|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Azmodan

|
Zaslal: so září 17, 2011 9:19 am Předmět: |
|
|
Ty maty jsou hroznej shit. Opravdu nechápu. Když to vidím jak u toho stoji slintající opice, tupě zírá na točící se kotouče se švestkama a banánama a mačká tlačítko tak si říkám, co to jako má bejt... Kdysi jsem si to taky zkusil, abych jako věděl o co tam jde. Když pominu kýčovitý blikání světýlek a stupidní melodii linoucí se z nějakýho piezo repráčku což může ohromit opravdu jedince s IQ <60, nebo 3 letý dítě, tak jsem hodil do dírky 20kč potom jsem 4x zmáčkl tlačítko a nic se nestalo. A to byl konec mý kariéry gamblera _________________ Šťasten ve svém šílenství hlupák objal Ďábla.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Spazik

|
Zaslal: so září 17, 2011 9:26 am Předmět: |
|
|
| Azmodan napsal: | Ty maty jsou hroznej shit. Opravdu nechápu. Když to vidím jak u toho stoji slintající opice, tupě zírá na točící se kotouče se švestkama a banánama a mačká tlačítko tak si říkám, co to jako má bejt... Kdysi jsem si to taky zkusil, abych jako věděl o co tam jde. Když pominu kýčovitý blikání světýlek a stupidní melodii linoucí se z nějakýho piezo repráčku což může ohromit opravdu jedince s IQ <60, nebo 3 letý dítě, tak jsem hodil do dírky 20kč potom jsem 4x zmáčkl tlačítko a nic se nestalo. A to byl konec mý kariéry gamblera |
+1 Za to přirovnání banány + opice, to sedí jak hrnec na prdel
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: so září 17, 2011 9:46 am Předmět: |
|
|
| opicoid napsal: | | měls ty 4000,- nasrat aspoň do rulety, tam máš aspoň nějakou procentuální šanci, že něco vyhraješ. Do automatu jedině, když má člověk u sebe nějaký přebytečný drobný a neví co s níma |
Automaty jsou ruleta chudých. Princip je stejný, šance na dlouhodobé vítězství stejné ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: so září 17, 2011 9:47 am Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | | No právě, třeba např. chlast, fet, tráva, junk food z toho člověk něco má... Ale automat? Vždyť to je "zábava" na úrovni 3-4letého dítěte, jednou jsem tam hodil 20ku a nebavilo mě to ani 20 sekund. |
Mě nebaví posilování. Párkrát jsem činku zvednul a nechápu co z toho může někdo mít. Z čehož vyplývá, že jen idiot se může věnovat tak debilní zábavě jako posilování.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
Zaslal: so září 17, 2011 9:50 am Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | Spazik napsal: | | No právě, třeba např. chlast, fet, tráva, junk food z toho člověk něco má... Ale automat? Vždyť to je "zábava" na úrovni 3-4letého dítěte, jednou jsem tam hodil 20ku a nebavilo mě to ani 20 sekund. |
Mě nebaví posilování. Párkrát jsem činku zvednul a nechápu co z toho může někdo mít. Z čehož vyplývá, že jen idiot se může věnovat tak debilní zábavě jako posilování. |
Naprosto přesný.
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: so září 17, 2011 10:02 am Předmět: |
|
|
tady už je lepší rada lékaře _________________ nevzdávám se
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: so září 17, 2011 11:42 am Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | Spazik napsal: | | No právě, třeba např. chlast, fet, tráva, junk food z toho člověk něco má... Ale automat? Vždyť to je "zábava" na úrovni 3-4letého dítěte, jednou jsem tam hodil 20ku a nebavilo mě to ani 20 sekund. |
Mě nebaví posilování. Párkrát jsem činku zvednul a nechápu co z toho může někdo mít. Z čehož vyplývá, že jen idiot se může věnovat tak debilní zábavě jako posilování. |
Srovnáváš jabka a hrušky, z posilování máš např. lepší kondici, postavu - vzhled, zdraví.
