|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
svalymaly
|
Zaslal: so září 03, 2011 2:46 am Předmět: |
|
|
| svalymaly napsal: | | Morico napsal: | | kid napsal: | Jo a pozor. Arginin a karnitin mají kladný vliv na čilost spermií, ať není průšvih. | |
arginin je dobrej na napumpovani |
to s tema spermijema nevim teda
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
eschaia

|
Zaslal: so září 03, 2011 6:36 am Předmět: |
|
|
Je vidět, že účinky jsou individuální. Kofein tbl na mě zabírá víc jak jak3d, kterej mě vůbec nenakopl, jen se mi po něm dobře dýchalo, asi jak po salbutamolu. A kofein na mě účinkuje až za hodinu a nakopnutí trvá tak hodinu a půl.
|
|
| nahoru |
|
 |
petrtt

|
Zaslal: út říjen 18, 2011 4:14 pm Předmět: |
|
|
| Olimpia napsal: | | smolar napsal: | L-CARNITIN GOLD
dostal sem to kdyz sem si objednal naky ty proteiny, ale nevim sakra co s tim, kdy to zrat a jak davkovat :) je tam jen 20 kapsli tak si myslim ze je to celkem k nicemu :f |
cely karnitin je to k nicomu...mozes to dat kedy chces...hlavne si odmysli co som napisal ako prve a ver tomu ze je to super anabolicko-lipotropna latka...placebo robi zazraky | nekni pravda mne funguje super davam pred po trenalu a rano!!
|
|
| nahoru |
|
 |
petrtt

|
Zaslal: út říjen 18, 2011 4:16 pm Předmět: |
|
|
| svalymaly napsal: | | svalymaly napsal: | | Morico napsal: | | kid napsal: | Jo a pozor. Arginin a karnitin mají kladný vliv na čilost spermií, ať není průšvih. | |
to s tema spermijema nevim teda | je pravda arginin je neskutecnej beru ho a super!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
petrtt

|
Zaslal: út říjen 18, 2011 4:17 pm Předmět: |
|
|
| petrtt napsal: | | svalymaly napsal: | | svalymaly napsal: | | Morico napsal: | | kid napsal: | Jo a pozor. Arginin a karnitin mají kladný vliv na čilost spermií, ať není průšvih. | |
to s tema spermijema nevim teda | je pravda arginin je neskutecnej beru ho a super!!! | kdo neveři at se koukne na muj profil pic))
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: út říjen 18, 2011 5:53 pm Předmět: |
|
|
Chci se zeptat na váš názor ohledně použití spalovače při vlnách.
Konkrétně pokud mám zrovna nejvyšší den a chci doplnit cukry a pořádně se naprásknout tak si asi spalovač brát nemám že? Když je žádoucí vyšší kalorický příjem a zrychlení metabolismu ten den. Chápu to dobře?
(dejme tomu že pojedu ty profláknuté vlny co se zvedají po 50)
Áááá ještě jedna věc, pokud bude člověk brát Guggulsterony, mohou zrychlit metabolismus zpomalený dietou, takže bude moci mít víc dnů s extra low carb :) ?
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: po listopad 07, 2011 1:15 am Předmět: |
|
|
Zkoušel někdo ty nové Stackery ephedra free?
|
|
| nahoru |
|
 |
lamice27

|
Zaslal: po listopad 07, 2011 10:33 am Předmět: |
|
|
Kasli na spalovace a normalne jez,sou to penize do kanalu...jedine tak ten kofein
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po listopad 07, 2011 1:51 pm Předmět: |
|
|
| lamice27 napsal: | | Kasli na spalovace a normalne jez,sou to penize do kanalu...jedine tak ten kofein |
Vsechny ty legalni spalovace jsou vetsinou penize do kanala to mas pravdu, proto tu mame ty nelegalni, ktere funguji trochu jinak ze jo? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
lamice27

|
Zaslal: po listopad 07, 2011 1:59 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | lamice27 napsal: | | Kasli na spalovace a normalne jez,sou to penize do kanalu...jedine tak ten kofein |
Vsechny ty legalni spalovace jsou vetsinou penize do kanala to mas pravdu, proto tu mame ty nelegalni, ktere funguji trochu jinak ze jo? |
like
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: po listopad 07, 2011 4:06 pm Předmět: |
|
|
| lamice27 napsal: | | Kasli na spalovace a normalne jez,sou to penize do kanalu...jedine tak ten kofein |
+ Synefrin bych ještě dodal. Asi nejlepší kombo.
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: po listopad 07, 2011 7:57 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | lamice27 napsal: | | Kasli na spalovace a normalne jez,sou to penize do kanalu...jedine tak ten kofein |
Vsechny ty legalni spalovace jsou vetsinou penize do kanala to mas pravdu, proto tu mame ty nelegalni, ktere funguji trochu jinak ze jo? |
Aspoň nějaká kloudná rada
|
|
| nahoru |
|
 |
Da Es

|
Zaslal: po listopad 21, 2011 11:25 am Předmět: |
|
|
[quote="RavenStalker"]Chci se zeptat na váš názor ohledně použití spalovače při vlnách.
Jestli máš na mysli dny s nejvyšším příjmem sach., tak já beru stejně jako v dny bez sach. Dávkování si upravuji jen dle toho, zda jdu na trénink nebo ne.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Agrezz ® | ExtrifitMaximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita! 699 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|