PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 289, 290, 291 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Moocha

PříspěvekZaslal: út září 06, 2011 6:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Extrifit 80 čoko ve vločkách nic moc, ale dá se to. Lepší jsou samotný se lžičkou cukru.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Frozz.

PříspěvekZaslal: út září 06, 2011 8:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Fexory napsal:
Tak sem pořídil to nový MyoFusion příchuť-čoko butter a je to uplně parádní (vůbec nepění, je krémovej a nezanechává žádný hrudky) jeden ztěch lepších proteinu co sem zatím měl, ve sve cenové kategorii nemá co se chuti týče u mě konkurenci. Postupně vyzkouším i ostatní příchutě.

Taky jsem si před měsícem zhruba koupil MyoFusion banán, a už je na dně , fakt moc dobrej protein, moc nepění a dobře se šejkuje, můžu doporučit.
PavelV

PříspěvekZaslal: út září 06, 2011 1:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
Já vim, že se dneska dějou všelijaký věci, ale tohle by přece nemohlo nikdy projít.

Drtivá většina NO produktů z USA odporuje směrnicím EU, takže jak vidíš, projít může všechno.
Moocha

PříspěvekZaslal: út září 06, 2011 1:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

PavelV napsal:
Moocha napsal:
Já vim, že se dneska dějou všelijaký věci, ale tohle by přece nemohlo nikdy projít.

Drtivá většina NO produktů z USA odporuje směrnicím EU, takže jak vidíš, projít může všechno.

Prostě nemůžou namíchat mouku s cukrem a prodávat to za protein.. To prostě nejde. To je jako kdybych přesypal tictacy do krabičky se silným pánem na obalu a šel na trh
Petey

PříspěvekZaslal: út září 06, 2011 1:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hovnival napsal:
no me to takhle bylo receny, ze myofusion neni to co se prodava v USA a kdyz to je u myofusionu, tak to pak tady je teda kazda usa znacka fejk nebo ja nevim...

poznam importera pre europu (Gaspari Nutrition),su z UK a ti predavaju originaly.Alebo co si myslel?
PavelV

PříspěvekZaslal: út září 06, 2011 1:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
PavelV napsal:
Moocha napsal:

Prostě nemůžou namíchat mouku s cukrem a prodávat to za protein.. To prostě nejde. To je jako kdybych přesypal tictacy do krabičky se silným pánem na obalu a šel na trh

Proč ne? Pokud nepodáš stížnost na potravinářskou inspekci, tak se tím nikdo zabývat nebude. Tictacy v krabičce se silným pánem poznáš, u proteinů je to horší.
masternay

PříspěvekZaslal: ne září 11, 2011 7:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Můžu doporučit 66% protein od FA (Fitness Authority). Mám malina-čokoláda a chutově dobrý je tam více cejtit malina, ale fakt luxusní příchuť. Myslím že se dá sehnat kolem 750,- Kč.Dělaj myslím i pistácii jako příchuť, tu bych rád jednou zkusil.
eschaia

PříspěvekZaslal: ne září 11, 2011 9:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

masternay: tak počkej až budeš v půlce pixle, tuto příchuť jsem měl taky. Na začátku jsem si liboval jak je to super příchu´t a v půlce jsem z toho málem už blil.
Frozz.

PříspěvekZaslal: po září 12, 2011 8:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Doporučte nějaký kvalitní, chutný (ano, každý má jiné chutě, ale i tak mě to zajímá), ne moc drahý protein, ať má na výběř příchuť čoko, a ne Myofusin - Whey Core - Pharma Blend.

Díky
ShawnRay

PříspěvekZaslal: po září 12, 2011 8:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zkus cokoliv od Smartlabs, jejich čokoláda s holandským kakaem nemá konkurenci.
blazen

PříspěvekZaslal: po září 12, 2011 9:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

je fakt, že Smartlabs je v mlíku fakt vynikající, ale na druhou stranu s vodou se ta chuť ztratí a právě s vodou mi daleko víc chutnal Extrifit (80)..
Frozz.

PříspěvekZaslal: po září 12, 2011 10:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já ten smartlabs nemůžu na ronniem najít a ani vyhledávač ne.
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: po září 12, 2011 10:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:

to bude asi tim, ze tady v e-shopu není , vygoogli si jejich e-shop.
Frozz.

PříspěvekZaslal: po září 12, 2011 10:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AniCitronAniBanan napsal:
Frozz. napsal:

to bude asi tim, ze tady v e-shopu není , vygoogli si jejich e-shop.

Tak jasně, to mi asi taky došlo, ale když se ptám na ronniem, tak chci asi protein od ronnieho, nikde jinde nenakupuju.

Takže další tip na protein viz. výše, ale který se dá koupit u ronnieho?
Johny HaRd

PříspěvekZaslal: po září 12, 2011 10:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Champion nebo Combat.

Eric Cartman
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 289, 290, 291 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: