Mr.Olympia 2011

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 61, 62, 63  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Mr.Olympia 2011  Úvodní stránka -> Soutěže -> Mr.Olympia 2011
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

tak jak to dopadne ?
Jay Cutler
50%
 50%  [ 73 ]
Kai Green
16%
 16%  [ 24 ]
Phil Heath
23%
 23%  [ 34 ]
Branch Warren
5%
 5%  [ 8 ]
Dennis Wolf
2%
 2%  [ 4 ]
nekdo jinej
1%
 1%  [ 2 ]
Celkem hlasů : 145

Autor Zpráva
kubaz

PříspěvekZaslal: po září 12, 2011 7:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jari napsal:
hovnival napsal:
to koureni je u kulturistu strasny, nemuzu si pomoct

mám na to stejný názor

ja se jim jako kurak vubec nedivim , necekane nepijou,nehuli,neberou drogy , jedine zhreseni co vlastne muzou jsou ty cigarety
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Seva98

PříspěvekZaslal: po září 12, 2011 8:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.musculardevelopment.com/contests/11-mr-olympia/3558-victor-martinez-1-weeks-out-from-the-2011-olympia.html

Victor 1 week out

nejak mi u nej chybi ten "wow" faktor, jak vidim Jaye, Kaie a Phila v tech videich pred olympii tak vsichni vypadaji jako monstra, ale u Victora mi to proste chybi. Jeste doufam, ze Wolf prijde fakt perfektni a Top 5 dopadne uplne jinak nez vsichni ocekavaji

https://www.zonetraininglog.com
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: po září 12, 2011 8:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

taky me prijde takovej nic moc, na podiu se ukaze...
william888

PříspěvekZaslal: po září 12, 2011 8:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
jari napsal:
hovnival napsal:

mám na to stejný názor

ja se jim jako kurak vubec nedivim , necekane nepijou,nehuli,neberou drogy , jedine zhreseni co vlastne muzou jsou ty cigarety

uplne si to vystihol... pri tych stresoch v diete miesto toho oblubeneho piva dat si cigaretu ...
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út září 13, 2011 10:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Heavy Muscle Radio: (9/12/11): The 2011 Olympia Preview Show with Lonnie Teper!

http://www.rxmuscle.com/hmr-radio-show/4127-jefftheproducer-hmr-v15-4085.html

Stáhl jsem si to a pustil to =) Má to 3 hodiny, tak to snad do večera "zkouknu" při surfování na netu apod
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: út září 13, 2011 10:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
jari napsal:
hovnival napsal:

mám na to stejný názor

hehe chlast a drogy sou u nich bezna vec
opicoid
(ban)

PříspěvekZaslal: út září 13, 2011 10:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

no zrovna na dopinovy listině tady v ČR je těch kulturistickej feťáků, co jsou namočený v perníku celkem hodně... Takže, že kulturisti nechlastaj, nehulej, nefetujou nemusí bejt až tak uplně pravda, akorát se tim třeba tak často nechluběj.
Ale určitě se najde nějakej mladej kluk zapálenej do cvičení, co se tim nějakej čas bude řídit nebo řídí, dokud ho ten nudnej stereotyp života neomrzí
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: út září 13, 2011 11:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

bez spamovat ty svoje sracky jinam smazko...
Samec

PříspěvekZaslal: út září 13, 2011 11:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hovnival napsal:

AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: út září 13, 2011 11:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hovnival napsal:

jenze on ma pravdu, jenom ty ses zabednenec a vis o tom prd
koudy.

PříspěvekZaslal: út září 13, 2011 11:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Všimli ste si, jak Horváth stáhnul trochu vody a vylezly mu jednotlivý hlavy kvadricepsu? Nevěřil jsem tomu, ale fakt začíná vypadat skvěle. Odkryly se hamstringy a zlepšily gluteály. Já si myslim, že finále dostane. Vypadá opravdu dobře. Ve 202jce jsou takový divný pavouci a on je fakt hezky stavěnej. Sice mu to asi nedaj, ale medaili bych mu mrtě přál.

Jinak Jay je jasnej první flek už od videa u fyzioterauta Tam neni o čem mluvit. Kai je brutální jak Dorian nebo Jean-Pierre .. ale zase ta forma si myslím, že tam nebude a líp než třetí nedopadne.

Victor se mi nikdy nelíbil a líbit nebude .. nevim jak o něm mohl říct Coleman, že bude jeho nástupcem .. nikdy na to neměl podle mě

"The Gift" se mi taky nelíbí .. naživo asi vypadá uplně jinak .. protože všichni ho loni chtěli za Mr. O .. ale podle mě s těma ramena úzkejma a hrudníkem vypadá divně .. nesouměrně .. má moc velký ruce ke zbytku .. neni to osobnost .. nebaví mě .. ale asi mu stejně daj druhý místo

Vlk - tak tam těžko říct .. vždycky překvapil .. buď negativně nebo pozitivně .. nikdy se do něj nikdo pořádně netrefil tak letos těžko říct .. ale je to kluk z výzkumáku jak se patří

tolik moje skromné názory
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: út září 13, 2011 12:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jj ty kvadricepsy uz fakt vypadaj jak kvadricepsy, predtim to byla takova jednolita masa...
Matheus

PříspěvekZaslal: út září 13, 2011 12:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

koudy. napsal:
Všimli ste si, jak Horváth stáhnul trochu vody a vylezly mu jednotlivý hlavy kvadricepsu? Nevěřil jsem tomu, ale fakt začíná vypadat skvěle. Odkryly se hamstringy a zlepšily gluteály. Já si myslim, že finále dostane. Vypadá opravdu dobře. Ve 202jce jsou takový divný pavouci a on je fakt hezky stavěnej. Sice mu to asi nedaj, ale medaili bych mu mrtě přál.

Jinak Jay je jasnej první flek už od videa u fyzioterauta Tam neni o čem mluvit. Kai je brutální jak Dorian nebo Jean-Pierre .. ale zase ta forma si myslím, že tam nebude a líp než třetí nedopadne.

Victor se mi nikdy nelíbil a líbit nebude .. nevim jak o něm mohl říct Coleman, že bude jeho nástupcem .. nikdy na to neměl podle mě

"The Gift" se mi taky nelíbí .. naživo asi vypadá uplně jinak .. protože všichni ho loni chtěli za Mr. O .. ale podle mě s těma ramena úzkejma a hrudníkem vypadá divně .. nesouměrně .. má moc velký ruce ke zbytku .. neni to osobnost .. nebaví mě .. ale asi mu stejně daj druhý místo

Vlk - tak tam těžko říct .. vždycky překvapil .. buď negativně nebo pozitivně .. nikdy se do něj nikdo pořádně netrefil tak letos těžko říct .. ale je to kluk z výzkumáku jak se patří

tolik moje skromné názory

pod to bych se podepsal, vystihl jsi to. S tvým hodnocením Heata naprosto souhlasím, takhle pro mně Mr.O nevypadá, stejně jak pro mně nebyl Mr.O Dexter... prostě 100 lidí 100 názorů
kubaz

PříspěvekZaslal: út září 13, 2011 12:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AniCitronAniBanan napsal:
kubaz napsal:
jari napsal:
hovnival napsal:

mám na to stejný názor

hehe chlast a drogy sou u nich bezna vec

s tema drogama jsem myslel pro zabavu nebo nejake poteseni , samozrejme ze vyjimky se najdou
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: út září 13, 2011 5:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Mr.Olympia 2011 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 61, 62, 63  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: