| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Majesty

|
Zaslal: so září 03, 2011 9:47 pm Předmět: |
|
|
Nejezdi na kole nebo vic zer.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
madball

|
Zaslal: so září 03, 2011 9:57 pm Předmět: |
|
|
Zkus do sebe dostat 400g sachrů denně a řekl bych, že nebudeš mít problém s nabíráním. Pokud přibírat nebudeš tak něco ještě přidej. Pro představu to je 550g rýže nebo 2kg brambor nebo 550g těstovin nebo 700g pečiva nebo 600g vloček.
Jinak souhlas s masternay.
Taky jsem spíš ektomorf. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
attack
|
Zaslal: so září 03, 2011 10:01 pm Předmět: |
|
|
díky cením si každé rady ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
RAT

|
Zaslal: ne září 04, 2011 9:05 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: so červen 09, 2012 2:00 pm Předmět: |
|
|
Je ram na kolo velikosti 17 palcu pro dospeleho cloveka? merim 184 cm a mam moznost kopit ram ktery je v akci, ale bojim se aby to nebylo male, vim ze jsou i velkosti 21 atd..
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: so červen 09, 2012 4:33 pm Předmět: |
|
|
Na tebe to je rozhodně malý .... koukni třeba sem .... http://www.author.cz/kola/2012/mystic-2012/ .... ty potřebuješ 19 nebo 20, i 21 by se dalo. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: so červen 09, 2012 4:50 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Reichenberk

|
Zaslal: so červen 09, 2012 4:57 pm Předmět: |
|
|
To vypadá na sjezdové kolo - s tím počítáš? A co na to navěsíš? Menší rám mít můžeš ale nejdřív si to někde vyzkoušej, jestli ti sedne.
EDIT: Beru zpět - podíval jsem se na to zblízka a není to laciné sjezdové kolo, je to laciné odpružené kolo s laciným tlumičem. Co od toho čekáš?
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: ne červen 10, 2012 11:06 am Předmět: |
|
|
vubec nic, nejsem zadny biker, jen se me ten ram libi vzhledove + cena
|
|
| nahoru |
|
 |
Reichenberk

|
Zaslal: ne červen 10, 2012 12:32 pm Předmět: |
|
|
Pak bych do toho nešel. Ten tlumič musíš stejně koupit jiný, tedy funkční, otázkou jsou rozměry komponentů co bys tam přenášel ze současného kola - osa, hlavové složení, sedlovka. Vidlice co máš si s tím zadním odpružením nemusí rozumět. Taky něco dáš za bovdeny, hadice ke kotoučovkám - pár dalších komponent budeš určitě měnit - to nebude zadarmo. To že je rám kratší zas tak nevadí, důležité je jaké jsou jeho celkové rozměry - rozdíl v délce posedu může být jen dva centimetry u dvou sousedících velikostí, to se dá kompenzovat představcem, zámkem sedlovky. Ale nemusí se to taky podařit - bez vyzkoušení bych do toho opravdu nešel, i když je to zdánlivě levné.
|
|
| nahoru |
|
 |
FatMan
|
Zaslal: ne červen 10, 2012 8:24 pm Předmět: |
|
|
Puvodni dotaz je rok stary, ale neda mi to se nevyjadrit. Na kole jsem jezdil cca 3000km/rok. Jedna jizda 20-70km, vetsinou cca 30. Jezdil jsem podle tepu do 145 a nezhubl jsem ani hovno. Takze z meho pohledu se na kole nehubne :) A pokud nekdo napise ze vazi 57kg.... to uz je na zabiti! :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Vidlák
|
Zaslal: ne červen 10, 2012 8:53 pm Předmět: |
|
|
| FatMan napsal: | | Puvodni dotaz je rok stary, ale neda mi to se nevyjadrit. Na kole jsem jezdil cca 3000km/rok. Jedna jizda 20-70km, vetsinou cca 30. Jezdil jsem podle tepu do 145 a nezhubl jsem ani hovno. Takze z meho pohledu se na kole nehubne :) A pokud nekdo napise ze vazi 57kg.... to uz je na zabiti! :) |
Na kole se nehubne? To je asi jako tvrdit, že cyklistika není sport, protože se u toho sedí na zadku. Hubnutí je přece i o tom kolik energie přijmeš a kolik ji vydáš. Já osobně na kole hubnu a myslím, že většina lidí taky. Problém bych hledal trochu jinde
|
|
| nahoru |
|
 |
FatMan
|
Zaslal: ne červen 10, 2012 10:06 pm Předmět: |
|
|
A vsiml sis toho smajliku? :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Reichenberk

|
Zaslal: po červen 11, 2012 5:25 am Předmět: |
|
|
Jak nezhubnout na kole? Způsob hubnutí pomocí kola je jeden z nejjednoduších, nejsrozumitelnějších a nejsnáze proveditelných postupů - přesto si na tom lidi lámou zuby. Čím to může být, vždyť na to stačí základní znalosti o metabolismu tuků?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |