AMINOKYSELINY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 43, 44, 45 ... 106, 107, 108  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - AMINOKYSELINY  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> AMINOKYSELINY
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Eros

PříspěvekZaslal: pá září 09, 2011 5:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hovnival napsal:
https://obchod.ronnie.cz/s-2590-amino-hydro-4000.html

nejakej odbornik, kolik je tak dostatecna davka tablet pred a po treningu v tvrde diete ? Nic jinyho neberu, tak aby to melo nejakej efekt... Vubec se v tech tabletach nevyznam, jak je to v porovnani s tim hydro proteinem ? Co si myslite ze je lepsi a vyjde to cenove lepe, dat si hydro protein pred a po treningu a nebo nejakych 10 tabs pred a 10 tabs po ?

dal bych prednost tak 30g bcaa pred a v prubehu treningu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: pá září 09, 2011 5:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kdyz se tak divam, tak ty beef sou skoro stejne drahe. Ja mam hlavne zmatek v tom, kolik teda do sebe dostanu gramu aminokyselin, kdyz sezeru treba 5 tablet ? Btw eros jasne 60g bcaa denne :) Kdyz me budes sponzorovat, tak budu davat klidne 6xdenne 100g :))
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: pá září 09, 2011 7:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nikdo nic ? Kolik g/mg je v jedne tablete tech beef amin ? Ja si nedelam prdel, fakt si je chcu koupit :))
Jurmo

PříspěvekZaslal: pá září 09, 2011 7:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hovnival napsal:
nikdo nic ? Kolik g/mg je v jedne tablete tech beef amin ? Ja si nedelam prdel, fakt si je chcu koupit :))

Touto jedinečnou metodou výroby je docíleno, že 2 tablety Beef Amino Hydro 4000 obsahují plné 4.000 mg čistých aminokyselin
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: pá září 09, 2011 8:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

takze kdyz tam doporucujou 3x/4x denne po 3 tabletach, tak v tech 3 tabletach je 6g bilkovin ? LOL ? Takze to abych daval minimalne po 10 tabletach, aby to dalo aspon tech 20g, jinak je to smesny... Tak nevim jestli se to nejak vyplati davat denne aspon tech 20 tablet a mam s toho teda 40g bilkovin za nejakych 1300kc mesicne hm, to uz bude lepsi ten hydro protein asi. Kdyz k tomu jeste pripoctu to, ze tablety clovek spolkne a nic s nich nema, kdezto protein je aspon neco dobryho na bumbani...
prochm

PříspěvekZaslal: pá září 09, 2011 8:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já bych teda bral raději ten protein. Ty amina jsou do diety dobré ale chce to brát vyšší dávky. To přijde draho.
Jurmo

PříspěvekZaslal: pá září 09, 2011 8:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hovnival napsal:
to uz bude lepsi ten hydro protein asi. Kdyz k tomu jeste pripoctu to, ze tablety clovek spolkne a nic s nich nema, kdezto protein je aspon neco dobryho na bumbani...

navic me osobne delalo celkem problem je spolknout :)
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: pá září 09, 2011 8:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

prochm napsal:
Já bych teda bral raději ten protein. Ty amina jsou do diety dobré ale chce to brát vyšší dávky. To přijde draho.
hledim na ty proteiny a covece to vyjde uplne na stejno cenove. Jak s aminama, tak s proteinem mas na nejakych 16 dni denne 40g bilkovin za nejakych 700/800 kc...
soft

PříspěvekZaslal: út září 27, 2011 4:12 pm    Předmět: Kapsle x tekuté Odpovědět s citátem

Zdravím.. Nějaký čas jsem používal tekuté bcaa a ted mam kapsle. Zajimá mě jaký je rozdíl ve vstřebatelnosti... tekuté se podle mě jistě vstřebají rychleji ale jak je to s kapslemi? je ta doba nějak výraznějí prodloužena protože se nejedná o tekutou formu? .. příjde mi důležíté dávkovat je ve vhodnou dobu před tréninkem. Děkuji
EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: út září 27, 2011 6:27 pm    Předmět: Re: Kapsle x tekuté Odpovědět s citátem

soft napsal:
Zdravím.. Nějaký čas jsem používal tekuté bcaa a ted mam kapsle. Zajimá mě jaký je rozdíl ve vstřebatelnosti... tekuté se podle mě jistě vstřebají rychleji ale jak je to s kapslemi? je ta doba nějak výraznějí prodloužena protože se nejedná o tekutou formu? .. příjde mi důležíté dávkovat je ve vhodnou dobu před tréninkem. Děkuji

https://obchod.ronnie.cz/s-1447-amino-power-liquid.html
Pocas celej diety som uzival pred a pocas treningu uvedene amina. Samozrejme, ze vstrebatelnost je rychlejsia ako pri kapslovanych a este vyssia ako pri tabletovych (hlavne, ak su tie tablety velmi tvrde), ale zavisi od dalsich okolnosti. Ak si napr. uvedene amina das na lacno, pred rannym treningom, rychlost vstrebania bude urcite ina, ako ked si ich das povedzme 1-2 hodiny po jedle.
hEEEliak

PříspěvekZaslal: po říjen 10, 2011 8:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj te pánové chtěl bych se zeptat na toto co si o tom myslíte https://obchod.ronnie.cz/s-4090-amino-x.html. A měl bych dotaz jestli je vhodné používat https://obchod.ronnie.cz/s-3015-beef-amino-hydro-4000.html s nějakými BCAAčkami (pokud ano tak s jakými.) Děkuji za odpověd!
c87

PříspěvekZaslal: so listopad 12, 2011 11:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

http://obchod.ronnie.sk/s-712-bcaa-2-1-1

co poviete na tieto BCAA, absolutne bezkonkurencna cena pri prepocte cena za 1 gram BCAA! Mate skusenost ?
Harvepino

PříspěvekZaslal: ne listopad 27, 2011 11:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zdravim vas....chcel by som vas poprosit,ci by ste mi neporadili konkretne nejaky Glutamin? ako konkretneho vyrobcu a konkretny vyrobok,ak mate nejake skusenosti s nim uz...lebo je toho dost,a nechcem vybrat zle...dal by som na vase rady...dakujem
Anonymní

PříspěvekZaslal: út prosinec 06, 2011 6:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Magumi

PříspěvekZaslal: ne leden 15, 2012 8:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

c87 napsal:
http://obchod.ronnie.sk/s-712-bcaa-2-1-1

co poviete na tieto BCAA, absolutne bezkonkurencna cena pri prepocte cena za 1 gram BCAA! Mate skusenost ?

Nejlepší poměr cena / výkon mají tyhle https://obchod.ronnie.cz/s-2948-bcaa-xpress.html. Ve vodě se nerozpustí, takže se musí nabrat na lžičku a zapít vodou.
Instant BCAA | Extrifit
Skutečně čistá instantní BCAA bez jakýchkoli jiných složek.
499 Kč
BCAA Instant | Survival
Instantní aminokyseliny s obsahem BCAA, glutaminu a argininu s výbornou rozpustností i chutí.
499 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - AMINOKYSELINY Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 43, 44, 45 ... 106, 107, 108  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: