|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
tvrdokozus
|
Zaslal: so září 17, 2011 12:41 pm Předmět: |
|
|
pokud mas takovy vkus, tak bych se spis podival po hodinkach traser...napr na: http://www.chronoshop.cz/katalog.php?pmi=88
jinak o brylich ani nemluvim, pravda ramecky mam asi za za 8k, ale jsou snad nerozbitny a nejdulezitejsi je kvalite skel !!!
Nemam ty uplne nejlepsi, to stoji asi 20k nebo kolik, ale da se rict, ze tu nejlepsi upravu, kterou vyrabi firma rodenstock (nejak tak se to pise)
clovek by neveril, jak je to znat, jak jsou v tom nasem svete ty barvy nadherny
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Moocha

|
Zaslal: so září 17, 2011 12:56 pm Předmět: |
|
|
Mě se líbí jenom tento konkrétní model. Stejně je cenově mimo mě, jsem student a brigádou bych si na to vydělal tak za 2 měsíce, kdybych do toho neměl posilovnu + stravu. Teď jsem napsal na chronomaga jestli je někdo neprodává za 2-3tis, to bych to snad nějak zařídit dokázal..
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so září 17, 2011 7:11 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | | Deadlift napsal: | asi tak, boty,brýle a hodinky by měl mít člověk kvalitní. První dvoje, protože Tě nohy celý život budou nosit a bez zraku není život taky asi nic moc - no a hodinky?-...to je jen frajeřina ...ale taky bych si nekoupil např. bentime. |
kdyz uz jsi zacal i o tech brylich , tak jsem neskutecne rad , ze u nas v meste mam takovou rodinnou optiku, kde maji bryle super kvalita , opravdu velky vyber jak starsich tak i modernich modelu ( i neco mezi ) a za hubicku , dneska jsem se dival na bryle - obroucky 1299kc ( totalni lidovka ... ) a opravdu pekne , nerozeznal bych je ( coz si opovazi rict , ze ja se docela vyznam a koukam ) od nejakych bryli za 10 papiru | No, já po 25letech hzačal nosit brýle...zpočátku to měl být doplněk, ale opravdu se mi třeba v noci mnohem lépe řídí a nemám tak unavené oči po celodenním koukání do monitoru. Nejsem zvyklý na obroučky...tj.chtěl jsem něco bezobroučkového, ale jsem vandal a zničil bych je:o))), takže jsem vybral titanflex od Eschenbachu - za rozumnou cenu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: so září 17, 2011 7:25 pm Předmět: |
|
|
| tvrdokozus napsal: |
jinak o brylich ani nemluvim, pravda ramecky mam asi za za 8k, ale jsou snad nerozbitny a nejdulezitejsi je kvalite skel !!!
Nemam ty uplne nejlepsi, to stoji asi 20k nebo kolik, ale da se rict, ze tu nejlepsi upravu, kterou vyrabi firma rodenstock (nejak tak se to pise)
clovek by neveril, jak je to znat, jak jsou v tom nasem svete ty barvy nadherny |
I když mě čočky stojí více než velice kvalitní brýle, nedám na ně dopustit
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: st září 21, 2011 5:32 pm Předmět: . |
|
|
tak dávám info, jak to dopadlo :), někdo tu psal, ať pak napíšu s těmi seiko...
Teď jsem se vrátil z města, nakoupil jsem v Koscom, kam jsem si nechal hodinky Seiko poslat, i když je neměli v katalogu, vše vyřízeno hned, paráda. Ty hodinky absolutně netuším, na jaké ruce byly focené, viz. minulá stránka - na těch fotkách na ruce vypadaly perfektně - já se svojí genetikou s úzkými klouby měl ty hodinky asi poloviční oproti té fotografii, ten chronograf tam skoro nebyl ani vidět, zkrátka opravdu hrozně malinké hodinky. Tak jsem si vzal do ruky i Festiny, které se mi líbily předtím nejvíce a naštěstí se mi věnoval prodavač, který byl v pohodě a rovnou mi řekl, že Festiny se ke mě hodí mnohem více, ačkoliv byly o 1400 levnější. Takže jsem nakonec pořídil model Festina 16495/2 za 2490 Kč.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st září 21, 2011 5:37 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Vikio
|
Zaslal: st září 21, 2011 6:38 pm Předmět: Re: . |
|
|
| Freimen napsal: | tak dávám info, jak to dopadlo :), někdo tu psal, ať pak napíšu s těmi seiko...
|
jj to jsem byl já ... no tak to teda čumim, fakt byly tak maličký? a já už je chtěl objednávat z ebaye, kde vyjdou na stejnou cenu jak tyhle Festiny ... tak já ti nevim, asi si je budu muset fakt zkusit .. a jak se ti zdály zpracováním? Dobrý?
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: st září 21, 2011 6:46 pm Předmět: Re: . |
|
|
| Vikio napsal: | | Freimen napsal: | tak dávám info, jak to dopadlo :), někdo tu psal, ať pak napíšu s těmi seiko...
|
jj to jsem byl já ... no tak to teda čumim, fakt byly tak maličký? a já už je chtěl objednávat z ebaye, kde vyjdou na stejnou cenu jak tyhle Festiny ... tak já ti nevim, asi si je budu muset fakt zkusit .. a jak se ti zdály zpracováním? Dobrý? |
zpracováním dobré, ale k čemu mi je, když nebylo vidět z běžné dálky :)...jinak mi přišly takové chatrnější, co se týče uchycení řemínku na strojek, i ten řemínek je užší. Nicméně pokud jsi z Prahy, tak si je tam nech poslat, resp. na prodejně mají ty samé jen v bílé barvě ciferníku. Fakt byly malinké a vůbec to neodpovídá těm fotkám z amazonu i toho španělského fora, co jsi postoval...Takže nevím, možná by bylo lepší je skutečně nejprve zkusit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Vikio
|
Zaslal: st září 21, 2011 6:58 pm Předmět: Re: . |
|
|
| Freimen napsal: | | Vikio napsal: | | Freimen napsal: | tak dávám info, jak to dopadlo :), někdo tu psal, ať pak napíšu s těmi seiko...
|
jj to jsem byl já ... no tak to teda čumim, fakt byly tak maličký? a já už je chtěl objednávat z ebaye, kde vyjdou na stejnou cenu jak tyhle Festiny ... tak já ti nevim, asi si je budu muset fakt zkusit .. a jak se ti zdály zpracováním? Dobrý? |
zpracováním dobré, ale k čemu mi je, když nebylo vidět z běžné dálky :)...jinak mi přišly takové chatrnější, co se týče uchycení řemínku na strojek, i ten řemínek je užší. Nicméně pokud jsi z Prahy, tak si je tam nech poslat, resp. na prodejně mají ty samé jen v bílé barvě ciferníku. Fakt byly malinké a vůbec to neodpovídá těm fotkám z amazonu i toho španělského fora, co jsi postoval...Takže nevím, možná by bylo lepší je skutečně nejprve zkusit. |
OK díky .. no jo, jsem z Prahy, ale zas je mi blbý je tam jít zkoušet a pak si to objednávat jinde .. přecejen z toho ebaye i když mi nebudou sedět, tak je minimálně za stejný peníze pošlu dál. Každopádně já chci hodinky spíš jako doplněk (hlavně k obleku, ale chci je nosit i normálně), takže to že nevidim na ciferník mi až tak nevadí .. jinak z tý fotky co jsi teď poslal mi přijdou ty festiny možná až moc velké .. no nic, nejlepší asi bude si to prostě jít osahat a koupit holt dráž ..
EDIT// Když se podíváš na tuhle fotku s festinama cos poslal a pak zpětně na tu fotku těch Seiko, jak jsi postoval na straně 5, tak je to vidět už takhle že ty festiny jsou mnohem masivnější .. ale jestli na tvojí ruce ty Seika vypadaly ještě menší než na tom týpkovi z amazonu, tak to je pak už fakt moc no
|
|
| nahoru |
|
 |
maralo

|
|
| nahoru |
|
 |
švadla

|
Zaslal: st září 21, 2011 7:38 pm Předmět: |
|
|
Já mám taky hodinky Festina (cca 4 měsíce) a po delším vybírání zvítězily tyto:
_________________ "Only a life lived for others is worth living"
- Albert Einstein
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: čt září 22, 2011 11:00 pm Předmět: |
|
|
svítí málo (jen ručičky, to jsem nevěděl), ale po dnešku můžu říci, že jsou těžké, resp. je to hrozný nezvyk mít na ruce něco tak těžkého
|
|
| nahoru |
|
 |
kwaker

|
Zaslal: čt září 22, 2011 11:11 pm Předmět: |
|
|
:-) moje nejoblíbenější
_________________ pojedeme zkratkou, je to sice dál, ale o to horší cesta
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá září 23, 2011 7:31 am Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: |
svítí málo (jen ručičky, to jsem nevěděl), ale po dnešku můžu říci, že jsou těžké, resp. je to hrozný nezvyk mít na ruce něco tak těžkého | Zvykneš si na tu hmotnost. Moje váží snad čtvrt kila - pokud je nosím déle, je pak nezvyk je nemít.
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: pá září 23, 2011 8:02 am Předmět: |
|
|
kwaker:
jo jo, G-shock su fajn...mam jedny, ktore pouzivam hlavne vtedy, ak idem nieco manualne popracovat. Resp. bazen, more, piesok... Prezili uz teda toho dost. Kto potrebuje odolne hodinky, jednoznacne G-shock. A daju sa kupit za slusny peniaz rozne limited edition, ktore si svoju cenu potom drzia, hlavne u zberatelov. (aj ked vseobecne sa jedna o relativne lacne hodinky) _________________ EQ20002:
na svou váhu mám teoreticky spotřebovat 100g proteinu, spočítám si to... ok
ale když ejakuluju nevím třebas 10g tak mému tělu chybí 90g tudíž musím jíst 110g abych tělu dodával správné množství?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|