|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Moocha

|
Zaslal: út září 06, 2011 6:15 am Předmět: |
|
|
Extrifit 80 čoko ve vločkách nic moc, ale dá se to. Lepší jsou samotný se lžičkou cukru.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út září 06, 2011 8:19 am Předmět: |
|
|
| Fexory napsal: | Tak sem pořídil to nový MyoFusion příchuť-čoko butter a je to uplně parádní (vůbec nepění, je krémovej a nezanechává žádný hrudky) jeden ztěch lepších proteinu co sem zatím měl, ve sve cenové kategorii nemá co se chuti týče u mě konkurenci. Postupně vyzkouším i ostatní příchutě. |
Taky jsem si před měsícem zhruba koupil MyoFusion banán, a už je na dně , fakt moc dobrej protein, moc nepění a dobře se šejkuje, můžu doporučit. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
PavelV

|
Zaslal: út září 06, 2011 1:31 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | Já vim, že se dneska dějou všelijaký věci, ale tohle by přece nemohlo nikdy projít. |
Drtivá většina NO produktů z USA odporuje směrnicím EU, takže jak vidíš, projít může všechno.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: út září 06, 2011 1:35 pm Předmět: |
|
|
| PavelV napsal: | | Moocha napsal: | | Já vim, že se dneska dějou všelijaký věci, ale tohle by přece nemohlo nikdy projít. |
Drtivá většina NO produktů z USA odporuje směrnicím EU, takže jak vidíš, projít může všechno. |
Prostě nemůžou namíchat mouku s cukrem a prodávat to za protein.. To prostě nejde. To je jako kdybych přesypal tictacy do krabičky se silným pánem na obalu a šel na trh
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: út září 06, 2011 1:45 pm Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | | no me to takhle bylo receny, ze myofusion neni to co se prodava v USA a kdyz to je u myofusionu, tak to pak tady je teda kazda usa znacka fejk nebo ja nevim... |
poznam importera pre europu (Gaspari Nutrition),su z UK a ti predavaju originaly.Alebo co si myslel? _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
PavelV

|
Zaslal: út září 06, 2011 1:56 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | PavelV napsal: | | Moocha napsal: | | Já vim, že se dneska dějou všelijaký věci, ale tohle by přece nemohlo nikdy projít. |
Drtivá většina NO produktů z USA odporuje směrnicím EU, takže jak vidíš, projít může všechno. |
Prostě nemůžou namíchat mouku s cukrem a prodávat to za protein.. To prostě nejde. To je jako kdybych přesypal tictacy do krabičky se silným pánem na obalu a šel na trh |
Proč ne? Pokud nepodáš stížnost na potravinářskou inspekci, tak se tím nikdo zabývat nebude. Tictacy v krabičce se silným pánem poznáš, u proteinů je to horší.
|
|
| nahoru |
|
 |
masternay
|
Zaslal: ne září 11, 2011 7:16 pm Předmět: |
|
|
Můžu doporučit 66% protein od FA (Fitness Authority). Mám malina-čokoláda a chutově dobrý  je tam více cejtit malina, ale fakt luxusní příchuť. Myslím že se dá sehnat kolem 750,- Kč.Dělaj myslím i pistácii jako příchuť, tu bych rád jednou zkusil.
|
|
| nahoru |
|
 |
eschaia

|
Zaslal: ne září 11, 2011 9:09 pm Předmět: |
|
|
masternay: tak počkej až budeš v půlce pixle, tuto příchuť jsem měl taky. Na začátku jsem si liboval jak je to super příchu´t a v půlce jsem z toho málem už blil.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po září 12, 2011 8:23 pm Předmět: |
|
|
Doporučte nějaký kvalitní, chutný (ano, každý má jiné chutě, ale i tak mě to zajímá), ne moc drahý protein, ať má na výběř příchuť čoko, a ne Myofusin - Whey Core - Pharma Blend.
Díky _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: po září 12, 2011 8:28 pm Předmět: |
|
|
zkus cokoliv od Smartlabs, jejich čokoláda s holandským kakaem nemá konkurenci.
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: po září 12, 2011 9:27 pm Předmět: |
|
|
je fakt, že Smartlabs je v mlíku fakt vynikající, ale na druhou stranu s vodou se ta chuť ztratí a právě s vodou mi daleko víc chutnal Extrifit (80)..
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po září 12, 2011 10:34 pm Předmět: |
|
|
Já ten smartlabs nemůžu na ronniem najít  a ani vyhledávač ne. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: po září 12, 2011 10:38 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | Já ten smartlabs nemůžu na ronniem najít a ani vyhledávač ne. |
to bude asi tim, ze tady v e-shopu není , vygoogli si jejich e-shop.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po září 12, 2011 10:40 pm Předmět: |
|
|
| AniCitronAniBanan napsal: | | Frozz. napsal: | Já ten smartlabs nemůžu na ronniem najít a ani vyhledávač ne. |
to bude asi tim, ze tady v e-shopu není , vygoogli si jejich e-shop. |
Tak jasně, to mi asi taky došlo, ale když se ptám na ronniem, tak chci asi protein od ronnieho, nikde jinde nenakupuju.
Takže další tip na protein viz. výše, ale který se dá koupit u ronnieho? _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
Zaslal: po září 12, 2011 10:44 pm Předmět: |
|
|
Champion nebo Combat. _________________ "To mi rve koule"
Eric Cartman
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|