|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: ne září 04, 2011 2:58 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | :D úchyl a kozy a biceps |
ani ne, na zada jsem vetsi :) touhle je nouzovka. protoze nic jineho na kozy nemuzu, normalne bych tak necvicil nebo jen opravdu vyjmecne jako nejaky shocking. A ten bicak jsem si chtel dnes taky trochu osolit at to neni porad to same :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MAST3R

|
Zaslal: ne září 04, 2011 3:16 pm Předmět: |
|
|
Ty voe to by mě zajímovalo, kdyby si jel první sérku na tom MP a někdo by přišel a zeptal by se kolik toho ještě máš a ty: Ještě 41 sérii + pár hlavou dolu, jak by se dotyčnej tvářil. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne září 04, 2011 3:33 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | Ty voe to by mě zajímovalo, kdyby si jel první sérku na tom MP a někdo by přišel a zeptal by se kolik toho ještě máš a ty: Ještě 41 sérii + pár hlavou dolu, jak by se dotyčnej tvářil. |
to me taky. Staci kdyz reknu "jeste tak 6 serii" a uz se jim to zda moc :)
minule, kdyz jsem to dojel a borec se me zeptal, jestli uz koncim a ja rekl, jo, 30 serii stacilo, tak se asi minutu smal, dnes tam byl zase, vim ze tam chtel jit, protoze uz znam jeho treninkovy plan a poradi cviku, ale asi tusil, ze to nebude tak honem, tak se ani radeji neptal a smrdlal to na peck decku a podobne, ale az jsem skoncil, tak tam vlitl jak raketa :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
Zaslal: po září 05, 2011 8:16 pm Předmět: |
|
|
MAST3R:
Celkem sem vyprsknul smichy :) "prosím tě kolik toho jedeš" no ještě 41 seríí, aha tak já jdu dom "
Není tady dneska Draper, super zacvíčíme si
Drapere, tohle je už na odbornou pomoc, ale druhej takovej magor, už nikde není
|
|
| nahoru |
|
 |
gObla
|
Zaslal: po září 05, 2011 9:49 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st září 07, 2011 9:41 am Předmět: |
|
|
Uz mam po operaci, patellu mne uvolnili a vycistili a jeste jako bonus jsem mel zlomenej meniskus, o cemz jsem nevel, ale coz mohla byt pricina toho, ze se koleno za posledni cca pul rok zhorsovalo.Ted asi 3 dny nedoslapovat, pak cca tyden-10 dni s holema a pak rehabilitace, zatim mam dovolenou jen izometrii. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st září 07, 2011 9:46 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: st září 07, 2011 9:59 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Uz mam po operaci, patellu mne uvolnili a vycistili a jeste jako bonus jsem mel zlomenej meniskus, o cemz jsem nevel, ale coz mohla byt pricina toho, ze se koleno za posledni cca pul rok zhorsovalo.Ted asi 3 dny nedoslapovat, pak cca tyden-10 dni s holema a pak rehabilitace, zatim mam dovolenou jen izometrii. |
To to trvalo. Ty odklady nadělaly víc škody než samotný úraz. Tak hlavně piánko, piánko...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st září 07, 2011 10:47 am Předmět: |
|
|
Ja vim, pianko.... :)
To bude ale sileny peklo to nic nedelani
ted nevim, co s tim loktem, tem mam totiz totalne v pi** a silene me to omezuje i pri chuzi s fr. holema _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: st září 07, 2011 10:59 am Předmět: |
|
|
Co s tím máš, něco sem tu zachytil ale nic konkrétního.
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: st září 07, 2011 11:00 am Předmět: |
|
|
taky mam neco utrzene u loktu a jestli s tim nic nezacnu delat, tak se to driv nebo pozdeji u nejakeho cviku utrhne uplne. Premejslim nad timhle, ale zrovna levny to neni... Myslim, ze tohle podstoupil aj Tomas Bures s tema kolenama, by me zajimalo jestli mu to pomohlo.
http://www.lecbaplazmou.cz/
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st září 07, 2011 11:07 am Předmět: |
|
|
Tezko ti to popisu. Asi pred 14 dny to zacalo bolet pri jakychkoliv tlacich, pak uz jsem mohl jen na MP s lehkou vahou a bandazi i tak to bylo citit. Loket je o dost vetsi nez ten druhy, bolest je docela ostra, ruku zdaleka nepropnu, nesundam si tricko atd (proste bezne cinnosti, ktere vyzaduji vyraznejsi pohyb ruky), ta chuze s holema je taky trochu problem... tohle ti asi moc nerekne. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: st září 07, 2011 11:15 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: st září 07, 2011 11:24 am Předmět: |
|
|
tak jestli to mas natekle, tak to bude zanet ne ? To nebude nejaka natrzena slacha nebo neco. Ted kdyz davas do kupy koleno, tak dej do kupy aj loket at to mas zaraz :)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st září 07, 2011 11:30 am Předmět: |
|
|
Dej se do kupy drejpe =) Přece mě nenecháš cvičit samotnýho
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|