Znám pár lidí co hrajou/hráli automaty a všichni do jednoho to jsou polonegramoti.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: so září 17, 2011 12:18 pm Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | | Mablung napsal: | | Spazik napsal: | | No právě, třeba např. chlast, fet, tráva, junk food z toho člověk něco má... Ale automat? Vždyť to je "zábava" na úrovni 3-4letého dítěte, jednou jsem tam hodil 20ku a nebavilo mě to ani 20 sekund. |
Srovnáváš jabka a hrušky, z posilování máš např. lepší kondici, postavu - vzhled, zdraví.
Znám pár lidí co hrajou/hráli automaty a všichni do jednoho to jsou polonegramoti. |
To jsem napsal protože jsem na foru o posilování. Dosaď si tam hraní počítačových her, hraní s s vláčky, modelaření, ... .
Já s tebou souhlasím že automatům většinou propadnou lidi s menším IQ (věc prostředí, ruletě propadají lidé bez ohledu na IQ), ale tyhle věci nemůžeš posuzovat racionálně. Lidi prostě dělají iracionální píčoviny bez ohledu na IQ, věk, rasu a vychování. Každý si najde tu svojí
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: so září 17, 2011 1:55 pm Předmět: |
|
|
Jenže Mablungu ty ostatní věci co tu byly vyjmenovány jsou alespoň částečně zábava, nebo člověku můžou něco dát (mně třeba obojí: u her se bavím a během let jsem se na nich velice solidně naučil anglicky). U automatů o něčem takovým silně pochybuju, resp. to vidím zcela opačně.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: so září 17, 2011 3:03 pm Předmět: |
|
|
Mablung: to je marny, vypada to, ze zustanes nepochopen _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
Zaslal: so září 17, 2011 3:15 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | ...Dosaď si tam hraní počítačových her, hraní s s vláčky, modelaření, ... . |
To je sice pravda, že koníčky jsou v podstatě iracionální mrhání časem, penězma atd. ale asi málokterej modelář, gamer, vláčkař, nebo člověk co posiluje končí tak, že se s ním rozvede manželka, přijde o práci, o byt a skončí na ulici s miliónovejma dluhama. Kdežto u těch gamblerů to až tak výjmečný není. _________________ Šťasten ve svém šílenství hlupák objal Ďábla.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: so září 17, 2011 4:26 pm Předmět: |
|
|
| Azmodan napsal: | | citace: | | ...Dosaď si tam hraní počítačových her, hraní s s vláčky, modelaření, ... . |
To je sice pravda, že koníčky jsou v podstatě iracionální mrhání časem, penězma atd. ale asi málokterej modelář, gamer, vláčkař, nebo člověk co posiluje končí tak, že se s ním rozvede manželka, přijde o práci, o byt a skončí na ulici s miliónovejma dluhama. Kdežto u těch gamblerů to až tak výjmečný není. |
Myslíš že přemýšlí o důsledcích když si ten koníček vybírají?
|
|
| nahoru |
|
 |
sousedovic Toníček
|
Zaslal: so září 17, 2011 6:21 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | Azmodan napsal: | | citace: | | ...Dosaď si tam hraní počítačových her, hraní s s vláčky, modelaření, ... . |
To je sice pravda, že koníčky jsou v podstatě iracionální mrhání časem, penězma atd. ale asi málokterej modelář, gamer, vláčkař, nebo člověk co posiluje končí tak, že se s ním rozvede manželka, přijde o práci, o byt a skončí na ulici s miliónovejma dluhama. Kdežto u těch gamblerů to až tak výjmečný není. |
Myslíš že přemýšlí o důsledcích když si ten koníček vybírají? |
Já si taky myslím, že průměrně inteligentní člověk, který aspoň něco zaslechnul o teorii pravděpodobnosti, nemůže pravidelně cpát love do bedny...
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: so září 17, 2011 8:00 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: |
Myslíš že přemýšlí o důsledcích když si ten koníček vybírají? |
Nemyslím si, že cokoli z výše uvedeného má jakékoli důsledky
Narozdíl od automatů
|
|
| nahoru |
|
 |
haino

|
Zaslal: ne září 18, 2011 12:20 am Předmět: |
|
|
Kdo o pravděpodobnosti něco ví,tak peníze z bedny tahá.Není to tak těžké.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|