|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
attack
|
Zaslal: so září 03, 2011 6:34 pm Předmět: kolo |
|
|
ahoj mám takový dotaz chtěl sem se optat rád totiž jezdím na kole a to každej.
Mám celkem problémi nabírat váhu takže sem za každej gram rád,ale někdo mi říkal že se spíše na kole hubne tak se chci zeptat jestli je tomu opravdu tak či nikoliv moje váha je opravdu hodně špatná 57kg 20 let :D tak bych potřeboval vědět zda kolo omezit a nebo je to spíše k mému dobru ještě sem zaslechl i takové spekulace že když snim něco a pak jdu na kolo tak že to zase všechno spálim a tím pádem nemám v sobě nic :) díky za odpovědi :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
masternay
|
Zaslal: so září 03, 2011 6:55 pm Předmět: |
|
|
Začni víc žrát :) Pokud si myslíš že žereš hodně, věř tomu že je to málo.
EDIT: kolem zvyšuješ svůj energetický výdej.Takže ano, když nebudeš jezdit na kole budeš potřebovat míň žrádla aby jsi nabral.
|
|
| nahoru |
|
 |
RAT

|
Zaslal: so září 03, 2011 7:24 pm Předmět: |
|
|
Problémy ektomorfů typu "mám problém nabrat váhu" mě dohání k šílenství a vyvolávají ve mě touhu zakroutit přírodě pořádně krkem zato, jak líným mě obdařila metabolizmem! Dobře - můj názor - jestli chceš nabírat svaly, vykašli se teď na aerobku, kvalitně se stravuj v dostatečným množství a aerobku nech až na rýsovačku, ať tělo pořádně šokuješ. Pokud je pravda to co píšeš, stejně pravděpodobně moc tuku nabírat nebudeš... _________________ When you repeat a mistake, it´s not a mistake anymore. It´s a decision...
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: so září 03, 2011 7:56 pm Předmět: |
|
|
kolik km za den najedeš a v jakém tempu ? _________________ nevzdávám se
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so září 03, 2011 8:02 pm Předmět: |
|
|
| RAT napsal: | | Problémy ektomorfů typu "mám problém nabrat váhu" mě dohání k šílenství a vyvolávají ve mě touhu zakroutit přírodě pořádně krkem zato, jak líným mě obdařila metabolizmem! Dobře - můj názor - jestli chceš nabírat svaly, vykašli se teď na aerobku, kvalitně se stravuj v dostatečným množství a aerobku nech až na rýsovačku, ať tělo pořádně šokuješ. Pokud je pravda to co píšeš, stejně pravděpodobně moc tuku nabírat nebudeš... |
Ja si zase predstavuju, jake by to krasne bylo nemuset se omezovat v jidle a jist si co chci, kdy chci a hlavne kolik chci a ne magorit pul dne v posilovne, abych se pak mohl s klidnym svedomim najist _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
marcos23
|
Zaslal: so září 03, 2011 8:02 pm Předmět: |
|
|
potřebuješ do těla dostat hlavně sachry...jez hodně rýži. Sněs, kromě jiného, denně dva balíky rýže a uvidíš jak to půjde rychle nahoru (alespon ze začátku). Jo a kolo bych úplně vynechal. Vím o čem mluvím, taky jsem měl ještě před dvěma lety 60 kg.
|
|
| nahoru |
|
 |
attack
|
Zaslal: so září 03, 2011 8:09 pm Předmět: |
|
|
já jezím podle toho jak se mi che takže je to ruzný 10-20km deně minimálně tak 5km
|
|
| nahoru |
|
 |
RAT

|
Zaslal: so září 03, 2011 8:25 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
attack
|
Zaslal: so září 03, 2011 8:30 pm Předmět: |
|
|
v pohodě :D chápu vás taky to nemám jednoduchý :D
|
|
| nahoru |
|
 |
RAT

|
|
| nahoru |
|
 |
attack
|
Zaslal: so září 03, 2011 8:50 pm Předmět: |
|
|
já i kdybych sežral 3 tabule čokolády tak je to jedno páč se nic nestane :D nenaberu anhi když nevim co bych dělal a jedl a nic prostě tak kde je tady ta spravedlnost ? :D
|
|
| nahoru |
|
 |
RAT

|
|
| nahoru |
|
 |
attack
|
Zaslal: so září 03, 2011 9:34 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
masternay
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: so září 03, 2011 9:41 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | RAT napsal: | | Problémy ektomorfů typu "mám problém nabrat váhu" mě dohání k šílenství a vyvolávají ve mě touhu zakroutit přírodě pořádně krkem zato, jak líným mě obdařila metabolizmem! Dobře - můj názor - jestli chceš nabírat svaly, vykašli se teď na aerobku, kvalitně se stravuj v dostatečným množství a aerobku nech až na rýsovačku, ať tělo pořádně šokuješ. Pokud je pravda to co píšeš, stejně pravděpodobně moc tuku nabírat nebudeš... |
Ja si zase predstavuju, jake by to krasne bylo nemuset se omezovat v jidle a jist si co chci, kdy chci a hlavne kolik chci a ne magorit pul dne v posilovne, abych se pak mohl s klidnym svedomim najist |
presne
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|