|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Marek Hrdý
|
Zaslal: po září 05, 2011 7:54 pm Předmět: |
|
|
Jestli jde jen o zhubnutí pasu, tak já když jsem cvičil jen kvůli tomuhle účelu, dostal jsem se na obvod 57cm a žádné velké diety nebylo zapotřebí. Stačilo vyřadit tuky jako máslo, margaríny, čokoládu... A pak už jen nekonečný série všeho možnýho co na břicho existuje, ale dneska už bych to nedělal.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CIZO

|
Zaslal: po září 05, 2011 7:57 pm Předmět: |
|
|
Asi jsi se upsal. Nebo jsi takhle dietil v deseti letech? :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: po září 05, 2011 7:59 pm Předmět: |
|
|
| Marek Hrdý napsal: | | A pak už jen nekonečný série všeho možnýho co na břicho existuje, ale dneska už bych to nedělal. |
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
|
| nahoru |
|
 |
Marek Hrdý
|
Zaslal: po září 05, 2011 8:34 pm Předmět: |
|
|
Bude mi 21 a měřím 190cm. Tohle bylo asi před 6 lety a vážně jsem měl 57 v pase při výšce něco kolem 180. Dneska mám v pase něco kolem 61, ale už to drží tak nějak samo bez většího úsilí.
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: po září 05, 2011 8:39 pm Předmět: |
|
|
Tak to teda musíš vypadat jako z koncentráku.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po září 05, 2011 8:41 pm Předmět: |
|
|
Proboha kolik vážíš? 60 kilo? _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Marek Hrdý
|
Zaslal: po září 05, 2011 8:57 pm Předmět: |
|
|
Kolem 60kg, já dělám ještě jezdectví, takže je to žádoucí, ale ty předsudky mě hodně štvou. Když si třeba většina lidí myslí, že nemůžu mít dobrou fyzičku a přitom většina z nich neuběhne ani čtvrtku toho co já a na páku (kterou mám vážně rád) si bez problému dám 120 kilový frajery. Jejich kecy mě pak vždycky dostanou, že kdyby je zrovna nebolel loket atd... Ale že si na to všichni vzpomenou až potom.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: po září 05, 2011 9:00 pm Předmět: |
|
|
60kg vs 120kg na páce. No jestli to nebylo 120kg rosolu, tak se tomu opravdu velmi špatně věří.
|
|
| nahoru |
|
 |
Marek Hrdý
|
Zaslal: po září 05, 2011 9:01 pm Předmět: |
|
|
A to jsou ty předsudky...
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: po září 05, 2011 9:03 pm Předmět: |
|
|
Takže ty máš na 190 cm 60kg a porážíš 120kg chlapy na páce jo? při týhle výšce na sobě nemůžeš mít vůbec žádný svaly, takže ti to nevěřím...
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po září 05, 2011 9:05 pm Předmět: |
|
|
Já bych i věřil že se 60 kilama na páce porazíš někoho, kdo váží i dvakrát tolik, ale to opravdu je možné jen v případě, že dotyčný má tak tak 40% podkožního tuku a v životě nevyvíjel kromě chůze žádnou fyzickou aktivitu :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Marek Hrdý
|
Zaslal: po září 05, 2011 9:09 pm Předmět: |
|
|
Já taky netvrdím že porazím všechny, ale prostě tak v 80% vyhrávám, ale je pravda, že kdo páku trénuje a soupeří s někým, kdo si jí dá jednou za rok, potom nemá až tak objektivní srovnání.
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: po září 05, 2011 9:11 pm Předmět: |
|
|
Ale páka přece není žádné adekvátní měřítko nějaké síly.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|