Hodinky

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 19, 20, 21  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Hodinky  Úvodní stránka -> Ostatní -> Hodinky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
tvrdokozus

PříspěvekZaslal: so září 17, 2011 12:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
Tenhle topic mě donutil hledat a dlouho jsem pátral, než jsem našel tyhle

http://www.hodinky.cz/victorinox-swiss-army-original-241516.html

pokud mas takovy vkus, tak bych se spis podival po hodinkach traser...napr na: http://www.chronoshop.cz/katalog.php?pmi=88

jinak o brylich ani nemluvim, pravda ramecky mam asi za za 8k, ale jsou snad nerozbitny a nejdulezitejsi je kvalite skel !!!
Nemam ty uplne nejlepsi, to stoji asi 20k nebo kolik, ale da se rict, ze tu nejlepsi upravu, kterou vyrabi firma rodenstock (nejak tak se to pise)
clovek by neveril, jak je to znat, jak jsou v tom nasem svete ty barvy nadherny
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Moocha

PříspěvekZaslal: so září 17, 2011 12:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě se líbí jenom tento konkrétní model. Stejně je cenově mimo mě, jsem student a brigádou bych si na to vydělal tak za 2 měsíce, kdybych do toho neměl posilovnu + stravu. Teď jsem napsal na chronomaga jestli je někdo neprodává za 2-3tis, to bych to snad nějak zařídit dokázal..
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: so září 17, 2011 7:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
Deadlift napsal:
asi tak, boty,brýle a hodinky by měl mít člověk kvalitní. První dvoje, protože Tě nohy celý život budou nosit a bez zraku není život taky asi nic moc - no a hodinky?-...to je jen frajeřina ...ale taky bych si nekoupil např. bentime.

kdyz uz jsi zacal i o tech brylich , tak jsem neskutecne rad , ze u nas v meste mam takovou rodinnou optiku, kde maji bryle super kvalita , opravdu velky vyber jak starsich tak i modernich modelu ( i neco mezi ) a za hubicku , dneska jsem se dival na bryle - obroucky 1299kc ( totalni lidovka ... ) a opravdu pekne , nerozeznal bych je ( coz si opovazi rict , ze ja se docela vyznam a koukam ) od nejakych bryli za 10 papiru
No, já po 25letech hzačal nosit brýle...zpočátku to měl být doplněk, ale opravdu se mi třeba v noci mnohem lépe řídí a nemám tak unavené oči po celodenním koukání do monitoru. Nejsem zvyklý na obroučky...tj.chtěl jsem něco bezobroučkového, ale jsem vandal a zničil bych je:o))), takže jsem vybral titanflex od Eschenbachu - za rozumnou cenu.
Mablung

PříspěvekZaslal: so září 17, 2011 7:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tvrdokozus napsal:

jinak o brylich ani nemluvim, pravda ramecky mam asi za za 8k, ale jsou snad nerozbitny a nejdulezitejsi je kvalite skel !!!
Nemam ty uplne nejlepsi, to stoji asi 20k nebo kolik, ale da se rict, ze tu nejlepsi upravu, kterou vyrabi firma rodenstock (nejak tak se to pise)
clovek by neveril, jak je to znat, jak jsou v tom nasem svete ty barvy nadherny

I když mě čočky stojí více než velice kvalitní brýle, nedám na ně dopustit
Freimen

PříspěvekZaslal: st září 21, 2011 5:32 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

tak dávám info, jak to dopadlo :), někdo tu psal, ať pak napíšu s těmi seiko...

Teď jsem se vrátil z města, nakoupil jsem v Koscom, kam jsem si nechal hodinky Seiko poslat, i když je neměli v katalogu, vše vyřízeno hned, paráda. Ty hodinky absolutně netuším, na jaké ruce byly focené, viz. minulá stránka - na těch fotkách na ruce vypadaly perfektně - já se svojí genetikou s úzkými klouby měl ty hodinky asi poloviční oproti té fotografii, ten chronograf tam skoro nebyl ani vidět, zkrátka opravdu hrozně malinké hodinky. Tak jsem si vzal do ruky i Festiny, které se mi líbily předtím nejvíce a naštěstí se mi věnoval prodavač, který byl v pohodě a rovnou mi řekl, že Festiny se ke mě hodí mnohem více, ačkoliv byly o 1400 levnější. Takže jsem nakonec pořídil model Festina 16495/2 za 2490 Kč.

Moocha

PříspěvekZaslal: st září 21, 2011 5:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě se nejvíc z těch, co si sem házel, líbily tyhle
http://www.ebay.co.uk/itm/Mens-Swiss-Wenger-Alpine-Steel-Watch-70487-/140597331598?pt=Wristwatches&hash=item20bc41068e#ht_2012wt_952

Taky si je asi za měsíc objednám, jenom bych si je rád nejdřív ozkoušel někde v prodejně, abych nedopadl jako ty se seiky :)

BTW: Ty festiny jsou parádní
BTW2: Hodíš fotku ze tmy? Bych rád věděl, jak svítí :)
Vikio

PříspěvekZaslal: st září 21, 2011 6:38 pm    Předmět: Re: . Odpovědět s citátem

Freimen napsal:

jj to jsem byl já ... no tak to teda čumim, fakt byly tak maličký? a já už je chtěl objednávat z ebaye, kde vyjdou na stejnou cenu jak tyhle Festiny ... tak já ti nevim, asi si je budu muset fakt zkusit .. a jak se ti zdály zpracováním? Dobrý?
Freimen

PříspěvekZaslal: st září 21, 2011 6:46 pm    Předmět: Re: . Odpovědět s citátem

Vikio napsal:
Freimen napsal:

jj to jsem byl já ... no tak to teda čumim, fakt byly tak maličký? a já už je chtěl objednávat z ebaye, kde vyjdou na stejnou cenu jak tyhle Festiny ... tak já ti nevim, asi si je budu muset fakt zkusit .. a jak se ti zdály zpracováním? Dobrý?

zpracováním dobré, ale k čemu mi je, když nebylo vidět z běžné dálky :)...jinak mi přišly takové chatrnější, co se týče uchycení řemínku na strojek, i ten řemínek je užší. Nicméně pokud jsi z Prahy, tak si je tam nech poslat, resp. na prodejně mají ty samé jen v bílé barvě ciferníku. Fakt byly malinké a vůbec to neodpovídá těm fotkám z amazonu i toho španělského fora, co jsi postoval...Takže nevím, možná by bylo lepší je skutečně nejprve zkusit.
Vikio

PříspěvekZaslal: st září 21, 2011 6:58 pm    Předmět: Re: . Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
Vikio napsal:
Freimen napsal:

zpracováním dobré, ale k čemu mi je, když nebylo vidět z běžné dálky :)...jinak mi přišly takové chatrnější, co se týče uchycení řemínku na strojek, i ten řemínek je užší. Nicméně pokud jsi z Prahy, tak si je tam nech poslat, resp. na prodejně mají ty samé jen v bílé barvě ciferníku. Fakt byly malinké a vůbec to neodpovídá těm fotkám z amazonu i toho španělského fora, co jsi postoval...Takže nevím, možná by bylo lepší je skutečně nejprve zkusit.

OK díky .. no jo, jsem z Prahy, ale zas je mi blbý je tam jít zkoušet a pak si to objednávat jinde .. přecejen z toho ebaye i když mi nebudou sedět, tak je minimálně za stejný peníze pošlu dál. Každopádně já chci hodinky spíš jako doplněk (hlavně k obleku, ale chci je nosit i normálně), takže to že nevidim na ciferník mi až tak nevadí .. jinak z tý fotky co jsi teď poslal mi přijdou ty festiny možná až moc velké .. no nic, nejlepší asi bude si to prostě jít osahat a koupit holt dráž ..

EDIT// Když se podíváš na tuhle fotku s festinama cos poslal a pak zpětně na tu fotku těch Seiko, jak jsi postoval na straně 5, tak je to vidět už takhle že ty festiny jsou mnohem masivnější .. ale jestli na tvojí ruce ty Seika vypadaly ještě menší než na tom týpkovi z amazonu, tak to je pak už fakt moc no
maralo

PříspěvekZaslal: st září 21, 2011 7:20 pm    Předmět: prodám hodinky London Royal Odpovědět s citátem

Když už je tu ten topic. Prodávám hodinky značky London Royal.Super stav,vůbec nenošené.

švadla

PříspěvekZaslal: st září 21, 2011 7:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já mám taky hodinky Festina (cca 4 měsíce) a po delším vybírání zvítězily tyto:

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Freimen

PříspěvekZaslal: čt září 22, 2011 11:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
http://www.ebay.co.uk/itm/Mens-Swiss-Wenger-Alpine-Steel-Watch-70487-/140597331598?pt=Wristwatches&hash=item20bc41068e#ht_2012wt_952

Taky si je asi za měsíc objednám, jenom bych si je rád nejdřív ozkoušel někde v prodejně, abych nedopadl jako ty se seiky :)

svítí málo (jen ručičky, to jsem nevěděl), ale po dnešku můžu říci, že jsou těžké, resp. je to hrozný nezvyk mít na ruce něco tak těžkého
kwaker

PříspěvekZaslal: čt září 22, 2011 11:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

:-) moje nejoblíbenější
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá září 23, 2011 7:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
Moocha napsal:

svítí málo (jen ručičky, to jsem nevěděl), ale po dnešku můžu říci, že jsou těžké, resp. je to hrozný nezvyk mít na ruce něco tak těžkého
Zvykneš si na tu hmotnost. Moje váží snad čtvrt kila - pokud je nosím déle, je pak nezvyk je nemít.
EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: pá září 23, 2011 8:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kwaker:
jo jo, G-shock su fajn...mam jedny, ktore pouzivam hlavne vtedy, ak idem nieco manualne popracovat. Resp. bazen, more, piesok... Prezili uz teda toho dost. Kto potrebuje odolne hodinky, jednoznacne G-shock. A daju sa kupit za slusny peniaz rozne limited edition, ktore si svoju cenu potom drzia, hlavne u zberatelov. (aj ked vseobecne sa jedna o relativne lacne hodinky)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Hodinky Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 19, 20, 21  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: