Freimen - návrat

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 29, 30, 31  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Freimen - návrat  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Freimen - návrat
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Rostislaw

PříspěvekZaslal: út srpen 30, 2011 3:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Atˇje to focený jak chce, tak tam je rozdíl pěkný. Ale mě by spíš zajímalo, jak bude Freimen vypadat třeba za 5-6měsíců. Mám takový názor, že ať zvolí trénink jaký chce, tak se během krátké doby dostane do slušné formy, ale tím to končí. Následuje stagnace se související frustrací a následný konec tréninkového procesu. Doufám, že to bere Lukáš jako hozenou rukavici a jeho log nebude mít krátkého trvání.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
johny c

PříspěvekZaslal: út srpen 30, 2011 3:20 pm    Předmět: Re: . Odpovědět s citátem

tak aspoň přiznej, že to děláš jen kvůli tomu, aby tě ostatní obdivovali (aby sis mohl zvýšit svoje nízké sebevědomí)
Freimen

PříspěvekZaslal: út srpen 30, 2011 4:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rostislaw napsal:
Atˇje to focený jak chce, tak tam je rozdíl pěkný. Ale mě by spíš zajímalo, jak bude Freimen vypadat třeba za 5-6měsíců. Mám takový názor, že ať zvolí trénink jaký chce, tak se během krátké doby dostane do slušné formy, ale tím to končí. Následuje stagnace se související frustrací a následný konec tréninkového procesu. Doufám, že to bere Lukáš jako hozenou rukavici a jeho log nebude mít krátkého trvání.

- tak to není, než jsem pochopil metodiku fullbody tréninků a jejich využítí pro nabírání svalové hmoty v kulturistice v letech 2007-2008, nikdy jsem po nemoci nebo přestávce kvůli maturitě klasickým splitem tak rychle nenabral
- frustraci jsem necítil v tréninku nikdy, když se podíváš na zmíněný starý log z roku 2009, dostal jsem se na poměrně kvalitních 85 kg, které na mém těle vypadaly neskutečně, bylo to dosud mé maximum, abych si naopak vyzkoušel, že to jde. To samé v letech, kdy jsem závodil, jsem byl vždy každý rok lepší a lepší. Ale pochop, že ač kulturistiku jako takovou miluji, věnuji se v životě i dalším věcem a dokonce i když jsem závodil, nikdy jsem necvičil celý rok, protože pro mě byly důležitější priority jako vzdělání, nyní práce s mládeží, práce v SKFČR, v trenérské škole, tady na stránkách apod. Rozhodně nikdy nebudu mít kariéru závodníka v kulturistice a s tím jsem se musel smířit, ale je to tak. Čili cvičení miluji, ale rozhodně bych nechtěl vážit přes 85 kg. Ale jinak doufám, že nyní budu cvičit co nejdéle, ale pokud si práce na grantu pro MZ nebo psaní knihy vyžádá to, že trénink nebude na 100 % jako nyní, nedá se nic dělat.

johny c napsal:
tak aspoň přiznej, že to děláš jen kvůli tomu, aby tě ostatní obdivovali (aby sis mohl zvýšit svoje nízké sebevědomí)

ano přiznávám, exhibicionismus nezapřu
johny c

PříspěvekZaslal: út srpen 30, 2011 4:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jo a kdy sem prosim hodíš ten report ze soustředění a ty rozhovory ?
Freimen

PříspěvekZaslal: út srpen 30, 2011 4:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

johny c napsal:
jo a kdy sem prosim hodíš ten report ze soustředění a ty rozhovory ?

video, které stříhal Milan, se ještě nahrává na server, budeme to publikovat zítra
magion

PříspěvekZaslal: út srpen 30, 2011 5:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimene: Ano s tema 85 kilama si byl uz celkem velkej na svou vysku a kostru, ale nerikej ze kdyz te tak bavi cvicit, tak sis predtim nenasel pouhopouhych 45 minut pro 2 treninky tydne na udrzeni svalu, dokonce se stim da i nabirat, kdyz jsou dobre sestaveny.. samozrejme neznam tvoje casovy vytizeni, ale rek bych ze uplne kazdej si tech 100-120 volnych minut tydne najde. Proto jsem nechapal, ze si vzdycky tak zase dokazal spadnout na 70 kg..
Freimen

PříspěvekZaslal: út srpen 30, 2011 5:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

magion napsal:
Freimene: Ano s tema 85 kilama si byl uz celkem velkej na svou vysku a kostru, ale nerikej ze kdyz te tak bavi cvicit, tak si nenajdes pouhopouhych 45 minut pro 2 treninky tydne na udrzeni svalu, dokonce se stim da i nabirat, kdyz jsou dobre sestaveny.. samozrejme neznam tvoje casovy vytizeni, ale rek bych ze uplne kazdej si tech 100-120 volnych minut tydne najde...

nevím, jestli to je u někoho jinak a má to jen o tréninku, ale já jako ektomorf musím skutečně kvalitně a pravidelně jíst, abych váhu nad 85 kg udržel a pokud se nechystám na závody, tak skutečně ne, nebudu tahat na fakultu krabičky s kuřecím, které po otevření ovanou celý prostor Ale vážně, časově je problém hlavně jídlo, samozřejmě ne trénink.

edit: abych ti tedy odpověděl, tak jsem vždy přestal trénovat i jíst, protože jedno bez druhého považuji za nesmysl
magion

PříspěvekZaslal: út srpen 30, 2011 5:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Praveze to si nemyslim, urcite si vypustil uplne od treninku, zadny progres sily ale naopak pokles a kvuli tomu si spadl.. podle me, kdybys trenoval 2-3 nejaky pekny pestry fullbody a jedl jako vetsina populace 3 x denne, zadny hroceni 6 x denne tepla strava, tak by sis udrzel tak tu 80tku bezproblemu.. zas takovej extremni ektomorf nejses, protoze svalovina ti evidentne de nabirat docela dobre...
Freimen

PříspěvekZaslal: út srpen 30, 2011 6:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

magion napsal:
Praveze to si nemyslim, urcite si vypustil uplne od treninku, zadny progres sily ale naopak pokles a kvuli tomu si spadl.. podle me, kdybys trenoval 2-3 nejaky pekny pestry fullbody a jedl jako vetsina populace 3 x denne, zadny hroceni 6 x denne tepla strava, tak by sis udrzel tak tu 80tku bezproblemu.. zas takovej extremni ektomorf nejses, protoze svalovina ti evidentne de nabirat docela dobre...

jo takhle to myslíš, tak to určitě ano, celý podzim 09 jsem necvičil v posilovně, jen kondiční box, strečing a normální jídlo a 80 jsem měl...ale ono to je u mě spíš tím, že jsem cholerik a pokud je nějaké období soustředěním se jen výhradně na to, přestanu víc jíst a pak nemám ani chuť jít bez energie cvičit...ale letos to věřím udělám přesně tak, jak píšeš a dám případně 2x týdně dobré fullbody (osvědčilo se mi jednou Korte a jednou mé Korte "zpestření") a bude to snad v pohodě. Mě teď jde o to, abych měl stabilně lehce nad 80 kg a vypadal jako aktivní sportovec.
Freimen

PříspěvekZaslal: čt září 01, 2011 12:13 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

Dnes super trénink, ty zákusky jsou příjemně znát:)

Trénink:

benchpress
1x15x40 kg
1x8x60 kg
1x6x70 kg
1x5x75 kg
1x4x80 kg
1x2x85 kg
1x1x87,5 kg
1x1x90 kg
1x12x60 kg

dřep
1x10x40 kg
1x8x60 kg
1x6x70 kg
3x5x75 kg

francouzský tlak s velkou činkou
1x12x30 kg
2x8x40 kg
1x8x37,5 kg
1x8x35 kg

výpony ve stoje
1x10x50 kg
3x8x60 kg
Freimen

PříspěvekZaslal: pá září 02, 2011 12:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Další super trénink, to nacukrování zákuskem po obědě a méně kvalitní stravou je znát :). Přikládám i dnešní fotku po dopoledním tréninku, je to pátý týden.

Trénink:

mrtvý tah
1x12x40 kg
1x8x60 kg
1x6x70 kg
1x4x80 kg
3x5x75 kg

shyby
5x5

přítahy velké činky k bradě
1x10x30 kg
4x8x40 kg

zdvihy velké činky ve stoje
1x12x30 kg
1x8x40 kg
2x8x37,5 kg
1x8x35 kg

břicho

Forma: (hmotnost budu opět vědět až začátkem týdne u přítelkyně)

Turakam

PříspěvekZaslal: pá září 02, 2011 12:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

chod do riti Frei, toto už fakt vyzerá doosť slušne.
Rostislaw

PříspěvekZaslal: pá září 02, 2011 1:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Klobouk dolů za formu, ale ten trénink. Neříkej, že bys nezařadil po nějaké době klasický split. Toto může fungovat po pauze parádně, ale ne na delší čas. Já přibíram i z vody, ale z Bearu, Korteho.. jsem sice šel silově nahoru, ale objemově dolů. A z okolí mám stejný pocit, všichni nadšení z fullbody treninku, ale nakonec se většina vrátí ke klasice.
Jediný, co mě opravdu objemově dostalo bylo GVT.
Freimen

PříspěvekZaslal: pá září 02, 2011 4:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rostislaw napsal:
Klobouk dolů za formu, ale ten trénink. Neříkej, že bys nezařadil po nějaké době klasický split. Toto může fungovat po pauze parádně, ale ne na delší čas. Já přibíram i z vody, ale z Bearu, Korteho.. jsem sice šel silově nahoru, ale objemově dolů. A z okolí mám stejný pocit, všichni nadšení z fullbody treninku, ale nakonec se většina vrátí ke klasice.
Jediný, co mě opravdu objemově dostalo bylo GVT.

klasický split ve smyslu 4 tréninků týdně s frekvencí procvičení partie 1x týdně již nikdy v životě cvičit nebudu a naposledy jsem takový trénink cvičil někdy na podzim v roce 2005...republiku v juniorech jsem vyhrál už na svých heavy-light trénincích (fretrénink, těžko-lehký split a korte), svoji nejlepší objemovou formu na profilovce jsem pak udělal na Korte a poté na také tréninku s tělem rozděleným na půl - to je jediný split, který uznávám, ještě beru i pokročilý objemový trénink 3+1, ale nižší frekvenci již v žádném případě ne a u mě se v nabraných objemech full-body a těžko-lehkým splitům nic nevyrovná...
johny c

PříspěvekZaslal: pá září 02, 2011 6:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

forma dobrá, ale ta velká hlava se nedá přehlídnout (nemyslím si že máš velkou hlavu, spíš je to blbej úhel a blbá fotka )

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Freimen - návrat Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 29, 30, 31  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: