|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Eros
|
Zaslal: pá září 09, 2011 5:18 pm Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | https://obchod.ronnie.cz/s-2590-amino-hydro-4000.html
nejakej odbornik, kolik je tak dostatecna davka tablet pred a po treningu v tvrde diete ? Nic jinyho neberu, tak aby to melo nejakej efekt... Vubec se v tech tabletach nevyznam, jak je to v porovnani s tim hydro proteinem ? Co si myslite ze je lepsi a vyjde to cenove lepe, dat si hydro protein pred a po treningu a nebo nejakych 10 tabs pred a 10 tabs po ? |
dal bych prednost tak 30g bcaa pred a v prubehu treningu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: pá září 09, 2011 5:33 pm Předmět: |
|
|
kdyz se tak divam, tak ty beef sou skoro stejne drahe. Ja mam hlavne zmatek v tom, kolik teda do sebe dostanu gramu aminokyselin, kdyz sezeru treba 5 tablet ? Btw eros jasne 60g bcaa denne :) Kdyz me budes sponzorovat, tak budu davat klidne 6xdenne 100g :))
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: pá září 09, 2011 7:32 pm Předmět: |
|
|
nikdo nic ? Kolik g/mg je v jedne tablete tech beef amin ? Ja si nedelam prdel, fakt si je chcu koupit :))
|
|
| nahoru |
|
 |
Jurmo
|
Zaslal: pá září 09, 2011 7:47 pm Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | | nikdo nic ? Kolik g/mg je v jedne tablete tech beef amin ? Ja si nedelam prdel, fakt si je chcu koupit :)) |
Touto jedinečnou metodou výroby je docíleno, že 2 tablety Beef Amino Hydro 4000 obsahují plné 4.000 mg čistých aminokyselin
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: pá září 09, 2011 8:00 pm Předmět: |
|
|
takze kdyz tam doporucujou 3x/4x denne po 3 tabletach, tak v tech 3 tabletach je 6g bilkovin ? LOL ? Takze to abych daval minimalne po 10 tabletach, aby to dalo aspon tech 20g, jinak je to smesny... Tak nevim jestli se to nejak vyplati davat denne aspon tech 20 tablet a mam s toho teda 40g bilkovin za nejakych 1300kc mesicne hm, to uz bude lepsi ten hydro protein asi. Kdyz k tomu jeste pripoctu to, ze tablety clovek spolkne a nic s nich nema, kdezto protein je aspon neco dobryho na bumbani...
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: pá září 09, 2011 8:06 pm Předmět: |
|
|
Já bych teda bral raději ten protein. Ty amina jsou do diety dobré ale chce to brát vyšší dávky. To přijde draho.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jurmo
|
Zaslal: pá září 09, 2011 8:08 pm Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | | to uz bude lepsi ten hydro protein asi. Kdyz k tomu jeste pripoctu to, ze tablety clovek spolkne a nic s nich nema, kdezto protein je aspon neco dobryho na bumbani... |
navic me osobne delalo celkem problem je spolknout :)
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: pá září 09, 2011 8:25 pm Předmět: |
|
|
| prochm napsal: | | Já bych teda bral raději ten protein. Ty amina jsou do diety dobré ale chce to brát vyšší dávky. To přijde draho. | hledim na ty proteiny a covece to vyjde uplne na stejno cenove. Jak s aminama, tak s proteinem mas na nejakych 16 dni denne 40g bilkovin za nejakych 700/800 kc...
|
|
| nahoru |
|
 |
soft
|
Zaslal: út září 27, 2011 4:12 pm Předmět: Kapsle x tekuté |
|
|
Zdravím.. Nějaký čas jsem používal tekuté bcaa a ted mam kapsle. Zajimá mě jaký je rozdíl ve vstřebatelnosti... tekuté se podle mě jistě vstřebají rychleji ale jak je to s kapslemi? je ta doba nějak výraznějí prodloužena protože se nejedná o tekutou formu? .. příjde mi důležíté dávkovat je ve vhodnou dobu před tréninkem. Děkuji
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: út září 27, 2011 6:27 pm Předmět: Re: Kapsle x tekuté |
|
|
| soft napsal: | | Zdravím.. Nějaký čas jsem používal tekuté bcaa a ted mam kapsle. Zajimá mě jaký je rozdíl ve vstřebatelnosti... tekuté se podle mě jistě vstřebají rychleji ale jak je to s kapslemi? je ta doba nějak výraznějí prodloužena protože se nejedná o tekutou formu? .. příjde mi důležíté dávkovat je ve vhodnou dobu před tréninkem. Děkuji |
https://obchod.ronnie.cz/s-1447-amino-power-liquid.html
Pocas celej diety som uzival pred a pocas treningu uvedene amina. Samozrejme, ze vstrebatelnost je rychlejsia ako pri kapslovanych a este vyssia ako pri tabletovych (hlavne, ak su tie tablety velmi tvrde), ale zavisi od dalsich okolnosti. Ak si napr. uvedene amina das na lacno, pred rannym treningom, rychlost vstrebania bude urcite ina, ako ked si ich das povedzme 1-2 hodiny po jedle. _________________ EQ20002:
na svou váhu mám teoreticky spotřebovat 100g proteinu, spočítám si to... ok
ale když ejakuluju nevím třebas 10g tak mému tělu chybí 90g tudíž musím jíst 110g abych tělu dodával správné množství?
|
|
| nahoru |
|
 |
hEEEliak
|
Zaslal: po říjen 10, 2011 8:05 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: so listopad 12, 2011 11:55 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Harvepino
|
Zaslal: ne listopad 27, 2011 11:13 pm Předmět: |
|
|
zdravim vas....chcel by som vas poprosit,ci by ste mi neporadili konkretne nejaky Glutamin? ako konkretneho vyrobcu a konkretny vyrobok,ak mate nejake skusenosti s nim uz...lebo je toho dost,a nechcem vybrat zle...dal by som na vase rady...dakujem
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út prosinec 06, 2011 6:41 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: ne leden 15, 2012 8:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama BCAA Instant | SurvivalInstantní aminokyseliny s obsahem BCAA, glutaminu a argininu s výbornou rozpustností i chutí. 499 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|