|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
koudy.

|
Zaslal: so srpen 27, 2011 7:50 am Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | | kdyz mas takove potize s tema zadama a nemas v planu bejt nejakej zavodni kulturista, tak proc proste nevynechavas cviky, kde je velkej tlak na ty zada ? Aj bez pritahu a Mrtvol se daj vymakat perfektni zada, se podivej na Rockela, ten jezdi s volnou vahou 2x za rok :)) |
po rovnání zad to vypadalo, že jsou problémy definitivně fuč .. tak jsem to zkusil .. a až doteď to drželo .. cejtil jsem se skvěle. Teď to bude zase klasicky .. kladky, shyby, opěrky .. achjo
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
koudy.

|
Zaslal: so srpen 27, 2011 7:54 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | A co to presne bylo, plotenka? Ty jsi byl mimo trenink dost dlouho ze? Snad to nebude tak hrozne, kazdopadne je to skoda zrovna ted, protoze bylo videt, jak jsi do toho zazranej a jak te to strasne bavi. |
jednou mě to bolelo 7 měsíců ... jj, teď mě to teda štve pořádně. Oni zase nevědí, co to je. Fyzioterapeutka se dost zhrozila, říkala, že to neni vůbec dobrý .. zkoušela všechno možný a neví co s tím. Tak mi dali v nemocnici injekci, prášky na uvolnění a dneska sem si po ránu dokázal po 20ti minutách nasadit i ponožky.
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: so srpen 27, 2011 8:41 am Předmět: |
|
|
je me jasny, ze bez zakladnich cviku to neni ono a clovek chce proste drtit MT, Drepy atd... Ale v tvojim pripade je potreba si uvedomit jestli ti to za to stoji, bejt v tak mladem veku zkryplenej ? Ono se totiz muze stat, ze se to zase bude zdat ''OK'' pak zase zacnes jezdit zakladni cviky a pak se ti tam zase neco dojebe, ale uz se to neda do kupy a budes rad, kdyz si zavazes tkanicky, natoz abys cvicil s cinkama... Ver me, ze na postave to stejne nepoznas za dalsich 5 let, jestli si jezdil pritahy s VC nebo pritahy s oporou hrudniku. Je to hodne o egu, jo ted si du dat ty poradny pritahy s VC a stroj necham holkam a chcipakum... Muzes drtit aspon tlaky s volnyma vahama atd... Treba pro me je stejne nejlepsi pritahovej cvik oprenej o lavicku s jednoruckama. Pritahy VC nejezdim uz vubec.
|
|
| nahoru |
|
 |
Whiter
|
Zaslal: so srpen 27, 2011 9:58 am Předmět: |
|
|
Koudy, ty zada nepodcenuj. Byl jsi na CT?
Ja jsem si zada poranil na tydennim sluzebnim vycviku - 4 tydny jsem lezel v bolestech doma (obvodak mi rekl, ze mam namozenou bederni pater). Stav se nelepsil, tupa bolest do prave nohy, nemohl jsem sedet, spatne jsem chodil. Nakonec jsem se odhodlal jit k neurologovi, ten me poslal na CT (rentgen nic neodhalil) - ikdyz jsem podvedome tusil, ze to dobre nedopadne. No, diagnostikovali mi vyhrez plotynky mezi obratli L5 S1. Zatim to na operaci neni, ale alespon se s tim zaclo neco delat - ortoped, fyzioterapeut, serie infuzi. Bolest castecne zmizela, uz chodim. Zatim nevim, jestli se budu moct vratit do prace. S cvicenim mam zatim utrum.
Takze nepodcenuj, at vis, na cem jsi. Ja si taky nepripoustel, ze me neco takoveho muze potkat a to mi jeste nebylo 30.
|
|
| nahoru |
|
 |
koudy.

|
|
| nahoru |
|
 |
koudy.

|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: út září 06, 2011 3:18 pm Předmět: |
|
|
hm doufam, ze ses ponaucenej a nebudes to znova pokouset, to za to opravdu nestoji... Ver tomu, ze aj bez drepu, mrtvol a pritahu muzes vymakat perfektni postavu :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Whiter
|
Zaslal: út září 06, 2011 3:32 pm Předmět: |
|
|
No, kapačky tě zbaví bolestí, ale nevyřeší příčinu. Máš už nějakou diagnózu?
Já už začínám zlehka cvičit, ale opravdu opatrně. Samozřejmě vynechávám úplně MT, dřepy, přemístění, trhy atd., ale stav se pomalu lepší. Dávám si pozor a jak mi řekl lékař - musíš si sám zkusit, co půjde a co ne. Několikrát denně cvičím břišní svaly (šikmé), což mě naučil fyzioterapeut a pomáhá to. Takže hlavně pomalu a nevzdávat se
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: út září 06, 2011 3:35 pm Předmět: |
|
|
| koudy. napsal: | | prášků na uvolnění svalů .. |
Sirdalud? Jestli jo, tak to s tím nepitím alkoholu v době užívání ber vážně
|
|
| nahoru |
|
 |
koudy.

|
Zaslal: út září 06, 2011 5:13 pm Předmět: |
|
|
děkuji lékařskému týmu čtenářů za analýzu ... myslím, že sám nejlíp vim, co můžu a co ne  pár let se v tomhle oboru pohybuju a svoje tělo znám asi líp než kdo jiný  a to včetně bejvalek  Teď to vypadalo na natržený nějaký drobný sval kolem páteře - obranná reakce těla samozřejmě masivní spazmus zabraňující dalšímu poškození .. a já jsem to dopičoval tím, že jsem ho nechal na grilovačce trochu prochladnout. S touhle mojí teorií lékaři poměrně souhlasili a označili ji za pravděpodobnou, protože bolest nevystřelovala do nohou atd .. a tak to na plotýnku atd nevypadalo a nevypadá. Takže asi tak .. každopádně moje páteř neni dokonalá a budu jí v budoucnu trochu víc šetřit .. nevidim v tom zásadní problém.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
koudy.

|
Zaslal: út září 06, 2011 9:55 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | koudy. napsal: | myslím, že sám nejlíp vim, co můžu a co ne pár let se v tomhle oboru pohybuju a svoje tělo znám asi líp než kdo jiný. | to jsi ale rychle obrátil. Ještě před týdnem jsi tu fňukal a teď jsi chytrej jak rádio. Protože se ti to stalo už minimálně potřetí, tak si vůbec nemyslím, že dokážeš svému tělu alespoň naslouchat. Tvoje všeobecné teorie o lineárním nabírání taky nevydrží déle, než měsíc
Chtělo by se trochu chytit za nos než dělat machra. Nemáš totiž z čeho machrovat, cvičit pár tejdnů a pak hovno umí každej. |
dobře ty chce to trochu odvahy tohle napsat, toho si cenim. Byla to v podstatě reakce na Hovnivála, kterej mi tluče furt do hlavy, že i bez přítahů atd jdou vybudovat velký záda .. což je samozřejmě pravda a myslím, že to po 11 letech zajímání se o kulturistiku vím taky (i když vím, že to myslel dobře .. stejně jako Whiter) a nebo že bych si neměl zahrávat se zádama (Whiter). Jde o to, že potom, co se mi to stalo podruhý jsem vynechal cviky s extrémním zatížením na páteř (přítahy, mrtvoly, dřepy) a cvičil jsem úspěšně několik let zase bez zranění. Potom přišlo na řadu rovnání zad přes konečník, kde mě slavná fyzioterapeutka přesvědčila o tom, že ty blokace byly způsobený posunutou kostrčí.. Takže jsem zase začal cvičit ty těžké cviky, které jsem předtím vynechal .. když jsem naslouchal tělu . To vydrželo jenom omezenou dobu a vrátilo se něco stejného nebo podobného .. těžko říct. Jiné to bylo v tom, že to vystřelilo zezačátku do pravé strany .. to snad předtím nebylo. Takže to zranění je způsobený tím, že jsem se vrátil k tomu, co jsem si předtím instinktivně zakázal. Nemám už zájem to znovu pokoušet .. ale teď to prostě mělo hlavu a patu to zkusit a věřil jsem tomu. Po tom rovnání se tělo skutečně uvolní uplně jinak. No a jinak o lineárním nabírání váhy tady snad nepadla zmínka .. dal jsem si tu poměrně solidní cíl o nabrání na 100kg do konce prázdnin a to jsem splnil. Netlachal jsem tu žádný nesmysly a dokázal solidně a rychle přibrat vlastním instinktivním tréninkem. Chtěl jsem tím vším říct, že jsem rád za všechny reakce v logu, jenom nemusí být mířený tak, jako kdybych se chtěl vyrakvit a nevěděl nic o svém těle. Mam 11 let praxe, trenérskou školu, vlastní fitko a něco jsem už o tomhle sportu přečetl Pokud jsem někoho naprdnul, tak se mu omlouvám, ale po týdnu v nemocnici asi nemám ještě nejlepší náladu, zvlášť, když člověk odchází do špitálu ve své skvělé formě a má ze sebe po dlouhé době radost.
|
|
| nahoru |
|
 |
koudy.

|
Zaslal: út září 06, 2011 9:59 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | koudy. napsal: | | prášků na uvolnění svalů .. |
Sirdalud? Jestli jo, tak to s tím nepitím alkoholu v době užívání ber vážně |
měl jsi pak taneční náladu ?
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: út září 06, 2011 11:47 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | koudy. napsal: | myslím, že sám nejlíp vim, co můžu a co ne pár let se v tomhle oboru pohybuju a svoje tělo znám asi líp než kdo jiný. | to jsi ale rychle obrátil. Ještě před týdnem jsi tu fňukal a teď jsi chytrej jak rádio. Protože se ti to stalo už minimálně potřetí, tak si vůbec nemyslím, že dokážeš svému tělu alespoň naslouchat. Tvoje všeobecné teorie o lineárním nabírání taky nevydrží déle, než měsíc
Chtělo by se trochu chytit za nos než dělat machra. Nemáš totiž z čeho machrovat, cvičit pár tejdnů a pak hovno umí každej. |
Daymoone myslím si, že ta ''kritika'' není u tohoto uživatele na místě. Je tady mraky jiných expertů (čti kokotů), zrovna tento tomu opravdu rozumí.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|