Pristi tyden nebo dva planuji odpocivat. Chtelo by to vubec se vah ani nedotknout. Duvodem je, ze uz posledni 3 mesice hodne trenuji... a musim si od toho cviceni proste odpocinout. Psychicky i fyzicky.
Pote planuji zkusit Fomina/Sheiko, nebo mozna i neco jeste vic narocneho.
Mam taky natocene video neceho z dnesniho treninku... pozdeji to mozna uploadnu a dam sem odkaz.
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Ta 85x1 byl dost grind, technicky jsem to dost posral - mel jsem dat rychle hlavu dopredu. Vzdycky na to ale bohuzel zapomenu.
U drepu na konci mam pocit ze se divam prilis moc dolu.
Pro ty co se podivaji na to video - nevsimejte si myho bordelu na stolku. Boze muj, fakt to vypada jak v nejakym fetackym doupeti LOL xDD.
vzperacsky drep, pausly
130 x 2
- trosku zklamani, doufal jsem ze to treti opakovani dam, ale uz i druhy bylo docela tezky, tak to nemelo cenu
105 x 3
105 x 3
105 x 3
z press
87,5 x 0 - mozna bych to i silove dal, ale ztratil jsem rovnovahu a znova se mi to zkouset nechtelo
65 x 5
65 x 5
bench press s uzkym uchopem
87,5 x 5 - lehke
90 x 4 + Fail - dost tesne, skoro tam to 5. opakovani bylo
pritah v predklonu
102,5 x 5
102,5 x 5
bicepsovy zdvih
45 x 10
45 x 10
skok do vysky z mista
Vaha x 3
Vaha + 40 x 3
Vaha + 40 x 3
Vaha + 40 x 3
romanian deadlift
120 x 10
120 x 10
Vaha 90,5
8 hodin spanku
Tak jsem si teda nedal odpocinek ani tyden, ale 5 dnu je taky dost.
Čau, pěkný video, slušnej punk tankhle v pokoji ... to co tam máš, jsou lešenářský kozy? Jestli jo, jak moc se dají vysunout, šly vytáhnout tolik, aby šly použít na výrazy ve stoje (jako vzpěrači z beden) ?
Jinak opět slušný z pressy, zrovna jsem je taky zařadil a končil jsem 5x60 a už to nebylo úplně nejlehčí.
_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
Daj se vysunout docela dost, nevim presne vysku, ale kdyz jsou vysunute co nejvic, tak je osa v urovni takovyho 1/6 nebo 1/8 celniho drepu, tipl bych nejakejch 140? cm. Pouzit to jako bedny, to bych se fakt bal, i kdybych nemusel mit strach o podlahu atd lol. Jsou min stabilni kdyz jsou hodne vysunute a pustit na to vahu z nejake sebemensi vysky... fakt bych to radsi nezkousel. Kdyz jsou hodne vysunute, tak bych prirovnal jich pouzitelnost k klasickym vzperacskym stojanum.
castecny drep, 5
105 x 6
135 x 2 + F
135 x 2 + F
135 x 1
135 x 1
135 x 1
- u tech 135 x 1, jsem po tom jednom opakovani nekolik sekund zkousel "izometricky" drep, s temer vertikalni hrudi. Nevim jak to lepe popsat lol.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru