|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
thaarm

|
Zaslal: po září 12, 2011 10:49 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil thaarm dne út září 13, 2011 2:34 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po září 12, 2011 11:03 pm Předmět: |
|
|
| thaarm napsal: | Frozz
Asi by som volil Combat
|
"Sám za sebe musím říct, že jsem šel do recenze Combatu s velkým očekáváním, která se skutečně potvrdila jako oprávněná. Dle mého názoru jde o jeden z nejlepších proteinů na současném (nejen) tuzemském trhu a buďme rádi, že si ho v ČR můžeme díky spolehlivé distribuci koupit. Jde o perfektně složený vícesložkový protein s nejmodernějšími ingrediencemi (přidané BCAA, Glutamin, trávící enzymy). Je použit prakticky ideální poměr jednotlivých druhů bílkovin s obsahem micelárního kaseinu i syrovátkového hydrolyzátu. Má vynikající příchutě z nichž 4 jsou jedny z nejlepších, co vůbec můžete u nás koupit. Nepění, nenadýmá, dobře se rozpouští, skvěle chutná ve vodě a ještě lépe v mléce. Obsah bílkovin na 100g potvrzený laboratorním testem dokonce vyšší jak výrobcem deklarovaný údaj."
- jsem rozhodnut, a hodně se těším _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út září 13, 2011 4:47 am Předmět: |
|
|
| Johny HaRd napsal: | | Champion nebo Combat. |
Tyhle 2 proteiny prece vubec nemuzes srovnavat pokud jde o kvalitu. To je jak kdyby se te ptal, jake auto si koupit a ty mu rekl bud skodu 120 nebo Audi R8.
Frozz: Take ti doporucuji Combat, mel jsem uz vsechny prichute a vsechny jsou tak dobre, ze nikdy nevim, kterou si mam koupit. Teda krome bananu, protoze bananove proteiny mne nikdy moc nechutnaly, i kdyz Combat ho ma celkem dobrej. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: út září 13, 2011 7:45 am Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Tak jasně, to mi asi taky došlo, ale když se ptám na ronniem, tak chci asi protein od ronnieho, nikde jinde nenakupuju. |
Děkuji .
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: út září 13, 2011 8:34 am Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | Tak jasně, to mi asi taky došlo, ale když se ptám na ronniem, tak chci asi protein od ronnieho, nikde jinde nenakupuju.
|
tak to děláš chybu
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út září 13, 2011 9:22 am Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | Frozz. napsal: | | Tak jasně, to mi asi taky došlo, ale když se ptám na ronniem, tak chci asi protein od ronnieho, nikde jinde nenakupuju. |
Děkuji . |
Tak to by chtelo soupnout Frozzikovi do balicku nejakou tu tycinku nebo extrifitacky tricko za vernost ne? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: út září 13, 2011 10:20 am Předmět: |
|
|
sere ma ten combat,keby nebol baleny tak sprosto po 1800g uz ho objednavam. Uz aj muscletech sa umudril a zacali robit 2200 _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út září 13, 2011 10:20 am Předmět: |
|
|
Tak jelikoz byl muj posledni post smazan, tak predpokladam, ze odpoved je ano _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
sousedovic Toníček
|
Zaslal: st září 14, 2011 2:13 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Ronnie napsal: | | Frozz. napsal: | | Tak jasně, to mi asi taky došlo, ale když se ptám na ronniem, tak chci asi protein od ronnieho, nikde jinde nenakupuju. |
Děkuji . |
Tak to by chtelo soupnout Frozzikovi do balicku nejakou tu tycinku nebo extrifitacky tricko za vernost ne? |
Lízátko bude v tomto případě stačit
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st září 14, 2011 10:16 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Martin.L

|
Zaslal: st září 14, 2011 11:56 am Předmět: |
|
|
proteiny si kupuju jenom v jahodove prichuti, kde nedam dopustit na vyrobky od firmy Fitco, nicmene ted jsem na zkousku objednal Combat tripple berry, tak doufam ze to nebude hnus :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st září 14, 2011 2:46 pm Předmět: |
|
|
Lidičky, doufam, že nebudu znít nějak extrémně hloupě, ale můžu aminama nahradit třeba protein?
Zalíbily se mi beef amina hydro a jsou teď ve slevě, tak jsem udělal trochu matematiky..
Když si dam denně 8 tablet a tableta má (nemýlím-li se) 4g, tak to je 32g čistých bílkovin. Vyjde to na cca 13kč denně, což je úplně stejně, jako bych si koupil protein 80ku od extrifitu a dával si stejné dávky.
Je to blbost?
Teda vím, že to takhle nahradit jde, ale jestli to má cenu, když nedietuju.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st září 14, 2011 2:58 pm Předmět: |
|
|
Tableta má 2g pokud máš ty, jaký myslím
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st září 14, 2011 3:05 pm Předmět: |
|
|
Jo, ba jo, oni uváděj 4000mg amin na 2tbl, jsem to poplet.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st září 14, 2011 4:10 pm Předmět: |
|
|
Matika a soustředěnost, co? Taky mě tyhle dvě věci dohromady iritujou... =) lepší nic nepočítat
Jinak mám Chow od Smartlabs - čoko oříšek - chutná to jako Promilácká čokoláda, takže maličko zklamání, ale... aspoň tj vodový a bude to osvěžení
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|