Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 554, 555, 556 ... 878, 879, 880  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Azmodan

PříspěvekZaslal: so září 17, 2011 9:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty maty jsou hroznej shit. Opravdu nechápu. Když to vidím jak u toho stoji slintající opice, tupě zírá na točící se kotouče se švestkama a banánama a mačká tlačítko tak si říkám, co to jako má bejt... Kdysi jsem si to taky zkusil, abych jako věděl o co tam jde. Když pominu kýčovitý blikání světýlek a stupidní melodii linoucí se z nějakýho piezo repráčku což může ohromit opravdu jedince s IQ <60, nebo 3 letý dítě, tak jsem hodil do dírky 20kč potom jsem 4x zmáčkl tlačítko a nic se nestalo. A to byl konec mý kariéry gamblera
Spazik

PříspěvekZaslal: so září 17, 2011 9:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Azmodan napsal:
Ty maty jsou hroznej shit. Opravdu nechápu. Když to vidím jak u toho stoji slintající opice, tupě zírá na točící se kotouče se švestkama a banánama a mačká tlačítko tak si říkám, co to jako má bejt... Kdysi jsem si to taky zkusil, abych jako věděl o co tam jde. Když pominu kýčovitý blikání světýlek a stupidní melodii linoucí se z nějakýho piezo repráčku což může ohromit opravdu jedince s IQ <60, nebo 3 letý dítě, tak jsem hodil do dírky 20kč potom jsem 4x zmáčkl tlačítko a nic se nestalo. A to byl konec mý kariéry gamblera

+1 Za to přirovnání banány + opice, to sedí jak hrnec na prdel
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mablung

PříspěvekZaslal: so září 17, 2011 9:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

opicoid napsal:
měls ty 4000,- nasrat aspoň do rulety, tam máš aspoň nějakou procentuální šanci, že něco vyhraješ. Do automatu jedině, když má člověk u sebe nějaký přebytečný drobný a neví co s níma

Automaty jsou ruleta chudých. Princip je stejný, šance na dlouhodobé vítězství stejné ...
Mablung

PříspěvekZaslal: so září 17, 2011 9:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
No právě, třeba např. chlast, fet, tráva, junk food z toho člověk něco má... Ale automat? Vždyť to je "zábava" na úrovni 3-4letého dítěte, jednou jsem tam hodil 20ku a nebavilo mě to ani 20 sekund.

Mě nebaví posilování. Párkrát jsem činku zvednul a nechápu co z toho může někdo mít. Z čehož vyplývá, že jen idiot se může věnovat tak debilní zábavě jako posilování.
Mravenec1

PříspěvekZaslal: so září 17, 2011 9:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
Spazik napsal:
No právě, třeba např. chlast, fet, tráva, junk food z toho člověk něco má... Ale automat? Vždyť to je "zábava" na úrovni 3-4letého dítěte, jednou jsem tam hodil 20ku a nebavilo mě to ani 20 sekund.

Mě nebaví posilování. Párkrát jsem činku zvednul a nechápu co z toho může někdo mít. Z čehož vyplývá, že jen idiot se může věnovat tak debilní zábavě jako posilování.

Naprosto přesný.
Culda13

PříspěvekZaslal: so září 17, 2011 10:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tady už je lepší rada lékaře
Spazik

PříspěvekZaslal: so září 17, 2011 11:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
Spazik napsal:

Srovnáváš jabka a hrušky, z posilování máš např. lepší kondici, postavu - vzhled, zdraví.
Znám pár lidí co hrajou/hráli automaty a všichni do jednoho to jsou polonegramoti.
Mablung

PříspěvekZaslal: so září 17, 2011 12:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
Mablung napsal:
Spazik napsal:

Srovnáváš jabka a hrušky, z posilování máš např. lepší kondici, postavu - vzhled, zdraví.
Znám pár lidí co hrajou/hráli automaty a všichni do jednoho to jsou polonegramoti.

To jsem napsal protože jsem na foru o posilování. Dosaď si tam hraní počítačových her, hraní s s vláčky, modelaření, ... .
Já s tebou souhlasím že automatům většinou propadnou lidi s menším IQ (věc prostředí, ruletě propadají lidé bez ohledu na IQ), ale tyhle věci nemůžeš posuzovat racionálně. Lidi prostě dělají iracionální píčoviny bez ohledu na IQ, věk, rasu a vychování. Každý si najde tu svojí
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: so září 17, 2011 1:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jenže Mablungu ty ostatní věci co tu byly vyjmenovány jsou alespoň částečně zábava, nebo člověku můžou něco dát (mně třeba obojí: u her se bavím a během let jsem se na nich velice solidně naučil anglicky). U automatů o něčem takovým silně pochybuju, resp. to vidím zcela opačně.
Luster

PříspěvekZaslal: so září 17, 2011 3:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung: to je marny, vypada to, ze zustanes nepochopen
Azmodan

PříspěvekZaslal: so září 17, 2011 3:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
...Dosaď si tam hraní počítačových her, hraní s s vláčky, modelaření, ... .

To je sice pravda, že koníčky jsou v podstatě iracionální mrhání časem, penězma atd. ale asi málokterej modelář, gamer, vláčkař, nebo člověk co posiluje končí tak, že se s ním rozvede manželka, přijde o práci, o byt a skončí na ulici s miliónovejma dluhama. Kdežto u těch gamblerů to až tak výjmečný není.
Mablung

PříspěvekZaslal: so září 17, 2011 4:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Azmodan napsal:
citace:

To je sice pravda, že koníčky jsou v podstatě iracionální mrhání časem, penězma atd. ale asi málokterej modelář, gamer, vláčkař, nebo člověk co posiluje končí tak, že se s ním rozvede manželka, přijde o práci, o byt a skončí na ulici s miliónovejma dluhama. Kdežto u těch gamblerů to až tak výjmečný není.

Myslíš že přemýšlí o důsledcích když si ten koníček vybírají?
sousedovic Toníček

PříspěvekZaslal: so září 17, 2011 6:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
Azmodan napsal:
citace:

Já si taky myslím, že průměrně inteligentní člověk, který aspoň něco zaslechnul o teorii pravděpodobnosti, nemůže pravidelně cpát love do bedny...
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: so září 17, 2011 8:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:

Nemyslím si, že cokoli z výše uvedeného má jakékoli důsledky
Narozdíl od automatů
haino

PříspěvekZaslal: ne září 18, 2011 12:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdo o pravděpodobnosti něco ví,tak peníze z bedny tahá.Není to tak těžké.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 554, 555, 556 ... 878, 879, 880  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: