Divnej Drejprd

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 102, 103, 104 ... 225, 226, 227  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Divnej Drejprd
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Poman

PříspěvekZaslal: st září 07, 2011 4:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tam jsou výborný,koukej jim ukázet ten loket ať se na to podívaj nebo tě tam osobně přijdu nakopat do prdele*a20*

Jinak doufám že se brzo uvidíme v Ústřici (jestli tě teda dřív nedojdu nakopat:)
Draper

PříspěvekZaslal: st září 07, 2011 4:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To bych tam jeste musel byt , ale asi jsem je vcera asi trochu nasral, kdyz jsem si "sel" 30 minut po probuzeni z narkozy sam na WC , tak me uz dnes vykoply , ale jeste predtim se mne doktor pomstil, kdyz mne vyndaval dren z kolena a to ku*va bolelo
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Arnie_one

PříspěvekZaslal: st září 07, 2011 8:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No přeju rychlé zotavení, ten dren brr, nebudu vzpominat na svou kýlu.
secret78

PříspěvekZaslal: čt září 08, 2011 7:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mne keď dávali drenáž von tak sa prišlo pozrieť celé oddelenie a zakričal som si jak lev
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: čt září 08, 2011 7:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hovnival napsal:
taky mam neco utrzene u loktu a jestli s tim nic nezacnu delat, tak se to driv nebo pozdeji u nejakeho cviku utrhne uplne. Premejslim nad timhle, ale zrovna levny to neni... Myslim, ze tohle podstoupil aj Tomas Bures s tema kolenama, by me zajimalo jestli mu to pomohlo.
http://www.lecbaplazmou.cz/

Na to se vyser, radím ti dobře. Jeden z ortopedů u kterých jsem byl s natrženým ramenem mi to vnutil. Injekce za čtyři!!!! tisíce, a snažil se mě přesvědčit, že musím jít aspoň pětkrát. Naštěstí jsem se na to po první vysral (a po pohrdlivejch komentářích ala "svaly jsou dobrý akorát tak na machrování na koupališti") a šel rovnou na operaci. Tím chci říct, že to zdaleka není takovej zázrak, jak se nám snaží namluvit. Ostatně něco v tom smyslu říkal i ten poslední, kterej mě kuchal.
Draper

PříspěvekZaslal: čt září 08, 2011 7:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jj vyndavani drenazu je prdel, zvlast kdyz ti to dela doktor co se zrovna blbe vyspal Kdyz mne to vyndavali minule, tak mne z toho vystrikl gejzir tech sracek asi 20cm do vzduchu :)
Máča

PříspěvekZaslal: čt září 08, 2011 7:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak si tady pročítám historky o drénech, tak se mě vybavilo, jak mě ho tahaly z krku a udělalo se mě krapet nevolno při té vzpomínce
RAT

PříspěvekZaslal: čt září 08, 2011 8:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Človíčku, tak koukám, že ten tvůj loket by si skoro zasloužil zvláštní anketu "co s ním". Btw. já bych taky byla za, abys to vzal z jedný vody načisto...ale zase ti do toho nechci kecat že . Tak ať jsi brzy v cajku
Draper

PříspěvekZaslal: čt září 08, 2011 8:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tos tak kdyz to rika moje spriznena duse, tak teda moznaaaa.... :D
RAT

PříspěvekZaslal: čt září 08, 2011 8:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hele nedělej si z toho čurinu nebo tě tam dotáhnu sama. A nezapomeň, že teď nemůžeš utíkat
Arnold Strong

PříspěvekZaslal: čt září 08, 2011 9:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
hovnival napsal:
taky mam neco utrzene u loktu a jestli s tim nic nezacnu delat, tak se to driv nebo pozdeji u nejakeho cviku utrhne uplne. Premejslim nad timhle, ale zrovna levny to neni... Myslim, ze tohle podstoupil aj Tomas Bures s tema kolenama, by me zajimalo jestli mu to pomohlo.
http://www.lecbaplazmou.cz/

Na to se vyser, radím ti dobře. Jeden z ortopedů u kterých jsem byl s natrženým ramenem mi to vnutil. Injekce za čtyři!!!! tisíce, a snažil se mě přesvědčit, že musím jít aspoň pětkrát. Naštěstí jsem se na to po první vysral (a po pohrdlivejch komentářích ala "svaly jsou dobrý akorát tak na machrování na koupališti") a šel rovnou na operaci. Tím chci říct, že to zdaleka není takovej zázrak, jak se nám snaží namluvit. Ostatně něco v tom smyslu říkal i ten poslední, kterej mě kuchal.

