PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 290, 291, 292 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
thaarm

PříspěvekZaslal: po září 12, 2011 10:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Naposledy upravil thaarm dne út září 13, 2011 2:34 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Frozz.

PříspěvekZaslal: po září 12, 2011 11:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

thaarm napsal:
Frozz
Asi by som volil Combat

"Sám za sebe musím říct, že jsem šel do recenze Combatu s velkým očekáváním, která se skutečně potvrdila jako oprávněná. Dle mého názoru jde o jeden z nejlepších proteinů na současném (nejen) tuzemském trhu a buďme rádi, že si ho v ČR můžeme díky spolehlivé distribuci koupit. Jde o perfektně složený vícesložkový protein s nejmodernějšími ingrediencemi (přidané BCAA, Glutamin, trávící enzymy). Je použit prakticky ideální poměr jednotlivých druhů bílkovin s obsahem micelárního kaseinu i syrovátkového hydrolyzátu. Má vynikající příchutě z nichž 4 jsou jedny z nejlepších, co vůbec můžete u nás koupit. Nepění, nenadýmá, dobře se rozpouští, skvěle chutná ve vodě a ještě lépe v mléce. Obsah bílkovin na 100g potvrzený laboratorním testem dokonce vyšší jak výrobcem deklarovaný údaj."

- jsem rozhodnut, a hodně se těším
Draper

PříspěvekZaslal: út září 13, 2011 4:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Johny HaRd napsal:
Champion nebo Combat.

Tyhle 2 proteiny
prece vubec nemuzes srovnavat pokud jde o kvalitu. To je jak kdyby se te ptal, jake auto si koupit a ty mu rekl bud skodu 120 nebo Audi R8.

Frozz: Take ti doporucuji Combat, mel jsem uz vsechny prichute a vsechny jsou tak dobre, ze nikdy nevim, kterou si mam koupit. Teda krome bananu, protoze bananove proteiny mne nikdy moc nechutnaly, i kdyz Combat ho ma celkem dobrej.
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: út září 13, 2011 7:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Tak jasně, to mi asi taky došlo, ale když se ptám na ronniem, tak chci asi protein od ronnieho, nikde jinde nenakupuju.

Děkuji .
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: út září 13, 2011 8:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Tak jasně, to mi asi taky došlo, ale když se ptám na ronniem, tak chci asi protein od ronnieho, nikde jinde nenakupuju.

tak to děláš chybu
Draper

PříspěvekZaslal: út září 13, 2011 9:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
Frozz. napsal:

Děkuji .

Tak to by chtelo soupnout Frozzikovi do balicku nejakou tu tycinku nebo extrifitacky tricko za vernost ne?
Petey

PříspěvekZaslal: út září 13, 2011 10:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

sere ma ten combat,keby nebol baleny tak sprosto po 1800g uz ho objednavam. Uz aj muscletech sa umudril a zacali robit 2200
Draper

PříspěvekZaslal: út září 13, 2011 10:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jelikoz byl muj posledni post smazan, tak predpokladam, ze odpoved je ano
sousedovic Toníček

PříspěvekZaslal: st září 14, 2011 2:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Ronnie napsal:
Frozz. napsal:

Děkuji .

Tak to by chtelo soupnout Frozzikovi do balicku nejakou tu tycinku nebo extrifitacky tricko za vernost ne?

Lízátko bude v tomto případě stačit
Frozz.

PříspěvekZaslal: st září 14, 2011 10:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

sousedovic Toníček napsal:

Lízátko bude v tomto případě stačit

ha-ha-ha
Martin.L

PříspěvekZaslal: st září 14, 2011 11:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

proteiny si kupuju jenom v jahodove prichuti, kde nedam dopustit na vyrobky od firmy Fitco, nicmene ted jsem na zkousku objednal Combat tripple berry, tak doufam ze to nebude hnus :)
Moocha

PříspěvekZaslal: st září 14, 2011 2:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lidičky, doufam, že nebudu znít nějak extrémně hloupě, ale můžu aminama nahradit třeba protein?

Zalíbily se mi beef amina hydro a jsou teď ve slevě, tak jsem udělal trochu matematiky..
Když si dam denně 8 tablet a tableta má (nemýlím-li se) 4g, tak to je 32g čistých bílkovin. Vyjde to na cca 13kč denně, což je úplně stejně, jako bych si koupil protein 80ku od extrifitu a dával si stejné dávky.

Je to blbost?

Teda vím, že to takhle nahradit jde, ale jestli to má cenu, když nedietuju.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st září 14, 2011 2:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tableta má 2g pokud máš ty, jaký myslím
Moocha

PříspěvekZaslal: st září 14, 2011 3:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo, ba jo, oni uváděj 4000mg amin na 2tbl, jsem to poplet.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st září 14, 2011 4:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Matika a soustředěnost, co? Taky mě tyhle dvě věci dohromady iritujou... =) lepší nic nepočítat

Jinak mám Chow od Smartlabs - čoko oříšek - chutná to jako Promilácká čokoláda, takže maličko zklamání, ale... aspoň tj vodový a bude to osvěžení

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 290, 291, 292 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: