|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| tak jak to dopadne ? |
| Jay Cutler |
|
50% |
[ 73 ] |
| Kai Green |
|
16% |
[ 24 ] |
| Phil Heath |
|
23% |
[ 34 ] |
| Branch Warren |
|
5% |
[ 8 ] |
| Dennis Wolf |
|
2% |
[ 4 ] |
| nekdo jinej |
|
1% |
[ 2 ] |
|
| Celkem hlasů : 145 |
|
| Autor |
Zpráva |
kubaz

|
Zaslal: po září 12, 2011 7:46 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: | | hovnival napsal: | to koureni je u kulturistu strasny, nemuzu si pomoct
|
mám na to stejný názor |
ja se jim jako kurak vubec nedivim , necekane nepijou,nehuli,neberou drogy , jedine zhreseni co vlastne muzou jsou ty cigarety
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Seva98

|
Zaslal: po září 12, 2011 8:08 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: po září 12, 2011 8:20 pm Předmět: |
|
|
taky me prijde takovej nic moc, na podiu se ukaze...
|
|
| nahoru |
|
 |
william888

|
Zaslal: po září 12, 2011 8:27 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út září 13, 2011 10:15 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: út září 13, 2011 10:21 am Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | | jari napsal: | | hovnival napsal: | to koureni je u kulturistu strasny, nemuzu si pomoct
|
mám na to stejný názor |
ja se jim jako kurak vubec nedivim , necekane nepijou,nehuli,neberou drogy , jedine zhreseni co vlastne muzou jsou ty cigarety |
hehe chlast a drogy sou u nich bezna vec
|
|
| nahoru |
|
 |
opicoid
(ban)

|
Zaslal: út září 13, 2011 10:58 am Předmět: |
|
|
no zrovna na dopinovy listině tady v ČR je těch kulturistickej feťáků, co jsou namočený v perníku celkem hodně... Takže, že kulturisti nechlastaj, nehulej, nefetujou nemusí bejt až tak uplně pravda, akorát se tim třeba tak často nechluběj.
Ale určitě se najde nějakej mladej kluk zapálenej do cvičení, co se tim nějakej čas bude řídit nebo řídí, dokud ho ten nudnej stereotyp života neomrzí
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: út září 13, 2011 11:17 am Předmět: |
|
|
bez spamovat ty svoje sracky jinam smazko...
|
|
| nahoru |
|
 |
Samec

|
Zaslal: út září 13, 2011 11:43 am Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | | bez spamovat ty svoje sracky jinam smazko... |
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: út září 13, 2011 11:50 am Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | | bez spamovat ty svoje sracky jinam smazko... |
jenze on ma pravdu, jenom ty ses zabednenec a vis o tom prd
|
|
| nahoru |
|
 |
koudy.

|
Zaslal: út září 13, 2011 11:54 am Předmět: |
|
|
Všimli ste si, jak Horváth stáhnul trochu vody a vylezly mu jednotlivý hlavy kvadricepsu? Nevěřil jsem tomu, ale fakt začíná vypadat skvěle. Odkryly se hamstringy a zlepšily gluteály. Já si myslim, že finále dostane. Vypadá opravdu dobře. Ve 202jce jsou takový divný pavouci a on je fakt hezky stavěnej. Sice mu to asi nedaj, ale medaili bych mu mrtě přál.
Jinak Jay je jasnej první flek už od videa u fyzioterauta  Tam neni o čem mluvit. Kai je brutální jak Dorian nebo Jean-Pierre .. ale zase ta forma si myslím, že tam nebude a líp než třetí nedopadne.
Victor se mi nikdy nelíbil a líbit nebude .. nevim jak o něm mohl říct Coleman, že bude jeho nástupcem .. nikdy na to neměl podle mě
"The Gift" se mi taky nelíbí .. naživo asi vypadá uplně jinak .. protože všichni ho loni chtěli za Mr. O .. ale podle mě s těma ramena úzkejma a hrudníkem vypadá divně .. nesouměrně .. má moc velký ruce ke zbytku .. neni to osobnost .. nebaví mě .. ale asi mu stejně daj druhý místo
Vlk - tak tam těžko říct .. vždycky překvapil .. buď negativně nebo pozitivně .. nikdy se do něj nikdo pořádně netrefil  tak letos těžko říct .. ale je to kluk z výzkumáku jak se patří
tolik moje skromné názory
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: út září 13, 2011 12:06 pm Předmět: |
|
|
jj ty kvadricepsy uz fakt vypadaj jak kvadricepsy, predtim to byla takova jednolita masa...
|
|
| nahoru |
|
 |
Matheus

|
Zaslal: út září 13, 2011 12:42 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: út září 13, 2011 12:48 pm Předmět: |
|
|
| AniCitronAniBanan napsal: | | kubaz napsal: | | jari napsal: | | hovnival napsal: | to koureni je u kulturistu strasny, nemuzu si pomoct
|
mám na to stejný názor |
ja se jim jako kurak vubec nedivim , necekane nepijou,nehuli,neberou drogy , jedine zhreseni co vlastne muzou jsou ty cigarety |
hehe chlast a drogy sou u nich bezna vec |
s tema drogama jsem myslel pro zabavu nebo nejake poteseni , samozrejme ze vyjimky se najdou
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: út září 13, 2011 5:21 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|