no něco jako když jsem měl natáhnutý abduktory a doktor hned máme novou rázovou vlnu to pomáhá určitě bezbolestný ale jedna stojí 600 kč a pujdete tak 5 krát aby to mělo učinnost -no moc tomu nevěřím těmhle věcem
Draper

PříspěvekZaslal: pá září 09, 2011 7:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

RAT napsal:
hele nedělej si z toho čurinu nebo tě tam dotáhnu sama. A nezapomeň, že teď nemůžeš utíkat

Hej jsem snad nejaky auto, ze me tam odtahnes nebo co ? :) Kdyz by to bylo pekne a nezne v ruckach, vis ze jsem chory ( a nejen na hlavu ), tak bych na to mozna pristoupil a pokud bys vykazovala znamky jakekoliv hrubosti, tak bych ti utekl i po jedny noze
RAT

PříspěvekZaslal: pá září 09, 2011 8:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Hej jsem snad nejaky auto, ze me tam odtahnes nebo co ? :) Kdyz by to bylo pekne a nezne v ruckach, vis ze jsem chory ( a nejen na hlavu ), tak bych na to mozna pristoupil a pokud bys vykazovala znamky jakekoliv hrubosti, tak bych ti utekl i po jedny noze

No žádnej vrak nejsi, to je fakt...ale malej už taky nee...abych tě tam vodila za ručičku To by ses nestyděl?
Draper

PříspěvekZaslal: ne září 11, 2011 11:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

11/9

superserie:
sikmy bench na MP + pritahy VC
10x10x70kg + 10x10x85kg

superserie:
bicepsovy zdvih JR v sede + uzky bench press
10x10x17,5kg + 10x10x65kg

tlaky na MP v sede pred hlavu
10x10x60kg

pritahy JR
10x10x40kg (2x)

superserie:
bicepsovy zdvih VC + tlaky na stroji v sede
10x10x40kg + 10x10x60kg

superserie:
upazovani ve stoje + predpazovani s JR
5x15x10kg + 5x15x10kg

superserie:
stahovani kladky na hrudnik + protismerky
5x12x70kg + 5x15x25kg

shazovaci serie:
bicepsovy zdvih na kladce
5x (55kgx12 + 45kgx12 + 35kgx12)

shazovaci serie:
tricepsove stahovani kladky
5x (50kgx12 + 40kgx15 + 30kgx15)

110 serii (kdybych pocital jednotlive casti u shazovacek a pritahy JR jako 20 serii, tak je to celkem 140 serii )

cas: 133 minut (14 sekund:) )

-koleno je naprosto ok, tak jsem pomalu zacal. Zacal jsem vlastne uz vcera , ale zpetne to psat nebudu. Vcera byl ten samy trenink jako dnes jen u nekterych cviku o neco mensi vahy. Ted budu cvicit takto tzn. lehke vahy minimalni pauzy a budu si merit cas. Dnes 110 respektive 140 serii za 133 minut,opravdu jsem odpocival jen minimalne a lilo ze me neskutecne, ale mel jsem strasne moc energie, ze bych klidne cvicil dal, i presto ze jsem to same cvicil vcera. Sice cviky celkem nenarocne, ale kdyz se to jede v tempu skoro bez prestavek, tak je to naprosta parada a hlavne obrovska zmena, protoze takhle jsem nikdy necvicil. Casem, az mne to koleno dovoli, tak pridam i komplexnejsi cviky, zatim je to takove, kde koleno netrpi. Po pauze, i kdyz byla jen kratka, se citim krasne odpocaty a plny sil a chuti do cviceni. Dnes jeste lepsi trenink nez vcera.

A prosim zadne komentare typu, ze bych jeste cvicit nemel nebo at cvicim opatrne. Necvicim nic, co by primo ohrozovalo me koleno.
Moocha

PříspěvekZaslal: ne září 11, 2011 11:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak prosimtě stíháš 140 sérií za 2 hodiny? Máš vůbec nějaký pauzy mezi těma supersériema?

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 102, 103, 104 ... 225, 226, 227  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: