Mr.Olympia 2011

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 61, 62, 63  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Mr.Olympia 2011  Úvodní stránka -> Soutěže -> Mr.Olympia 2011
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

tak jak to dopadne ?
Jay Cutler
50%
 50%  [ 73 ]
Kai Green
16%
 16%  [ 24 ]
Phil Heath
23%
 23%  [ 34 ]
Branch Warren
5%
 5%  [ 8 ]
Dennis Wolf
2%
 2%  [ 4 ]
nekdo jinej
1%
 1%  [ 2 ]
Celkem hlasů : 145

Autor Zpráva
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: pá září 16, 2011 6:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
hovnival napsal:

heh taky nejak nechapu proc teda vubec pise do topiku o kulturistice, kdyz ho to nezajima .

Nahodou jsem tenhle topik otevrel a videl jsem tvuj post, tak jsem si dovolil napsat, ze vstavat kvuli tomu nebudu z duvodu vyse uvedenych. Omlouvam se, pokud jsem timto nejakym zpusobem zneuctil soutez Mr. Olympia. V tomto logu samozrejme koncim a protoze k teto soutezi opravdu nemam, co bych rekl, tak bych koncil, i kdyby pan Daymoon na muj post zbytecne hloupe nereagoval.

tak chapes, proste tady to asi lidi zajima, je to forum o kulturistice, tohle je topik o nejvetsi udalosti roku. Je to uplne to stejny, jako bych ja lezl na forum o fotbale a psal jim tam v topiku o finale CHL, ze ja se na to teda divat nebudu, jak tam nejaci nagelovanci kopou 90 minut do nejakeho kulateho nesmyslu. Taky by je to asi nasralo
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Turakam

PříspěvekZaslal: pá září 16, 2011 6:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jeden z dovodov prečo som, ako inak veľký fanda z minulosti, tie preplatené futbalové primadony prestal sledovať.
dzordn2

PříspěvekZaslal: pá září 16, 2011 6:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Několik minut stará fotka - Ronny Rockel :
Arnie_one

PříspěvekZaslal: pá září 16, 2011 7:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mozna sem to nekde prehlednul, ale kde se to bude vyslat, predpokladam, ze zdroj jen internet.
Nebo se to dostane na nejkaou tv ?

Drapera neposlouchejte on sám ví, že je divnej, jen si to nepřiznává, už sem mu to v jeho logu psal :)
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá září 16, 2011 7:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
V tomto logu samozrejme koncim a protoze k teto soutezi opravdu nemam, co bych rekl, tak bych koncil, i kdyby pan Daymoon na muj post zbytecne hloupe nereagoval.
Zajímavě pojmenovaný moderátorský zákrok :-)

V tvém případě jde o post hunting, to víme oba.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá září 16, 2011 7:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.rxmuscle.com/articles/latest-news/4155-shocking-new-olympia-qualification-standards.html

ve zkratce
Jen vítěžové soutěží se kvalifikují na Olympii (v každý kategorii... Open, 212, figure.....) .... a vyjímku budou tvořit Olympie a Arnold, kde se kvalifikují top 3
(That includes all divisions, and the only exceptions to this new rule are the Olympia and the Arnold Classic, in which the top three qualify.)
Draper

PříspěvekZaslal: pá září 16, 2011 7:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:

V tvém případě jde o post hunting, to víme oba.

Prosim? To snad nemyslis vazne
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: pá září 16, 2011 7:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
http://www.rxmuscle.com/articles/latest-news/4155-shocking-new-olympia-qualification-standards.html

ve zkratce
Jen vítěžové soutěží se kvalifikují na Olympii (v každý kategorii... Open, 212, figure.....) .... a vyjímku budou tvořit Olympie a Arnold, kde se kvalifikují top 3
(That includes all divisions, and the only exceptions to this new rule are the Olympia and the Arnold Classic, in which the top three qualify.)

tak to melo bejt uz davno... Protoze na tech mene kvalitnich soutezich se pak kvalifikujou zavodnici, kteri tam proste nemaj co delat. Na druhou stranu pro me jako fanouska Tomase Burese to je hodne blby, protoze se tim sance na kvalifikaci snizi na minimum .Tak verim, ze na nejakem fibu nebo v australii by se kvalifikoval...
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá září 16, 2011 7:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

... já jsem zas dost proti. Na Olympii se nedostane závodník jako je Hill... ale takhle tam bude chybět podle mě ten, kdo má teď regulerní šanci na top10... Alves, Nunn, Richardson a tihle podobně kvalitní budou mít problém - a to sakra velkej. Přecijen Rockel určitě budě dělat víc soutěží a tyhle borce porazí třeba na 3-4 soutěžích...

Olympia je velkej sen pro mnoho kulturistů a pro sport tohle dobrý opravdu nebude. Ale na druhou stranu chápu argumenty pro... jen je podle mě víc proti = (
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: pá září 16, 2011 7:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Majesty

PříspěvekZaslal: pá září 16, 2011 7:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
hovnival napsal:

heh taky nejak nechapu proc teda vubec pise do topiku o kulturistice, kdyz ho to nezajima .

Nahodou jsem tenhle topik otevrel a videl jsem tvuj post, tak jsem si dovolil napsat, ze vstavat kvuli tomu nebudu z duvodu vyse uvedenych. Omlouvam se, pokud jsem timto nejakym zpusobem zneuctil soutez Mr. Olympia. V tomto logu samozrejme koncim a protoze k teto soutezi opravdu nemam, co bych rekl, tak bych koncil, i kdyby pan Daymoon na muj post zbytecne hloupe nereagoval.

Drape, netrapci tu
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: pá září 16, 2011 7:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vzdycky tak kazdych 10 sec se me to sekne, doufam, ze se me tak nebue sekat aj Olympia...
Freimen

PříspěvekZaslal: pá září 16, 2011 7:53 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

tak tohle mě hodně šokuje, už proto, že pro většinu legend je tohle poslední olympie, to mi přijde strašné, když si vezmu, že na to výkonnost mají...

ještě horší mi ale přijde toto:

citace:
I figured that if the winner had already qualified in a previous contest the second place contestant must then qualify, right? Wrong. Only the winner qualifies, and if the winner already is, no one will be invited to the Olympia.

protože co si budeme povídat, jarní soutěže obvykle objede jeden závodník (příští rok BW) a na ostatní nezbyde nic a to pak na Olympii bude 10 závodníků? Proč chtít něco takového?
Freimen

PříspěvekZaslal: pá září 16, 2011 7:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hovnival napsal:
vzdycky tak kazdych 10 sec se me to sekne, doufam, ze se me tak nebue sekat aj Olympia...

mě to jede plynule, jen nechápu, co tam jako dělají
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: pá září 16, 2011 8:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
hovnival napsal:

mě to jede plynule, jen nechápu, co tam jako dělají

to je proste show pro navstevniky, davaj tam ruzny cviky na pocet reps atd...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Mr.Olympia 2011 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 61, 62, 63  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: