|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: ne září 11, 2011 4:00 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | Kua Suppe, to mi nedělej ... venku hezky, neděle, pohoda, a ty napíšeš něco, s čím musím souhlasit!!! Celý den zkažený |
dneska mám carb-up , takže už mi to po 800+ gramech tak nemyslí , neboj, zítra už to bude ve starých kolejích
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: ne září 11, 2011 4:03 pm Předmět: |
|
|
Proboha, do čeho ses to pustil  ! Pokud teda nemáš ten carb-up denně  . _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: ne září 11, 2011 4:06 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | Proboha, do čeho ses to pustil ! Pokud teda nemáš ten carb-up denně . |
ne, denně mám 500+ jen v nedělu žeru jak prase
|
|
| nahoru |
|
 |
mandor
|
Zaslal: ne září 11, 2011 4:32 pm Předmět: |
|
|
| AniCitronAniBanan napsal: | | mandor napsal: | Začni v malém. Já už tři roky provozuji svůj program vychovej si svého státního zaměstnance - má vyřizování končí vždy bomboškou/kafem -třeba živnostňák kdy mi fakt vyšli vstříc a poděkováním, pokud se setkám s profíky či stížností a trvání na zaslání zprávy o vyřízení stížnosti jak tomu bylo u té krávy na finančáku |
vidíš a to je přesně ono...on si ten ouřada rychle zvykne na to, že bez kafe ti bude dělat obstrukce a s kafíčkem to půjde líp. Stejně jako cigoši - uřvané prasnici s 10 opicema kolem to jde na socce taky líp, jen aby už konečně vypadla a byl klid. Pekař taky nedostává kafe za to, že ti udělá chleba... |
Pravda, napsal jsem to nemotorně/špatně -to vždy tam nepatří. Živnostňák byl nadstandard, samozřejmě normálně nekafuju. Mylsel jsem to tak, že buď jsme hodní na obou stranách, nebo to řeším. Klasicky jen poděkuju.
Ad. romové/židi/arabáči/ - hrozně mi připomínáš pana Stonožku z Kulhánkových knížek. Prostě nechápu tu přednasranost a paušalizaci.
Teď před stánicema jsem u rodičů - severní morava, vedle našeho domu, cca 15 m je činžák plný romů - za plotem nemáme ani papírek, když mají nahlas hudbu tak tam zajdu a oni to ztlumí, když se parta mladistvých experimentátorů s pikem rozhodla před třemi lety krást zahradní nábytek dostali děsně do huby, jeden se pochcal, městský strážný po příjezdu seznal, že k fyzickému kontaktu nedošlo a byl klid
Nemá cenu tlačit na romy/socky stačí vyházet neziskovky, nastavit rovné podmínky a předcházet problémům - investovat do vzdělání a ne do podpory nezaměstnaných, kteří jsou hlavně nezaměstnatelní protože jsou blbí jak troky a ještě k tomu mají nulové pracovní návyky.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: ne září 11, 2011 8:32 pm Předmět: |
|
|
Hele, na Hnusáka mi nesahej, jo! I když vlastně by se měl Supp cítit polichocený, dodnes mě mrzí, že Mistr tuto postavu ve svém Díle nevytěžil trochu více.
Jinak je fajn, že vám to tak klape, ale bohužel zdaleka ne všude je to tak super, a bez biče metoda cukru fakt nefunguje. Takže tu tezi s tím, že nemá cenu tlačit na cikány, fakt nějak nechápu....ale klidně přiznám, že zkrat je na mém přijímači. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: po září 12, 2011 8:08 am Předmět: |
|
|
| mandor napsal: | | Nemá cenu tlačit na romy/socky stačí vyházet neziskovky, nastavit rovné podmínky a předcházet problémům - investovat do vzdělání a ne do podpory nezaměstnaných, kteří jsou hlavně nezaměstnatelní protože jsou blbí jak troky a ještě k tomu mají nulové pracovní návyky. |
100% souhlas .. nejlepsi hlaska je "tak my teda budem pracovat, ale nikdo nam tu praci nechce dat" ..
ono to je zacarovany kruh - pokud jsou rodice nevzdelany pitomci, tak je velka pravdepodobnost, ze jejich dite bude taky .. a pokud do toho frci v drogach, tak ta pravdepodobnost je temer 100% .. a na severu to pry frci docela ve velkym
PS: docela me bavi to srovnani - v Anglii tam zapalujou a rabuji mesta a policie UVAZOVALA, ze pouzije vodni dela .. tady u nas lidi jen demonstrujou a uz se vesele kropi, z toho by jeden blil
PS2: podle me by stacilo na uklidneni situace co nejrychlejsi vyreseni (vcera bylo pozde) a potrestani viniku tech dvou utoku (a i tech dalsich idealne), s tim ze by ten vysledek trestu byl i v mediich, tzn aby bylo videt, ze i cikani nejsou nepostizitelni .. dokud je tam budou policajti naopak chranit a nebude videt nic realnyho, ze by se delo .. nejaky reseni situace, tak ten spor bude zesilovat nez se tam stane neco vaznyho
|
|
| nahoru |
|
 |
mandor
|
Zaslal: po září 12, 2011 11:12 am Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | Hele, na Hnusáka mi nesahej, jo! I když vlastně by se měl Supp cítit polichocený, dodnes mě mrzí, že Mistr tuto postavu ve svém Díle nevytěžil trochu více.
Jinak je fajn, že vám to tak klape, ale bohužel zdaleka ne všude je to tak super, a bez biče metoda cukru fakt nefunguje. Takže tu tezi s tím, že nemá cenu tlačit na cikány, fakt nějak nechápu....ale klidně přiznám, že zkrat je na mém přijímači. |
Mistr se dost vydal Cestou krve, v Divokých a zlých už to byl čajíček
Ad. Supp, já ho osobně neznám, takže nesoudím, ale uznej že to sedí, negře :D
Závada je na obou stranách, vysílač čuměl celý včerejšek do přeměn společností a není z toho chytrý doteď...ne, prostě to nešikovně formuluju.
Mi jde o to, že nemá cenu dělat takové demonstrace jako probíhají teď. Pokud Supp zorganizuje demonstraci Kocáb do prdele, Džamila taky, stejné tresty za stejné zločiny, do hajzlu s rozsudkem ESLP o diskriminaci romských dětí, vládo přestaň sociálně nepřízpusobivým lézt do prdele a podobně, namaluju si sám transparent a budu stát v první řadě.
Pokud se to ale povede na tak primitivn bázi jako teď tak to nebude k ničem. Ono to je stejné - kdyby k tobě přišel někdo stylem debile zasraný méněcenný, když to neztlumíš tak ti rozbiju hubu tak mu asi jednu natáhneš. Pokud tě slušně požádá tak mu slušně vyhovíš. Teprve pokud tohle nezafunguje přichází čas na řešení normativní silou fakticity :D, ale zase jen v daném případě a ne nějakými raziemi, rioty a podobně.
Jsem z učitelské rodiny, kamarád otce vedl 30 let zvláštní školu, z jeho svěřenců dodělalo učení cca 10, neboj iluze nemám. Jen si stojím za tím, že řešení ala cikáni do Vltavy vynesou to funkcí/politiky ty největší zmrdy co jsou podstatně nebezpečnější než ten blbý otravný rom co tě okrade v tramvaji.
Takže pro mě ideální řešení: pro všechny - dáváš děti do školy, pracuješ/vykonáváš práci pro obec jako nezaměstnaný - fajně.
Nedáváš děti do školy, zanedbáváš péči - děti do internátní školy, domů max jen na víkendy. Tobě existenční minimum ( co si vzpomínám je to 2500, není nutné aby v Evropě 21 století někdo chcípal hlady) ale na pomoc v hmotné nouzi etc. zapomeň. Pro všechny, černý, bílý fialový je mi to fuk. Trestny samozřejmě stejné pro všechny a pokud je to recidivista tak rovnou věznice se zvýšenou ostrahou a ne ty lázně co mají v řežimu dohledu.
Imigrace - azyl jen z hospodářských důvodů se nepovoluje, je to ostatně v zákoně. Pokud spáchá imigrant, teď již pobývající v EU zločin - trestný čin se sazbou nad 5 let - doživotní vyhoštění z ČR a ESLP ať si nasere, ve strukturách EU nemá místo a to, že se ESD nechává inspirovat fakt není náš problém.
Tolik za mě.
Suppe. prosím uspokoj mou banální zvědavost - představ si situaci - ústavní většina v obou komorách parlamentu, státní zastupitelství loajální a patřičně vděčné za svou nezávislost jako vždy, na ústavním soudě to vede Holländer, který vyargumentuje cokoli a veřejnost je nakloněna změnám. Jaká je tvá představa řešení stávající situace. Čistě teoreticky. Konkrétně, konstruktivně, bez frází.
To mysh - Anglie to posrala, o tom žádná. Mi někdy připadá, že ty bývalé koloniální mocnosti mají oprávněně špatné svědomí a snaží se to nesmyslně odčinit potomkům svých vazalů. Pak máš Londýn plný pakistánců a indů, kteří se cítí být oprávněni jim vmést do ksichtu, že jsou rasiti, protože jejich pradědovi ustřelil anglický dostojník palici v Díllí. To samé frantíci s alžířany a němci se všema jen aby se o nich neřeklo, že se nedistancují od nacismu, to už je opičí láska.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: po září 12, 2011 12:18 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: po září 12, 2011 3:18 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: po září 12, 2011 3:30 pm Předmět: |
|
|
Čárka na jednu stranu kritizuje, ale an druhou zaujme rádoby protipostoj aby upoutal pozornost i na sebe, cimz se chova jako ti, ktere omila v jeho radobyclanku.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po září 12, 2011 4:27 pm Předmět: |
|
|
Mě to nepřijde jako rádoby protipostoj. Celá ta mediální masáž mi taky přijde absurdní. Když jsem pak někde četl (myslím že se to snad nakonec díkybohu neuskutečnilo), že na staromáku mají vystavit ostatky hokejistů, aby se s nimi jako mohli rozloučit... tak co to proboha je? To už se jako všichni zbláznili? _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: po září 12, 2011 4:36 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Mě to nepřijde jako rádoby protipostoj. Celá ta mediální masáž mi taky přijde absurdní. Když jsem pak někde četl (myslím že se to snad nakonec díkybohu neuskutečnilo), že na staromáku mají vystavit ostatky hokejistů, aby se s nimi jako mohli rozloučit... tak co to proboha je? To už se jako všichni zbláznili? |
Opovaž se toto napsat na facebook, nebo do té žumpy na novinkách.cz, tam by si místní pravdoláskaři přáli tvou hlavu
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: po září 12, 2011 4:36 pm Předmět: |
|
|
Tak mě ta masáž taky příjde absurdní. Taky mi je to líto, ale nemám potřebu psát blog o tom jak je ta masáž špatná a vlastně se k ní tak přidávat.
A vystavit ostatky hokejistů zní, jako by je tam vytáhli z rakve a položili na zem, ale zároven mi taky nepřijde nějak nutné aby jejich rakve vystavovali na staromáku, tohle by mělo být pouze v rodinnem kruhu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
Zaslal: po září 12, 2011 4:38 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|