07 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | Čau, mám od kámoše kofeinové tablety od Aminostaru.
...
|
Jak dlouho trvá, než se ta tablety uvolní v těle? Kdy nastane zhruba ten "nakopávací" účinek? Já tipuju něco kolem 1-2hod. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt září 01, 2011 10:02 pm Předmět: |
|
|
Nikdo neví? _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: čt září 01, 2011 10:04 pm Předmět: |
|
|
mělo by to být 60-90 minut...
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: čt září 01, 2011 10:29 pm Předmět: |
|
|
Prdlačky. Tak kolem půl hodiny. jak když si dáš silný kafe. to taky necítíš až za hodinu.
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: čt září 01, 2011 10:39 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: čt září 01, 2011 10:40 pm Předmět: |
|
|
| YUD napsal: | | Prdlačky. Tak kolem půl hodiny. jak když si dáš silný kafe. to taky necítíš až za hodinu. |
protože kafe nepiju tak nevím, řekněme od 30 do 120 minut to určitě bude no
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: pá září 02, 2011 2:26 pm Předmět: |
|
|
Záleží jestli si po jídle nebo na lačno, ale kofein nalačno tak 30min max.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá září 02, 2011 4:50 pm Předmět: |
|
|
Blbé je, že já žádnou pecku nebo nakopávačku necítím, po 1 tabletě, a to jsem nikdy nepil v životě kafe, takže na dávky kofeinu nejsem zvyklý, tak teda nevím. Jediný rozdíl je možná v tom, že když jedu na brigádu ráno autem jako spolujezdec, nechce se mi tolik spát.
Nevíte o něčem, co by organismus nakoplo na delší čas? _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: pá září 02, 2011 7:02 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | Blbé je, že já žádnou pecku nebo nakopávačku necítím, po 1 tabletě, a to jsem nikdy nepil v životě kafe, takže na dávky kofeinu nejsem zvyklý, tak teda nevím. Jediný rozdíl je možná v tom, že když jedu na brigádu ráno autem jako spolujezdec, nechce se mi tolik spát.
Nevíte o něčem, co by organismus nakoplo na delší čas? |
Samotnej kofein s tebe raketu neudělá, taky je to dost individuální.
Zkus nějakej nakopávač kde je víc látek, No-Xplode, levrone formula, jack3d... whatever
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá září 02, 2011 7:17 pm Předmět: |
|
|
Docela pecka je tedka ten assault. Ani NOcko na me takhle nefunguje jako tohle. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
svalymaly
|
Zaslal: pá září 02, 2011 7:54 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Docela pecka je tedka ten assault. Ani NOcko na me takhle nefunguje jako tohle. |
kofein je hodne dobrej,
|
|
| nahoru |
|
 |
svalymaly
|
Zaslal: so září 03, 2011 2:45 am Předmět: |
|
|
| Morico napsal: | | kid napsal: | Jo a pozor. Arginin a karnitin mají kladný vliv na čilost spermií, ať není průšvih. | |
arginin je dobrej na napumpovani
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Agrezz ® | ExtrifitMaximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita! 699 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|